תהיה מוסרית

Camden

New member
תהיה מוסרית

לפני שבועיים עשיתי הזמנה מnailetc של נייל אנבי ו4 מיני לקים של OPI. אתמול, הגיעה החבילה, הלקים מהממים והכל טוב ויפה... והיום הגיעה אליי עוד חבילה, זהה לחלוטין!
אותו מספר הזמנה והכל... כנראה שהייתה להם טעות והם שלחו אותה פעמיים, כי בדקתי את ההזמנה שעשיתי והיה כתוב שם רק על חבילה אחת... אז כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו (תמימה שכמותי) זה לשלוח להם מייל ולספר להם על הטעות, ואמרתי את זה גם לחברה טובה שלי שכמעט הרביצה לי על זה.. היא אמרה לי שזה שטויות ושהם גם ככה לא ישימו לב ושאם אני אכתוב להם הם יגידו לי גם ככה להשאיר את זה אצלי. מה אתן חושבות? חוץ מזה שעכשיו אני גם מתלבטת אם כדאי לי להשאיר את זה אצלי (כי בכל זאת, זה מיני לקים והם באמת מהממים, ותמיד צריך עוד מחזק אז למה לא?
) או למכור את זה.. דרך אגב, הלקים שהיו בחבילה הם: Dear Santa Glove you so much! Smitten with mittens ו-Meet &Jingle (קישור בהודעה הבאה) כולם מקולקציית Holiday wishes של OPI

RUTHIE1

New member
קשה לי לעזור לך בהתלבטות למרות שנראה לי

שאני הייתי מוכרת אותם (בקושי הגעתי פעם לחצי בקבוק של לק, ובחיים לא גמרתי אחד...) בכל מקרה אם תחליטי למכור - אשמח לשחרר אותך מ-Glove you so much! ומ-Smitten with mittens ....אז צרי קשר במסר אם בא לך...

Camden

New member
אני גם חשבתי את זה

כי גם אני לא מסיימת אף פעם בקבוקים, אבל הם באמת פיצפונים, הם בערך רבע מכמות של בקבוק רגיל (3.75 גרם) ככה שהם נראים לי כאילו שאחרי איזה 4-5 שימושים הם כבר ייגמרו... למרות שאני מניחה (ומקווה) שבפועל זה יהיה יותר מ4-5 שימושים. כרגע אני עדיין מתלבטת מה באמת לעשות איתם, אבל אני חושבת שבגלל שהם כל כך קטנים אין טעם למכור כל אחד בנפרד אז הם ימכרו באותה חבילה שקיבלתי (שטרם נפתחה). בכל מקרה שיהיה, אני מבטיחה לעדכן אם אני אחליט כן למכור אותם.. תודה

Ultra marine

New member
לדעתי את יכולה לכתוב להם שהחבילה הגיעה פעמיים

גם ככה הם לא יבקשו ממך לשלם שוב כי זאת אשמתם ובטח שלא לשלוח על חשבונך את החבילה בחזרה. מה לעשות עם הלקים? תמכרי, תמסרי מה שבא לך

Marble Arch

New member
האמת

לא הייתי חושבת פעמיים והייתי ישר מודיעה להם שקיבלתי את החבילה פעמיים. סביר להניח שיגידו לך לשמור אותה אצלך, אבל לפחות המצפון שלך יהיה נקי בקשר לזה.. ואולי יבקשו ממך לשלוח אותה בחזרה וישלמו לך על זה (פחות סביר האמת). אבל כל זה אחרי שהייתי בודקת אם לא חייבו אותי פעמיים..

Camden

New member
אני חושבת שזה באמת מה שאני אעשה

אני אחכה לראות שבאמת לא חייבו אותי על שתיהן ואשלח להם מייל, אני באמת לא מאמינה שיגידו לי להחזיר להם את זה...

למעלה