תהיה כתבה על מופע האיחוד בחדשות ערוץ 10

SaintJohn

New member
תהיה כתבה על מופע האיחוד בחדשות ערוץ 10

תהיה כתבה בפינת התרבות של חיים אתגר במהדורה המרכזית של חדשות ערוץ 10, ואני ותומר נהיה בה. מדובר בחדשות של שעה 8, אבל הכתבה עצמה תהיה בטח רק אחרי 8 וחצי. יכול להיות שתחשבו שיצאנו מפגרים, אבל זה לא נכון, כי יצאנו סבבה.
והמעיל המכוער שאני לובש שם הוא לא שלי, הוא של חיים אתגר.

M e n s R e a

New member
ולמי שפספס-כתבה בידיעות בעמוד האחרון של הכותר

של הכותרת (כלומר-של העמוד הראשי). שמו שם תמונה מהאיחוד הראשון (לייב אייד 1985) וכמובן גם כתבו. חבל רק שרועי בהריר מ-7 לילות חייב להיות זה שכותב, כמה שטויות אפשר לכתוב. לפעמים נראה כאילו שהכתבים האלה (שמשום מה נוטים להיות מ-7 לילות) מרגישים חובה דווקא ללכלך על הלהקה, כדי לצאת מקוריים, ולא משנה כמה לא קשורים הדברים שלהם. מכיוון שאין לי סורק כאמור, אומר לכם רק שהוא טען, בין היתר, שללהקה לא הייתה נשמה, כלומר שהם באו משורשים של נשמה, מכל הבלוז והרוק, אבל מה שהם עשו עם המוסיקה הזו, ההארד רוק שלהם, לא הייתה בו שום נשמה. מענין אותי ע"ס מה הוא מבסס את השטויות האלה, ומי הפריאר שעוד משלם לו כסף כדי שיכתוב.

JumpInTheFire

New member
לא שמתי לב לזה

ודווקא קראתי את הכתבה, אבל ברפרוף, כי מיהרתי. הוא כתב גם שבחים על הלהקה.. זה לפחות מה שראיתי

Bill Kilgore

New member
כתבה כל כך גרועה

הוא ניסה בכוח לכתוב משהו רע בלי להגזים אז יצא לו משהו באמצע , לא ברור ולא רציני. עיתונאות בשקל

M e n s R e a

New member
כזה הוא

כן, יש מחיר ללנסות להיות מקורי בכל מחיר לד זפלין הצליחו וביקרו אותם, הוא נכשל ומבקרים אותו

AeroTom

New member
שדדו לנו את התהילה!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif בושה וחרפה.

AeroTom

New member
שודר, אבל ממש כלום...משפט אחד שלי שלא קשור

לכלום וזהו. אמרו שכל אחד יקבל את הכמה משפטים שלו וזה ייצא סבבה וכו'...שוד לאור היום. כבר היה עדיף שלא יעשו כלום. שום דיבורים על הלהקה או ההופעה או מידע...התקשורת הזאת...

AeroTom

New member
לפני כמה זמן היה אייטם על ג'רי סיינפלד בערוץ

ונועם מנהל את הפורום של סיינפלד אז פנו אליו שאולי יראיינו לתוכנית, אבל הוא לא יכל והביא את המספר שלי, ואז גם אני יכולתי בסוף...אבל שאלתי את המפיקה אם הם מתכננים בקרוב לעשות משהו אולי לזפלין לרגל האיחוד, והיא אמרה שאולי. בכל מקרה אמרתי לה שאנ יאשמח להשתתף אם יעשו. אז היא זכרה את זה והתקשרה אלי היום שהם עושים משהו...

M e n s R e a

New member
מצטער, הם אכן נוטים לעשות דברים כאלה

אהם, בתור מי שהבטיחו לו שהשיר של הלהקה שלו יושמע בגלגל"צ, ואז ישב שעתיים לשמוע את התכנית "רוק" שלהם ביום חמישי יש להם את שיקולי העריכה שלהם, שהם לכאורה ברומו של עולם, ואיתם אתה לא יכול להתווכח

למעלה