תהיה עונה שלישית

תהיה עונה שלישית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

מהמייספייס הרשמי של על טבעי: Another bit of news we are more than happy to share with all of you. We knows it's the middle of the season but Today we have been told that Season 3 of Supernatural is a go for the CW Network, We cannot be more excited The whole cast will be coming back,crew and everyone who has been involved throughout the whole two season's. We couldnt have done this without The network can always change their minds and decided to make it just for two season's so its up to all of you. Lets hope our ratings keep doing well, and that we will be able to bring more great episodes every thrusday night for a very long time -Thanks Again יואווווווווווווו אני כל כך שמחהההה
CW קולטים שהמשבצת של על טבעי בעיתית והרייטינגים שלה לא משו, אבל לעומת זאת הם יותר גבוהים מסדרות אחרות שלהם ז"א SN היא אחת הסדרות החזקות ביותר של CW ולמרות כל התחרות בימי חמישי היא מושכת כמות קבועה של צופים

dance13

New member
באמת?!!יאו!!../images/Emo24.gif

הCW שולטים!!
ולא כמו FOX המפגרים שביטלו את מלאך שחור(
)
די אני כל כך שמחה!!! מעניין מה יהיה בעונה השלישית

ענקקקק גאוניםםם!!!

אמן ועם ההחלטה הנבונה הזאת יבואו עוד החלטות טובות כמו להמשיך גם את ורוניקה מארס
אני אחזיק אצבעות.... דאםםםם עוד ג'נסןןן בTV!!

michalushK

New member
יאייייי../images/Emo28.gif

אני מזה שמחה , כי גם לעלטבעי תהיה עונה שלישית וגם לנמלטים ~מאושרת~

darklighter

New member
יאייייייייייי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif|קופצתמהגג|

|יוצאתמתוךפחזבל| איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!11 כבר התחלתי לדאוג שעוד יפסיקו באמצע עונה 2 בגלל הרייטינג. האמת אכן מהאמריקאים שיצא לי לדבר איתם עד עכשיו בICQ/מסנג'ר באמת שמעתי שCW (גם כשהיה WB וUPN עוד יותר גרוע) נחשב לאחד הערוצי כבלים השוליים למרות שהסדרות שלו מאוד פופולריות אצלינו (ובצדק!!!!!) אני מקווה שישנו את השיבוץ שהרייטינג יעלה...ומקווה שהם לא יתחרטו על זה... אגב אמרו משהו על מגרש ביתי?

בקשר למגש ביתי..../images/Emo182.gif

זה מייספייס רק של על טבעי אז אני לא ממש יכולה להגיד...אבל בשביל סדרה שמשודרת בשיבוץ שאין בו הרבה תחרות רצינית הרייטינגים שלה לא טובים...אני אישית מקווה שיבטלו...אף סדרת נעורים חוץ מסמולוויל לא מעניינת אחרי שכל החברה מסיימים תיכון ועוברים לקולג' וכאלה...

למעלה