תהיה עקב באד ביט מטורף

Elad Almighty

New member
תהיה עקב באד ביט מטורף

היו 50$ מps. עכשיו מה שנשאר מהם יספיק בקושי לפחית קולה. אני מעדיף לא לדבר על זה. אז נכון, קשה להגיד שאני שחקן פוקר דגול, אבל אני לא חושב שמדובר רק באשמתי. ברוב המוחלט של הפעמים שניצחתי הרווחים היו אפסיים (כי לי הייתה יד מטורפת ולאחרים לא היה כלום והימור של 2 סנט היה מספיק כדי להבריח את כולם או שלמישהו הייתה יד זהה והיה ספליט) ובפעמים שהפסדתי ההפסדים היו גדולים בהרבה כי פתאום מישהו הוציא בריבר את הקלף היחיד שהיה חסר לו לפול האוס כשלי היה רק צבע עם אס גבוה או דברים כאלה. וזה קרה הרבה יותר מפעם אחת. כל זה גרם לי לחשוב: מה בעצם מבטיח לנו שאתרי הפוקר לא מתעסקים עם מנגנון חלוקת הקלפים כדי להגדיל את הרווחים שלהם? הרי זה כ"כ פשוט. כל מה שצריך לעשות זה לדאוג שיותר אנשים יקבלו ידיים טובות בכל משחק וכך הם יכנסו יותר והאתר ירוויח יותר, או לחלופין לסדר שיותר אנשים יקבלו ידיים התחלתיות מעולות ויכנסו בכוח, אבל הפלופ לא יעזור להם בכלל. או לדאוג שאם מישהו מתקפל לפני הפלופ או לפני הטרן אז הקלפים הבאים שיבואו יסדרו לו איזה שלישיה או רביעיה (קרה לי 6 פעמים. ספרתי), מה שעלול לעודד את השחקן להיכנס יותר גם עם ידיים בינוניות. יש אינספור אופציות להתעסקויות קטנות עם התוכנה שלהם שישפרו את הרווחים של האתר ויתנו לשחקנים תחושה של "כמעט ניצחתי, אולי בפעם הבאה" ואם האתר ישתמש בהם במינונים נמוכים ובשולחנות עם סכומים נמוכים יהיה בלתי אפשרי לעלות עליהם. ככה גם האתרים יכולים להחזיר לעצמם בחזרה את הכספים שהם נותנים בפרירולים ובתור בונוסים וגם דוחפים משתמשים להפקיד עוד כסף. אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל זה בהחלט נראה לי הגיוני. מה אתם חושבים?

זונע

New member
בפוקרסטארז? אין מצב שכח מזה

האתר הזה מגלגל מספיק בשביל לא להתעסק עם שטויות כאלה. ה-50$ שלך מדגדגים לו את ה...

Elad Almighty

New member
האמת שדיברתי על פול טילט, אבל זה לא משנה

זה ממש קל לביצוע ובלתי אפשרי לגלות את זה, אז למה לא? ה50$ שלי באמת לא מזיזים להם, אבל תחשוב כמה כסף עובר שם ביום, וכמה רווחים יהיו להם אם הם בסה"כ יטו את הסיכויים רק באחוז או שניים. זה כמו שכל קזינו בעולם דואג תמיד שיהיה לו יתרון קטן על השחקנים. או שאני סתם מנסה לשכנע את עצמי שאחרי שנתיים של פוקר אני לא באמת כזה גרוע. לא יודע

ereuveni

New member
האמת שזה מאוד קל לגלות את זה

אם אתה מריץ תוכנה כמו POKER TRACKER שעוקבת אחרי הידיים שאתה משחק אתה יכול לראות בדיוק כמה פעמים קיבלת כל צירוף קלפים ובדיוק כמה פעמים היה לך פול האוס או פלאש. ואם יש לך מספיק נתונים תוכל להבחין בשינויים שסוטים מההסתברות הטיבעית.

modz0r

New member
בסופו של דבר, האמינות שלהם

אם לאתר מסויים יהיה שם שהוא מרמה - אנשים פשוט לא ישחקו בו. היו בעבר אתרים גדולים שנחשדו ברמאויות כאלו ואחרות, ובין אם הוכיחו שהם מרמים או לא, אנשים פשוט הפסיקו להיכנס אליהם. האתרים הגדולים באמת, כמו FTP ו-PS, נבדקים על ידי חברה חיצונית שמוודאת את תקינות מערכת חלוקת הקלפים שלהם. ל-PS למשל, יש "קופסא חיצונית", שכל המטרה שלה זה לעשות רנדומליזציה מלאה של הקלפים, דבר שמדמה ערבוב, ואז מעבירה את הנתונים שיצאו למערכת שלהם, שהיא מחלקת את היד. בסופו של דבר אין לך דרך לוודא ב-100% שהם לא מרמים אותך, אבל לדעתי אתה יכול להיות רגוע בקשר ל-FTP ו-PS.

Elad Almighty

New member
יש היגיון במה שאתה אומר

וכל העניין הזה של חברה חיצונית באמת מרגיע. אבל עדיין, תמיד יהיה לי חשש קטן.

modz0r

New member
../images/Emo45.gif

וזה דוגמא לאתר שכן רימה, תפסו אותו, והדבר הזה פגע בו קשות.

למעלה