תהיה בעקבות כמה מההודעות

תהיה בעקבות כמה מההודעות

כמה מהכותבים פה בשמות שונים ומשונים הם בעצם ירון מישר? סתם תהיה בעקבות עקביות של כמה משגיאות הכתיב בחלק מההודעות......

כמה שאלות למנהל הפורום

פורום שיהיה מיוחד לרקדני ריקודי העם הוא רעיון נהדר. יש כל כך הרבה דברים שאפשר לדבר עליהם. אבל, בטח שמת לב שהפורום הזה, בלשון המעטה, לא ממש שוקק חיים. למה לא להעלות נושאים שכן יש מה לדון עליהם. במקום לעסוק בכל השלילי שבריקודי העם (ממרקידים שמנים ועד רוקדים שמעזים לרקוד באמצע המעגל, שומו שמיים וכאילו שזה מה שבאמת חשוב), מה דעתך על חילופי דעות עניינים בעניין ריקודים, אולי קצת על איך האנשים פה גילו את עניין ההרקדות, מה הם חושבים על ריקודים שונים, מה עניין הריקוד תורם להם וכולי. ואל תאמר שהכפפה אצלי, אתה מנהל הפורום ואתה זה שיכול לנווט את העניין. בוא נראה אם תהיה לך תגובה עניינית. אחת שאוהבת ריקודי עם.

בי

New member
כל נושא שקשור לריקודי עם לגיטימי

הפורום לא שוקק חיים מכיוון שהוא חדש ואין מספיק אנשים שיודעים עליו ונכנסים להשתתף בו. צריך אורך רוח וקצת יותר זמן כדי שהפורום יגדל והיה יותר פעיל. לעניין הנושאים שיש או אין להעלות בפורום, דעתי שונה משלך. לדעתי, כל נושא שקשור לריקודי עם אפשר ורצוי שיעלה. הלא לשם כך נוצר הפורום. אם נושא כלשהו לא מעניין, ממילא לא יגיבו או יגיבו עליו בשלילה. האנשים שמשתתפים בפורום הם אלה שקובעים את אופיו, את רמתו, את נושאיו. נכון שמנהל הפורום יכול לזרוק נושאים לדיון, לתת מידע או להעיר הערות. נראה לי שירון עם כל הוותק שלו בכל נושאי ריקודי העם, עדיין חדש בניהול הפורום, ולכן גם לו לוקח קצת זמן להיכנס לתפקיד ולרכוש נסיון, אז צריך לתת לו את הזמן להתרגל. דעתי כדעתך, לא כדאי להתעסק רק בשלילי שבריקודי העם, וזה ובכלל זה לא למצוא את השלילי במנהל הפורום.

למסתתרת מאחורי "ללא שם"

