תהיה מלחמה?

דינהלה1

New member
תהיה מלחמה?

אני בכלל לא מעכלת את זה...אולי כדאי להתחיל להכין את הממד... אתם עושים הכנות?

ריטה1

New member
חוץ מלאסוף בדיחות על זה, כלום

לדעתי יהיה משהו מזערי, יכננסו ייתנו איזה מכה, שלא יגידו על אובמה שהוא חננה שרק מאיים, ויצאו
הלחץ שנוצר זה עצוב ומחיק ביחד, אנשים לגמרי מאבדים את זה לדעתי

אני לא נביאה

אז מה שבטוח..מתכוונת בימים הקרובים לקנות מים . מחכה שירד הלחץ כדי לאסוף את ערכות המגן . סביר להניח שלא תהיה , אבל מי רוצה לקחת צ'נס ,

אני הולכת להגיד משהו קצת פרובוקטיבי. הבטלנים הכי גדולים במדינה זה לא החרדים , אלא אנשי התקשורת -שהם פטפטנים בלתי נלאים. ברמת הדמוקרטיה , מספיק לשמוע חדשות פעם ביום , נגיד , אבל מה ? יהודים צריכים להתפרנס - אז כל פעם מוצאים משהו חדש. עכשיו למשל העלו מן הבוידם את השד העדתי , וכל פעם מעלים על סדר היום משהו אחר כדי שנתרגש ונתלהם ונדבר על זה והם יוכלו ללהג להם 24 שעות ביממה ולאסוף משכורת שמנה .

ממש כמו בשיר של ברי סחרוף "כולנו עבדים של מישהו.."

ובנימה זו , מאחלת שנה טובה ונטולת מלחמות לכולנו.

דינהלה1

New member
צודקת

לגבי המים יש לי מכשיר תמי4 במטבח שהוא לא ממש רחוק מהממ"ד ... במקסימום אני אשים שם בקבוק מים אחד ליתר ביטחון. לא בא לי להתחיל לאגור כל מני דברים. בסך הכול מהתקשורת נותנים להבין שאפשר להמשיך בשגרה. מה שכן, גיליתי שהבת שלי "גדלה" מאז שהצטיידנו במסכות. וצריך להחליף לה לסוג אחר.

מנסיון

מים בבקבוקים מתעפשים די מהר. לא יודעת איך זה עובד עם המים הקנויים . כשאני שמרתי מים בבקבוקים נקיים , הם נעשו מעופשים אחרי שלושה ימים .

rinamlo

New member
קצת ארוך

אני צופה מהצד על תחנות החלוקה ומרחמת על החיילים, אחרי מלחמת המפרץ גוייסתי לצבא ושרתתי בתחנות חלוקה, אנשים הגיעו המתינו בסבלנות ויצאו עם חיוך. מעצבן אותי (מהצד שלי) שאנשים מחכים לדקה התשעים ועוד באים בטענות, לפני שלוש שנים שהחל המבצע הנוסף של ההחלפה אני זוכרת שראיתי את הדוורית שחלקה לנו את הגלויות, אמרתי לה "במצב של רוגע אנשים לא יטרחו לקרוא את הגלויה היא פשוט תזרק לפח" ועצוב.
המשפחה שלי המורחבת כן דאגה ללכת ולקבל את הערכות שקראו לנו, אפילו בעלי שהוא אנטי המסכות באזור שהוא עובד הוקמה תחנה בשעות האחר הצהרים וכך מי שסיים את העבודה וירד לחנייה חיכתה שם עמדה ואז כולם לקחו על הדרך והוא גם לקח .
לכן, פיקוד העורף קרא לאנשים להגיע ואנשים התעלמו, לאור הביקוש מחר ביום ראשון יפתחו עוד 3 תחנות: בת ים, בני ברק ובתל אביב.
אצלנו בחנות יש קצת התעוררות, שואלים אך פרט ל 3-4 אנשים לא קונים עדיין, אנחנו התארגנו למקרה הצורך אם וכאשר תיהיה הנחיה של פיקוד העורף.

למעלה