תהיה

be the change

New member
תהיה

זה אולי נשמע קצת כמו בורות נוראה מצידי, אז אני אקדים ואומר שאני א- מינית. ועכשיו לשאלה- האם אנשים א- מיניים יכולים להתאהב? ז"א, להתאהבות אין קשר כזה או אחר למשיכה מינית?

Limbonic Art

New member
לא

משיכה מינית זה דבר פיזי - מנגנון אחר לחלוטין. אנשים מיניים יכולים לקיים יחסים מיניים (חלקם לפחות) גם בלי להתאהב בכלל. התאהבות היא המון דברים- הוא רגש עוצמתי , הוא מצב רוחני של תחושות ורגשות מהלב כלפי מישהו/י אחר/ת . אנשים מיניים משלבים בין השניים (במידה והם זוג אוהב - אז יש שילוב) . א-מיניים מתאהבים, לא הייתי אומרת שהם יכולים למנוע מעצמם מצבים של התאהבויות כל עוד הם (אנחנו)לא סגורים בבית, הרי הם מכירים אנשים כל הזמן כמו כולם ולכן יש סיכוי שהתאהבו , אבל משיכה מינית אין וכאן כל ההבדל ביננו לבין המיניים- במשיכה המינית שקיימת או לא קיימת בלבד

ברוכה הבאה ../images/Emo135.gif

לימבוניק כבר אמרה הכל. אם הבסיס לאהבה היה סקס, אז איפה הרגש והקשר שהוא מעבר לקשר פיזי?

p019

New member
ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

למרות שאנשים מיניים מחברים בין משיכה ריגשית למשיכה מינית - אלו שני דברים שונים. כן, החיים קלים יותר כאשר המשיכה המינית גורמת לך לתקשר אם אנשים. כיוון שמישיכה רגשית, עד כמה שידוע לי, לא קוראת ברגע אחד, אז זה אולי יותר בעייתי למצוא קשר. מצד שני - כל כך ארבה יותר טוב להיות א-מיני
, כך שזה שווה את זה. אווא, איזה מצב רוח יש לי היום אולי כדי שגם אני יקח גלידה
:-

למעלה