תהיה שאין לי תשובה חד משמעית עליה

• פותח הנושא M.Z
  • פורסם בתאריך

M.Z

New member
תהיה שאין לי תשובה חד משמעית עליה

כלב נחיה של עיוורים, כן? יודע לאתר פחי זבל? לי נראה שלא, מכיוון שהוא מאומן להנחות את העיוור בדרכים ולא להסיט את תשומת ליבו לזוטות. אם ככה, כשכלב של עיוור מחרבן בגן ציבורי, פקח יכול לתת לו דו"ח כי הוא לא אסף את הצרכים והשליך לפח? הרי מאיפה לעיוור לדעת איפה יש פח? ועוד שאלה של אתיות: זה נשמע לכם אתי, לעמוד בקצה מעבר חציה של כביש סואן במיוחד, ליד עיוור עם כלב נחיה, לתת לכלב להריח נקניקיה ואז לזרוק אותה לאמצע הכביש?

el presidente

New member
בנוגע לשאלה השלישית שלך

אני חושב שזה התחלה ניפלא להתפתחות תחום ההימורים בארצנו . ליד כל מיסעדת בשרים שמכבדת את עצמה ניתן ליפתוח דוכן הימורים. כל סועד מניח את הימורו בידי הסוכן... מביאים עיוור..מעמידים אותו בצומת ליד המיסעדה..באות שיקבע מראש אחד הסועדים ישליך חתיכת סטייק לכלב למרכז הצומת ... הכלב כמובן שישתין קשתית על העיוור ועל כל מה שלימדו אותו ויפתח בריצה אחוזת אמוק לכיוון מאכז הצומת בעודו גורר את העיוור במידה והעיוור שרד..הוא מקבל את הכסף של ההימורים.. ובמידה ולא...נו...זה מה יש...

neuron

New member
../images/Emo107.gif קצת על כלבי נחיה

כלבי נחיה לא מחרבנים בגנים ציבוריים. הם לא צריכים לעשות את זה כי הם מחרבנים אצל העיוור בבית. בנוגע לנקניקיה. לא רק שזה אתי, זה אפילו מעשה יפה לגלות התחשבות בכלב נחיה זר ולתת לו נקניקיה.

אתם חושבים שנותנים לאדם עיוור

להיכנס למקומות שאליהם אסור להיכנס עם בעלי חיים? ואם כן- כמה לא הוגן זה?? זאת אפליה לאנשים שיכולים לראות בלי כלב ביד! איזה אומלל כלב שכל חייו מוקדשים ללגרום לאיזה בנאדם מחורבן ללכת בקלות ממקום למקום. אם אני הייתי כלב נחיה, הייתי בכוונה תוקעת את העיוור בקירות או מעבירה אותו בכביש כשהרמזור אדום.

למעלה