תהיה לפני השינה

תהיה לפני השינה

האם ספירת כבשים במטרה להצליח להרדם, היא סוג של דמיון מודרך? (בהנחה שאנחנו רואים את הכבשים בדמיון ולא בתמונה אמיתית שהכנו). ועוד שאלה כמעט באותו עניין (או בעצם לא כמעט) איך ניתן להעזר בדמיון מודרך על מנת להצליח להרדם? ניסיתי לדמיין דברים טובים שהייתי רוצה שיקרו לי אבל קשה לי להתרכז בדמיון ודי מהר התמונה שאני רואה בדמיון נעלמת לי.

freearth10

New member
המשיכי בהדמיית הסרטה מסויימת

של משהו שאת רוצה שיקרה לך. נסי לערב כמה שיותר חושים. ואם את לא מצליחה לראות בהתחלה תמונה או שהיא בורחת לך, אל תתייאשי - זה יבוא מתי שהוא, כאשר את תרפי ותתני לתמונה לזרום. אני מאוד ממליצה על הרפייה לפני ההדמייה. שכבי בידיים ורגלייים מפוסקות. התחילי לנשום הרגישי איך האוויר נכנס לגופך. היי מודעת לאצבעות הרגליים, הניעי את אצבעות הרגליים. הרפי את אצבעות הרגליים. כך את עוברת דרך כל חלקי הגוף ולכל מקום אליו את מגיעה את מודעת למקום,מניעה אותו, מרפה אותו עד שאת מגיעה אל הראש. הרימי את שתי ידייך מעבר לראש, מתחי את כל גופך מתיחה אחת חזקה והרפי בבת אחת. מאיה

דמיון א

New member
שיטת שעובדת

אותיות האב'. לראות בדמיון א' , לומר "אלף" ולשאוף אותה פנימה לאט. וכך הלאה לרוב לא מגיעים לת'. ועוד דרך, הישנה והטובה, להרפות בדמיון את אברי הגוף. ביי

היי נטע, הנה עוד רעיון...

בקישור המאמרים של הפורום במדור הדמיון המודרך, את בטח כבר יודעת שיש טקסטים להרפיות. אחת מהן נקראת הרפייה אקטיבית להפחתת מתחים. הטקסט הזה נמצא שם בדיוק בשביל שתנצלי אותו (זה בהמשך לתשובתה של freearth). ויש לי עוד המלצה, הפעם דווקא למוסיקה מצויינת להרפייה שתוכל לעזור המון (היא עזרה גם לי מאוד). ממליצה לך לחפש את סדרת הדיסקים של Mind Body Soul ובאופן ספציפי את הדיסק שנקרא Sleep. אם את רוצה להיעזר בדמיון מודרך כדי להירדם, זו המוסיקה לשים ברקע...
מצרפת לך כאן תמונה של הדיסק... ו...שיהיה לך לילה טוב, יקירה
הגר

איזה טלפתיה ../images/Emo13.gif

בדיוק היום קניתי דיסק עם מוסיקה של ים, כדי להרגע ולהרדם איתה. איפה אני יכולה להשיג את הדיסק sleep שהמלצת עליו?

את התמונה הורדתי מאמזון הבריטי

אבל אפשר להשיג גם בטאואר ובכל מקום... בהצלחה! הגר

למעלה