תהיה קיומית

limilu

New member
תהיה קיומית

איך, לכל הרוחות, קוראים לדמון של גברת קולטר? [ברצינות, כל הקריאה חיפשתי איך קוראים לו, והוא תמיד "הקוף הזהוב". בלע.]

האבק

New member
הוא חסר שם

זה אחד הדברים המיוחדים בדמון של קולטר - אנחנו לא יודעים איך קוראים לו. זה משרה איזשהו מסתורין סביבו וסביבה. בכלל תמיד חשבתי שהקוף הזהוב הוא דמות נהדרת וחשובה מאד. אני חושב שאפילו היה לנו דיון מעניין על זה כאן... אגב- http://www.hdm.co.il/wiki/index.php/%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A3_%D7%94%D7%96%D7%94%D7%95%D7%91 הערך של הקוף הזהוב באנציקלופדיה

The Immortal Me

New member
היה דיון לפני כמה זמן, האמת היא../images/Emo210.gif

חיפשתי בשבילך [: orion132 אמר שהם שלו זה Ozymandias. פולמן אמר את זה בראיון לרדיו מתישהו. רוני
.

limilu

New member
אם כך, יש להוסיף את זה ../images/Emo3.gif

מיד אעשה זאת.

האבק

New member
זה לא נכון

Ozymandias זה השם של הקוף הזה בהצגה בלבד. זה שם שהתסריטאי המציא ולא פולמן. אין להתייחס לשם הזה כמשהו קאנוני.

dahoe

New member
אז כדאי להוסיף את הפרט הזה!

אנשים באים לאנציקלופדיה כדי לקבל את כל המידע האפשרי.

מיתופיה

New member
../images/Emo32.gifשר הטבעות בדקה וחצי

איך בדיוק אפשר להכניס את כל שר הטבעות לדקה וחצי? מי הוא הבוגד הנאלח שנמצא בחבורת הטבעת? ומה הקשר בין כל זה לאורלנדו בלום? מי שהיה בהרצאת הקאלט של עמרי אסקרלי 'אמור בוגד והכנס' יודע כבר מה מחכה לו. מי שלא היה, יכול להנות מטעימה קצרצרה שמדגימה איך אפשר להכניס את כ-ל שר הטבעות בדקה וחצי בדיוק. צילום ההרצאה בדיסק יימכר בכנס מיתופיה 2007 שבא עלינו לטובה. כל ההכנסות הן קודש Udi1 אומר/ת: כל ההכנסות הן קודש לעמותת עלם. אתר מיתופיה: http://www.mythopia.org

Miss Small Talk

New member
זוכרים,

שלפני שנה בערך התפרסם שהולך להיות סרט על הטרילוגיה? אתמול הייתי בסרט, ובפרומואים היה את הפרומו למצפן הזהוב! הולך להיות סרט נהדר!!^##%^#^$

נטעש

New member
אואה... ידענו את זה לפני הרבה זמן...

מצטערת... הלכת לשודדי הקאריביים? כי שמעתי ששם מופיע הפרומו...

dahoe

New member
אני הייתי.

ולא היה שם את הפרומו. רק בכניסה לקולנוע היה פוסטר של ליירה ויוריק ומתחת כתובת שמזכירה את שמותיהם של דניאל קרייג, ניקול קידמן ואווה גרין (אפילו לא מילה על דקוטה!
) ובגדול את שם הסרט הרשמי בעברית: "מצפן הזהב"
אנשים, כמו אנשים בבית הספר שלי, שסיפרתי להם על דמונים, עלולים לחשוב שיוריק הוא הדמון של ליירה!

אקס93

New member
נכון

אבל אתם לאאאאא! הסרט יפתור את התהיות שלנו בנוגע לדברים לא ברורים בספר, אה רגע זה אני, שניה, צריך לחשוב כעל פתרון, אנחנו צריכים קשרים בחברה שמתרגמת את הסרט,, מישהו יודע איך אפשר להשיג אותם?

נטעש

New member
כן הא? חחח...

אני לא הייתי בטוחה בהתחלה אני זוכרת- אם זה יהיה טוב או לא אבל אז שראיתי שיוצא משחק ראיתי כבר לאן זה מתגלגל. ואז היה מאוחר מדיי... XD

limilu

New member
אח שלי חשב ככה

כי הוא קורא את הספר הראשון בכריכה הבריטית [גררתי אותו ^^].

אקס93

New member
יש לי את השלישי בכירכה הבריטית

אבל הישנה, קניתי אותו שנה שעברה באוקספורד

למעלה