תהיה מוסרית
לפני שבועיים עשיתי הזמנה מnailetc של נייל אנבי ו4 מיני לקים של OPI. אתמול, הגיעה החבילה, הלקים מהממים והכל טוב ויפה... והיום הגיעה אליי עוד חבילה, זהה לחלוטין!
אותו מספר הזמנה והכל... כנראה שהייתה להם טעות והם שלחו אותה פעמיים, כי בדקתי את ההזמנה שעשיתי והיה כתוב שם רק על חבילה אחת... אז כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו (תמימה שכמותי) זה לשלוח להם מייל ולספר להם על הטעות, ואמרתי את זה גם לחברה טובה שלי שכמעט הרביצה לי על זה.. היא אמרה לי שזה שטויות ושהם גם ככה לא ישימו לב ושאם אני אכתוב להם הם יגידו לי גם ככה להשאיר את זה אצלי. מה אתן חושבות? חוץ מזה שעכשיו אני גם מתלבטת אם כדאי לי להשאיר את זה אצלי (כי בכל זאת, זה מיני לקים והם באמת מהממים, ותמיד צריך עוד מחזק אז למה לא?
) או למכור את זה.. דרך אגב, הלקים שהיו בחבילה הם: Dear Santa Glove you so much! Smitten with mittens ו-Meet &Jingle (קישור בהודעה הבאה) כולם מקולקציית Holiday wishes של OPI
לפני שבועיים עשיתי הזמנה מnailetc של נייל אנבי ו4 מיני לקים של OPI. אתמול, הגיעה החבילה, הלקים מהממים והכל טוב ויפה... והיום הגיעה אליי עוד חבילה, זהה לחלוטין!