תהיה
MJ

Miss Lavet

New member
תהיה
MJ

אני מתנצלת מראש, השאלה לא ממש ברורה

לאחר דיון מעמיק אתמול בלילה ולאחר שראיתי את פרק 6 בדדמן וונדרלנד עלתה לי השאלה הזאת (שאני דיי בטוחה שכבר שאלו אותה פה בעבר); איך זה שאף-אחד לא שם לב שקוין וסנואו חושבים באותו ראש? איך זה שאף אחד לא גילה שקוין זו מי ששלחה את הילדים של בני המחוזות והיא זאת שהפציצה אותם? ולמה קטניס לא אמרה על זה כלום?
ולמה קוין חושבת שהיא שונה מסנואו לעזאזל?

N o R i K o

New member
זה לא מדויק, הרבה שמו לב
MJ

קוין לא הייתה הפתרון הנכון לפאנם אבל היא הייתה הראשונה שהעזה לצאת נגד הקפיטול. קטניס כבר בהתחלה לא מחבבת אותה אבל היא חייבת לעבוד בתנאים שלה, כי קוין מאיימת על קטניס שאם היא תחרוג מהכללים האלו, היא תפגע בפיטה, אנני, ג'והאנה ושאר שבויי הקפיטול.
בוגס אומר לקטניס לפני שהוא נהרג שאסור לה לסמוך על קוין. גם פלוטארך אומר שהתכנון הוא לא שקוין תהיה בנשיאות, אלא שתיווצר רפובליקה דמוקרטית.
בגדול, הסיבה לכך שחברו לקוין היא שהיה לה צבא והיו לה אמצעים. אם היא לא הייתה, המרד לא יכול היה להמשיך. סביר להניח שזירת הגמול הייתה מתקיימת כמשחק רגיל, המנצח היה סובל אפילו יותר ממה שהוא סבל מלכתחילה (כי כולנו יודעים שקטניס לא הייתה מנצחת), ו... חזרה ל"שגרת" המשחקים הנוראית. הכל משליך על הכל, והיו חייבים לחבור לקוין עבור המרד. אבל מעטים היו האנשים שבאמת סמכו עליה וחברו אליה, אפילו גייל שכביכול היה בצד שלה, אמר לקטניס שהוא עושה את זה רק כי טוב שיהיו לך "קשרים". היא כועסת עליו כי היא לא בצד שלה.
זה אחד הדברים שאני דווקא מאוד אוהבת ב-MJ. אין טובים ורעים. יש המון קבוצות במלחמה. זה מאוד ריאלי.

למעלה