תהיות החורף

קאריני21

New member
תהיות החורף

חורף. איזו עונה,הא? קרה. קרה מבחינה פיזית ולעיתים קרה מבחינה נפשית. משום מה בחורף כולם הופכים להיות חמימים יותר וחשים את הצורך הזה באהבה. מה יש בחורף שכולם רוצים חום? בחום מנסים להוריד מעצמנו כמה שיותר ולהתקרר ... ולעומת זאת בחורף מתקרבים. מתקרבים לאנשים שלא דיברתם איתם שנים. פתאום קשר זוגי הופך להיות חמים יותר. זוג שוכב מכורבל מתחת לפוך, מתחכחים אחד בשנייה. פתאום החורף עוזר לנו להתרגש יותר. כמו שהחורף עושה אותנו מאוהבים יותר, החורף עושה אותנו מדוכאים יותר (לאלה שחסר בני/בנות זוג). לא פעם אחת ולא פעמיים מצאתי את עצמי בוכה במיטה לבד. ואפילו שחם לי מתחת לפוך קר לי בלב. ואם קר לי בלב, אז הפוך ממש אבל ממש לא עוזר. הטיפות של הגשם שמזכירות לי את הדמעות. פעם הייתי יוצאת בגשם, מטיילת בקור ובוכה. נתתי לגשם לשטוף לי את הדמעות, לשטוף לי את הכאב. באותו רגע זה לא ממש עזר. להיפך, זה החמיר. זה גרם לי להרגיש מיואשת וחסרת כל. והרי בנינו, אף אחד לא אוהב להיות לבד וזה לא משנה באיזו עונה. אבל יש משהו בחורף שמכביד על הרגשות שלך. קור. תקיעות. הרגשה של אין זרימה. אני דווקא אוהבת את החורף. את הקרירות. את הסגריריות. האפרוריות שבחוץ. אור הברקים, קולות הרעמים. הסופות בחוץ. יש משהו בחורף שמצד אחד עושה אותך לרצות להיות בודד ... אבל מצד שני .... על מי אתה עובד?

gaia20

New member
חורף../images/Emo186.gif

אכן קר...וגשם, המון גשם... קמתי היום ב 6:00 בבוקר, עוד היה חשוך בחוץ...מה אני אגיד לכם, האויר הזה...זה משהו מיוחד, לזה אני מחכה כל הקיץ, רק לאויר הזה. משום מה, גם בזמנים שהיתי לבד, אצלי החורף לא עשה כל כך את מה שאת מתארת כמובן שאף אחד לא רוצה, בסופו של דבר, להיות לבד, אבל החורף אף פעם לא העמיק לי את ההרגשה הזאת. בכלל אני חושבת שאצלי, העונה אף פעם לא היתה קשורה להופעת הרגשות ה"לבדיים" שלי, זה תמיד היה ענין של תקופה, קצת בקיץ קצת בחורף אבל אף פעם לא בגלל החורף. לבד, זה לא רע, כשאני לבד, אני שמתי לב שאני יותר משקיעה בעצמי, יותר מתחשבת בעצמי, כן, לפעמים מגיע לי להיות קצת אגואיסטית ולחשוב רק על עצמי, מה אני רוצה מה נוח לי ברגע זה, ולא מה נוח לאחר.

קאריני21

New member
רע?

לבד זה לא רע. לא בהכרח רע. זה הופך להיות רע כשזה הופך להיות הרגל.

למעלה