תהיה לילית

תהיה לילית ../images/Emo29.gif

האם אתם הולכים לישון ביחד עם בן/בת הזוג? יש לכם כללים בעניין? תקופות?

אוייי וייי- לזרות מלח על הפצעים

זה משו שבאמת אני לא מבין... אני ציפור לילה , אני נח בצהרי היום ומבלה בלילות. זוגתי ההיפך, היא ערה כל היום ובערב נופלת שדודה.. כמעת לא יוצא שאנו הולכים לישון יחד, רק בשבת וגם אז אני פתאום מקדים ונרדם לפניה.. היא התיאשה ממני נראה לי.. גמני מעצמי... אבל מי צריך ללכת לישון יחד אם קמים ביחד?

yuvalmines

New member
לנום ולקום

לגבי השינה באופן קבוע ביחד למעט מקרים מאוד בודדים ולגבי ההשכמה זה נע בין שעה וחצי ל-4 שעות הפרש ואני זה מי שקם ראשון סופית אמנם היא קמה לפניי במהלך הלילה בגלל דור ההמשך

פעם היה ברור שהולכים לישון ביחד

גם כשזה כלל לחכות לו עד מאוחר שהוא היה חוזר משיעורים לתוך הלילה של הרב שלו או מעבודה עד מאוחר. כיום זה לא ככה. הוא צריך לקום יחסית מוקדם- אז הוא הולך לישון יחסית מוקדם, ואני גולשת את עצמי לדעת.... לאחרונה אני עובדת על עצמי לחזור לנוהל שינה ביחד. אין כמו השיחות במיטה שלפני השינה....
אבל למתמכרים קשה להגמל

ע ד י ו ש

New member
אנחנו

כמעט תמיד הולכים לישון ביחד... לפעמים אני נשברת והולכת לישון לפניו... בעיקר בתקופות שהוא היה עובד לילה...

עלה קטן1

New member
בסיס לזוגיות

אנחנו דיי מקפידים לישון יחד ואם לא זו אני שלא יכולה להרדם אז אני קמה ויושבת בסלון קרוא ליפניי שינה זה זמן איכות מדברים ומשתפים כשיש 4 ילדים זה הזמן

פנינית13

New member
אצלנו

הולכים לישון לבד הוא ישן מוקדם וקם מוקדם . אני נחה צהריים אז הולכת לישון מאוד מאוחר וקמה ב6.30 שזה 3 שעות אחריו. רק בשבתות הולכים לישון יחד

S T

New member
ממש לא ביחד

אני נופלת מהרגליים ראשונה. בעלי סטודנט ועובד עד השעות הקטנות של הלילה וגם כשאין לו עבודות הוא סתם חיית לילה שמתקשה להרדם (חוץ מבשבת - כשהוא נרדם על הספה עם העיתון) חוץ מזה שהוא גם עובד בלילות לפרנסתו כך שיש לילות שאני ישנה לבד בבית. אבל זה כסף טוב ועם כסף אף אחד לא מתווכח.

yuvalmines

New member
לפרנסתו

אהבתי את עניין הלפרנסתו ולא לפרנסתינו בפרט שמי שנהנה מזה זה אתן הנשים כי לנו אין זמן להוציא את הכסף אני מעדיף עדיין לישוןביחד מאשר לעבוד לילות ביותר כסף

S T

New member
ידעתי שיהיה מישהו קטנוני

ועניין העבודה בלילה הוא אכן פיתרון מצויין לינשופי לילה כמו בעלי. עוד מימי ה'הסדר' היו לו בעיות עם זה ואכן מצא פתרון עם הרב שלו. הוא היה לומד בלילות וישן בבקרים. והאמת היא שלא כ"כ אכפת לי לישון לבד (למרות שאין ספק שזה הרבה יותר כיף ביחד - פשוט כבר התרגלתי אחרי 3.5 שנים שהוא עובד שם) הרי אני ממילא ישנה... מה גם שיש לי את כל המיטה לעצמי.... חחחח

S T

New member
ולעניין ה"אתן הנשים מוציאות כסף"

לצערינו אצלינו הדבר לא נכון, כי ממש אין לי זמן (וכסף) לעשות קניות. למען האמת הפעם האחרונה שקניתי לעצמי משהו היה פסח שנה שעברה... כל ההוצאות שלנו הן למחיה, מעון וקניות לקטן.

שרונס21

New member
ביננו, מה יותר משמח מאשה

שיודעת להשקיע בעצמה??? הגבר זורק על עצמו חולצה ומכנס והוא מוכן... לאשה יש הרבה יותר אבזור.. ולכן הקניות יותר רבות.... וגם, שופינג לאשה זה ממש צורך (חוץ מבשורות...) אצלכם זה מותרות. אההה ושיחיו הקנאים ויקנאו....

למעלה