איך ייתכן שכשיש בבנק עודף או חוסר של שקל לא משחררים את הפקידים עד שלא מאזנים את הקופה,
לא שמו לב לגניבת 250 מיליון שקלים?
עזרו לה. והיא שילמה על אהבתה לאחיה. מה עשה אחיה לאיר שאתי נכלאה?איך ייתכן שכשיש בבנק עודף או חוסר של שקל לא משחררים את הפקידים עד שלא מאזנים את הקופה,
איך ייתכן שכשיש בבנק עודף או חוסר של שקל לא משחררים את הפקידים עד שלא מאזנים את הקופה,
מה שהיא עשתה זה לא אתי.ממש יצירת מופת מעוררת השראה.
מה תלמדנה הבנות שלנו מאישה כזאת ?
שיעשו תוכנית על נשים חזקות, אמיצות, פורצות דרך ומעוררות השראה ולא על עבריינית , נוכלת ופושעת .
בזמנו אמרו שהיא עשתה את זה במנות קטנות, כך שלא שמו לב עד שהיה מאוחר מדי.איך ייתכן שכשיש בבנק עודף או חוסר של שקל לא משחררים את הפקידים עד שלא מאזנים את הקופה,
ידוע לך, שאם תקבל 100 ש"ח יותר גם בסניף הכי קטן , בסופו של יום יגיע הפקיד לביתך להודיע שקיבל מאה שקלים יותר? אדרבה בסניף קטן כול מעילה תבלוט באדום.שאלה טובה ששאלו רבים לפנייך, והרבה אנשים שהיו אחראים לשים לב ולא שמו לב, שילמו בעצמם מחיר על המעילה.
בעיקרון מדובר היה בבנק קטן ואתי אלון החזיקה בתפקיד בכיר שנתן לה הרבה כוח. בנוסף הנהלים שהיו נהוגים בבנקים לא היו מספיק חזקים כדי למנוע את התרגילים המורכבים שביצעה להסתרת הגניבה. זאת בנוסף לכך שהגורמים האחראים מסביב כשלו ולא הבחינו במעילה המתמשכת, אפשרו גניבה של סכום כל כך גדול והתמוטטות הבנק.
לא אם מנהל הסניף שותף למעילה. נגיד שמנהל הסניף והפקידה שנותנת לי את המאה ש"ח שותפים איתי במעילה. הפקידה נותנת לי את הכסף, בסוף היום היא סופרת את הכסף ומדווחת למנהל שלפי ההסכם שלנו נתנה לי מאה ש"ח יותר וזה חסר בקופה, והמנהל מאשר את הרישום במחשב. במקרה כזה מבחינת הבנק הכל בסדר. צריך נהלים יותר מורכבים וביקורת יותר רחבה, ואלה לא היו קיימים באותו זמן. מלבד זאת התרגילים שאתי אלון ביצעה היו הרבה יותר מורכבים מלתת ללקוח מאה ש"ח מהקופה.ידוע לך, שאם תקבל 100 ש"ח יותר גם בסניף הכי קטן , בסופו של יום יגיע הפקיד לביתך להודיע שקיבל מאה שקלים יותר? אדרבה בסניף קטן כול מעילה תבלוט באדום.
לפי מיטב זכרוני אתי אלון החלה לפחות בגניבה מחשבונות 'מתים'...ו/או חשבונותלא אם מנהל הסניף שותף למעילה. נגיד שמנהל הסניף והפקידה שנותנת לי את המאה ש"ח שותפים איתי במעילה. הפקידה נותנת לי את הכסף, בסוף היום היא סופרת את הכסף ומדווחת למנהל שלפי ההסכם שלנו נתנה לי מאה ש"ח יותר וזה חסר בקופה, והמנהל מאשר את הרישום במחשב. במקרה כזה מבחינת הבנק הכל בסדר. צריך נהלים יותר מורכבים וביקורת יותר רחבה, ואלה לא היו קיימים באותו זמן. מלבד זאת התרגילים שאתי אלון ביצעה היו הרבה יותר מורכבים מלתת ללקוח מאה ש"ח מהקופה.
מי עוד שילם על המעילה של אלון?שאלה טובה ששאלו רבים לפנייך, והרבה אנשים שהיו אחראים לשים לב ולא שמו לב, שילמו בעצמם מחיר על המעילה.
בעיקרון מדובר היה בבנק קטן ואתי אלון החזיקה בתפקיד בכיר שנתן לה הרבה כוח. בנוסף הנהלים שהיו נהוגים בבנקים לא היו מספיק חזקים כדי למנוע את התרגילים המורכבים שביצעה להסתרת הגניבה. זאת בנוסף לכך שהגורמים האחראים מסביב כשלו ולא הבחינו במעילה המתמשכת, אפשרו גניבה של סכום כל כך גדול והתמוטטות הבנק.
הדירקטורים בבנק, חברת הביטוח של הבנק, ומשרד רואי החשבון של הבנקמי עוד שילם על המעילה של אלון?
ואנשים לא שמו לב שמישהו מושך את כספם?אולי לא הבנתי נכון, אבל היא הוציאה את הכסף מחשבונות לקוחות, לא מחשבונו של הבנק.
יצא כאילו הלקוחות משכו את כספם.
לא, כי היא כיוונה לקשישים שלא עוקבים אחר החשבון שלהם.ואנשים לא שמו לב שמישהו מושך את כספם?
נכון. אם אני סוגר איזו תכנית חסכון, למה שאסתכל עליה? אני בטוח שהיא בבנק שוכבת שם בשקט ואפילו מניבה קצת ריבית.ואנשים לא שמו לב שמישהו מושך את כספם?
אכן, היא דימתה הלוואה, כך שמבחינת מאזני הבנק לא נדלקה נורה אדומה, אלא אם כן היו נכנסים לחשבונות הפרטיים של הלקוחות והיו רואים שסכומי ההלוואות שנלקחו לא הגיוניים.אולי לא הבנתי נכון, אבל היא הוציאה את הכסף מחשבונות לקוחות, לא מחשבונו של הבנק.
יצא כאילו הלקוחות משכו את כספם.
אם לקשישים יש 250 מליון שח מצב הקשישים בארץ טובלא, כי היא כיוונה לקשישים שלא עוקבים אחר החשבון שלהם.
לא כל הקשישים עניים, יש הרבה שיש להם רנטות, עבדו קשה כל חייהם כאשר אחרים בכו ועוד.אם לקשישים יש 250 מליון שח מצב הקשישים בארץ טוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.