תהיה על הזאנפאקוטו של איצ'יגו

Violettecat

New member
תהיה על הזאנפאקוטו של איצ'יגו

הזאנפאקוטו של איצ'יגו הוא כל הזמן בצורת השיקאי שלו, מה שמביא אותי לתהיה למה החרב של איצ'יגו אף פעם לא חוזרת לצורתה המקורית, האם זה בגלל שהכוחות של איצ'יגו כל כך חזקים שהוא לא מסוגל לחסום את החרב שלו ולהפוך אותה לקאטאנה רגילה, או האם זה בגלל שאת הצורה המקורית הוא איבד בגלל האימונים שלו כנגד אורהארה ( למי שלא זוכר, בפרק 20 אורהארה חותך את הזאנפאקוטו של איצ'יגו ונותר רק הניצב). ואם האימונים נגד אורהארה הם אכן הסיבה, למה החרב לא משקמת את עצמה כמו ששאר החרבות עושות אחרי שהן נשברות?

מעניין

לדעתי זה בגלל הכוחות שלו. הרי ראו בפרק 14 או 15 (ההסבר ההוא של אישידה, עם הברז XD) שלאיציגו יש כ"כ הרבה כח שהוא פשוט לא שולט בזה מרוב שיש לו הרבה. בהתחלה זה התבטא בחרב ענקית- שימו לב שאפילו לקפטנים ממש חזקים החרב במצב הסגור עדיין מאוד קטנה מהחרב של איציגו (לשעבר), מה גם שאפילו רנג'י נדהם מהעוצמה שלה בקרב הראשון...וגם אורורה חשב לעצמו כמה כח יש בחרב אפילו כשהיא שבורה. אח"כ איציגו גילה את השיקאי, השם של החרב. זה נתן אופציה ליותר כוחות שלו להיות מנותבים לחרב במקום להתבזבז ולרחף החוצה...איציגו מוצג כאחד עם כוחות עצומים, ולכן זה מאוד הגיוני שיש לו פשוט מספיק כוחות לספק לחרב שלו כדי שהיא תישאר במצב השיקאי שלה. אני מאמינה שלשאר השיניגאמים פשוט אין כ"כ הרבה כוחות לבזבז על השיקאי כל הזמן, והם מעדיפים לשמור את הכוחות לקרבץ אצל איציגו יש לו כ"כ הרבה מזה שהוא מנתב אנרגיה אפילו בלי להיות מודע לזה, ובטח בלי שיורגש חסר בכוחות שלו.... דבר מעניין אחר שאני ראיתי זה שבפרק 42 בערך איציגו היה מחוסר הכרה. למרות זאת החרב שלו נותרה במצב השיקאי שלה. כל שיניגאמי אחר במצב של איבוד הכרה - ולא משנה אם הוא קפטן או לא- החרב חוזרת לצורה המקורית שלה. אז למה אצל איציגו זה נשאר במצב שיקאי? בגלל הכוחות שלו או בגלל משו אחר.....? בעע יצא לי ארוך. סורי P:

Violettecat

New member
את צודקת.

באמת כששיניגאמי מאבד את ההכרה החרב חוזרת לצורתה המקורית ובפרק 42 זה לא קרה..... האם טיטו סנסיי פספס משהו או שיש לכך סיבה נסתרת?

אני לא חושבת שהוא פספס

כי זה קרה גם אחרי הקרב עם רנג'י וגם אחרי הקרב עם קנפאצ'י. בשניהם הוא איבד את ההכרה- ובשניהם החרב נשארה במצב השיקאי שלה. עוד רואים את האנאטארו מנסה לסחוב אותה ושהיא כבדה לו XDD וזה גם היה מצוייר ככה במנגה, אז זה לא המצאה של האנימה. מסקרן, הא? P:

Violettecat

New member
ואם אנחנו כבר תוהים על זאנפאקוטו

52 האם רנג'י הוא סגן הקפטיין היחיד שיכול להשתמש ב"באנקאי"?

נראה לי שכן

לי נוצר הרושם שכן..... גם באיאקויה היה ממש מופתע כשהוא ראה שיש לרנג'י בנקאי.... וגם זה אחד הדרישות להיות קפטן. מן הסתם אם מישהו אחר היה יכול לעשות בנקאי והא היה מנסה להפוך לקפטן ^-^

Neon taichou

New member
יכול להיות שיש כאלה שעמדו בזה אבל

לא בדרישות האחרות. אבל את בטח צודקת. <_< שכחתי מזה. בעצם, אני לא זוכרת כלום לפני פרק 56. =^_^=

למעלה