תהיה...

אופניקו

New member
תהיה...

מצאתי בבית משהו שנראה כמו משחק מחשב או סוג של סימולטור משנות ה-90 המאוחרות בשם "STAR TREK captain's chair - The virtual tour of five starship bridges". יש לציין שאני לא מעריצה מושבעת של מסע בין כוכבים וחשבתי שפה יכול להיות מקום טוב לשאול אם למישהו יש מושג מה זה, והאם מישהו רוצה את זה...

piper cub

New member
תשובה

זה מדריך וירטואלי לגשרי הפיקוד של חמש ספינות מצי הכוכבים. ראי קישור.
.

אופניקו

New member
ונשאלת שוב השאלה....

האם מישהו רוצה את זה? לי אין מה לעשות עם זה ואני מעוניינת למכור. אולי כדאי לציין שזה מעולם לא נפתח ועדיין בניילון.

piper cub

New member
לתשומת ליבך ../images/Emo23.gif

בחירה במילים היא לפעמים חשובה, אפילו חשובה מאוד: כשכתבת בהודעה הראשונה "אם משהו רוצה את זה" , משמע את מוכנה לתת את זה = ללא תמורה. בהודעה עכשיו את פתאום כותבת שאת רוצה למכור. הביטוי "האם משהו רוצה את זה" (אינו שווה לביטוי) "האם מישהו רוצה לקנות את זה".
. ועוד משהו, אולי יעזור לך למכור את זה אם תגידי על איזה טווח מחירים את חושבת וככה אם משהו מתעניין וזה בטווח שלו הוא יצור איתך קשר. אם את לא רוצה לנקוב במחיר, שזה גם סבבה, הקונה המזדמן יכול עדיין ליצור איתך קשר במסר פרטי. בהצלחה בכל מקרה, piper cub. נ.ב. אני בטוח שבכנס אייקון שייערך בסוכות תוכלי למכור את זה בקלות
.

../images/Emo45.gifלמכור ב"אייקון" זה רעיון טוב

אופניקו - אם יש לך כוח להגיע לסינימטק ת"א בסוכות, ישנו דוכן מכירת פריטים. אמנם משלמים עמלה אם זכור לי נכון, אבל הסיכויים למצוא קונה גדולים יותר. בהצלחה.

subatoi

New member
עמלה של כמה שקלים בודדים

לא משהו שאמור באמת להרתיע.

subatoi

New member
ברור, ברור

פשוט חששתי שזה ישתמע ככה למי שלא מכיר, אז הבהרתי

למעלה