הודעותיך ה"מנומסות" נגעו לליבי. יש לי מחשב בעבודה שם השם שלי ירון מישר וכשאני כותב ממנו, את רואה בכחול את שמי כמנהל הפורום. בבית יש לי מחשב ממנו מנהלת ביתי, סתיו מישר, את הפורום למחזות זמר ושם השם שלה, כמו שלי, ללא שמות כיסוי שונים ומשונים, זהו שמה האמיתי. יש באפשרותי לעשות עבודה טכנית בכל פעם שאני כותב מהבית: לצאת מהמערכת, להכנס עם השם שלי, לכתוב את תשובותי ושוב לצאת ולהקליד את שמה כדי שהמחשב שוב יהיה שלה. לתומי חשבתי שהרוקדים שגם יודעים לגלוש הינם מספיק אינטליגנטים להבין שכאשר כתוב סתיו מישר, ובסוף חתום ירון מישר, אז אין כאן שום תיחמון. מעניין גם איזה עוד שמות גילית? אולי כדאי שתלכי לעבוד בבולשת (עם רזומה כזה אין סיכוי שיקבלוך). בכל אופן מעולם לא חתמתי בשם אחר ואני נגד שמות פיקטיביים. אני מעולם לא מתבייש במעשי ובדעותי ועאני גם מוכן לומר שטעיתי. לגבי שגיעות כתיב: יש פעמים רבת שהמקלדת לא מבצעת מה שמבקשים וזה לא כל כך משמעותי עד כדי למחוק את ההודעה ולכתוב אותה מחדש. שוב, אני סומך על האינטליגנציהשל הקוראים... כמובן יש גם שגיעות כתיב שהן שגיעות אמיתיות וכאלה אני משתדל שלא תהיינה. יש לי דיסלקציה והי אחת הגורמים לכך. ואשר לתכנים: אכן הכדור אצלך. יש עשרות כתבות בעיתוני "רוקדים" שאני מפיק (לחצי כאן) המאפשרות לרוקדים אינטליגנטיים לחשוב על הבעיות ולהביע את דעתם. עד כה הכנסתי גם כתבה אחת כזאת לפורום (מאמרים בראש הפורום) ולא זכיתי לאף תגובה, גם לא ממך. האם קראת אותה? אכן אני מחזיר את הכדור אליך ואל המשתתפים האחרים. היו מספר פעמים בתחילת הפורום (דצמבר 2001) שם הצעתי נושאים לדיון. מעטים התייחסו ואין לי טענות על כך, כיוון שכאשר ההודעה יורדת למטה כבר לא כל כך שמים לב אליה. פשוט גולשים חדשים לא קוראים את כל ההיסטוריה. הם את ניצלת אל כל אפשרויות הפורום. האם ענית לסקר? האם שמת הודעה בלוח? האם חשבת על לוח נוסף שכדאי שיהי בפורום? נו באמת. אני רואה את תפקידי כמסייע למשתתפים בדברים שאין הם יכולים לקבל מענה מאחרים אבל אני לא אכתוב עבורכם את הפורום. אז קדימה דרך אגב מה שמך האמיתי? היכן את גרה? הכרטיס האישי שלך לבן כשלג. האם יש מה להסתיר?

כדי שלא יהיה צח כשלג

שמי חן ג. ואני חיפאית ובת 37 ואני רוקדת וסליחה עם כל הותיקים, רק 5 שנים. מידת נעל 37. נתן לך משהו? יש איזה קשר בין הפרטים שלי לבין תגובה ענינית? Duh ולא ידעתי שפרטים אישיים הינם פרט חובה להשתתפות בפורום זה. ועכשיו אולי תבקש גם פרטים מאחרים? או שמא מעניין אותך רק מי שלא מסכים איתך?
ואין לי כל קשר ל" No Name for now השימוש בניק הזה נעשה רק כדי להראות את הגיחוך שאותו אדם משתמש שוב ושוב בניקים שונים. (והפעם לא התכוונתי אליך ירון, אלא לאדם אחר)

אין קשר בין פרטייך

לבין תגובה עניינית. אלא שאת סברת שאני משתמש בשמות שונים כל פעם ואת גם מתקיפה בכל מכתביך ולכן מן הראוי שתזדהי. מי שמכתביו מתקיפים כדאי שלא יסתתר מאחורי שם אנונימי האין את חושבת כך? את כמובן אינך חייבת למסור פרטים ויש באפשרותך גם להזדהות בפרטים פיקטיביים לחלוטין ואיש לא יחפש אחריך. שימי לב שגם במכתבך זה את מתקיפה ללא שום צורך. למה?

No name for now

New member
את מוכנה לרדת ממני?

אין לי שום דבר נגדך ונגד דעותייך, אני מקבל אותן למרות שאני לא מסכימה אבל אני לא תוקפת אחרים, וכן אני רוצה לשמור על פרטיותי זו זכותי כשמדובר ברשת האינטרנט לא איכפת לי לפגוש אותך באופן אישי.

למעלה