תהיה בקשר לעברית...

The Witch King

New member
תהיה בקשר לעברית...../images/Emo4.gif

קודם כל שלום לכולם (הודעה ראשונה בתפוז
). ולעניין, אני יודע שהנושא הזה טחון מכל הכיוונים בפורום הזה אבל איך שלא ניסיתי, לא הצלחתי להסתפק בפתרונות שלכם ולא למצוא אחד יצירתי משלי... הבנתי שכרגע מה שרובכם עושים זה לשנות את השמות לאנגלית בכל שיר אבל מה אני עושה כשיש לי קצת מעל 800 שירים כאלה?
אני מאד רוצה לקנות iPod מדור רביעי, והבנתי שמתרוצצות שמועות לגבי העברית. השאלה היא אם יש סיכוי שיצא עידכון Firmware לאותו דור או שנאלץ כל המשוגעים לקנות דור (?) חדש וציוני יותר אם בכלל יבוא כזה. הבנתי שלמרות התמיכה בUnicode אין אפשרות להציג פונטים עבריים...

Dood1000

New member
גם אם יצא עדיין אין כל אישור רשמי

לזה, כך שכרגע התשובה היא שאען שום תמיכה טכנית. לגבי התרגום שירים יש את קבוצת המתרגמים שמתרגמים לאנגלית את המושגים עצמם (the fish snake- sticker song) ויש שמצרגמים כמו ששומעים (hadag nachash- shirat hasticker) כל אחד מה שיותר נוח ואינטואטיבי לו. והלוואי והיה לי פתרון פתרון טוב אבל זה או זה, או שורות ריקות...

The Witch King

New member
אז אם ככה...

יש לי שאלה אחרת, אני מניח שאפשר לבחור את אופן התצוגה בנגן עצמו. אם ככה, יש אפשרות שבנגן עצמו יופיע לדוגמא שם הקובץ (שהוא נניח באנגלית) במקום ה-ID3 Tag שישאר בעברית? ככה שאני אוכל להנות משמות השירים בשפת הקודש במחשב (ID3) בעוד שהiPod יציג אותם בלעז?

Dood1000

New member
את הTAG לשירים אתה בוחר דרך

הITUNES , ולא משנה את שם הקובץ עצמו, אלא רק בספרייה שלך.

The Witch King

New member
זה לא מה ששאלתי... ../images/Emo4.gif

את זה אני יודע. מה ששאלתי זה אם אפשר לבחור במאפיינים של הiPod שהוא יציג במקום את הtags את שמות הקבצים? את הtags אני אשאיר בעברית ככה שאני אוכל להנות מפרטים בעברית במחשב, ומאנגלית בiPod בעזרת הצגת שמות השירים (שיהיו באנגלית) על צג המכשיר...

AboveBeyond

New member
צודק

לדעתי זה --מאד יעזור!-- אם יהיה אפשר להציק את שם הקובץ ... מקווה שיהיה לזה עדכון

אין אופציה כזו

לכן הדרך ההפוכה של Dood1000 נכונה אני אגב משתמש בה השירים בעיברית עם שמות בעיברית אבל הid3 שלהם באנגלית ככה זה הכי טוב נכון לעכשיו

ALMIGHTY

New member
הכי טוב זה שורות ריקות

ואז להיות מופתע בכל פעם מחדש

למעלה