תהיות וטעיות.

Seasonal Beast

New member
תהיות וטעיות.

א. אל תשאלו למה אני ער בשעה כזאת[או אחרי שיחה עם שרית וחברתה המקסיקנית-ספרדית(?)]. ב. ביורק בתקופה של יובש, והאלבום הבא יוצא עוד 200 שנים. זה לא מונע ממני להכנס לאתר הרשמי שלה, ולהתעדכן טיפה. ג. גם אם יש חדשות-ביורק, אז מדובר בעוד נאטורה להמונים. ד. דווקא פה אתם נכנסים. באופן אישי, לי קצת נמאס מכל נושא הנאטורה הזה, סביבה-ירוקה והשקרים שהיא אומרת בTimes[על מי היא עובדת? מדובר ב15 חודשים גג, לא? איך היא הגיעה ל18?]. איפה אתם עומדים עם ביורק החדשה והירוקה? האם אתם תהיו סלחניים גם כשהיא תאמץ ילד ממלאווי, ותקרא לאלבום החדש שלה Candy? [אגב, אני מודע לזה שיש פה קוראים סמויים *האמהאמ*. רק שתדעו שאנחנו לא נושכים!]

Vegvisir

New member
סליחה על הכפילות

זה גם ככה באיסלנדית ורק ירון מבין

Seasonal Beast

New member
כפילות?

מצד אחד-נכון. נאטורה אחד המטמטמים שלה. אבל, למה לייחצ"ן את זה? היית גם שר וגם מדבר על קקי?

Vegvisir

New member
לא כפילות נוו התכוונתי הודעה בהמשכים...

אני? אני לא ביורק חח אבל בטח שכן, היא מדברת על זה כי אחרת מי ידע על מה לעזאזל היא שרה??:) (חוץ מירון!) חוצמזה שזה נורא אופנתי להיות מודע לסביבה, וביורק תמיד הייתה בטוחה שהדעות שלה נורא מענינות את כל העולם, ולכן מדי פעם היא חופרת על כל מיני נושאים שלא קשורים אליה בשיט - אבל זה בסדר, לביורק הכל נסלח! (לב)

AnacondA2000

New member
חחחחחחחחח

מה יש לכם? נאוטורה שיר טוב! וביורק תמיד מקשקשת בהרבה שירים שלה על טבע. אז זה לא חדש..

Seasonal Beast

New member
עוד חדשות נאטורה:

ביורק בראיון לBBC2, שם היא תדבר[דיברה? לא ממש ברור, ולא ציינו מתי זה] על נאטורה[מפתיע]. היא תחשוף את הגיגיה על טבע ופוליטיקה. האם צפויה לנו עוד הטפה?
ביורק משתתפת בפאנל ביזארי עוד יותר, עוד עוד כמה אירופאים, וממשיכה בדרך הנאטורה.

plants and rags

New member
אפשר בבקשה להפסיק

עם ההשוואות האלה למדונה? אני מאשים את החפים מפשע, פשוט בפורום העולמי כל הזמן עושים את זה. איך אפשר להשוות בכלל? אולי אני אשווה את עגנון לרם אורן. מה אכפת לך מנאטורה? השיר מטמטם, וביורק צריכה לדאוג לאיסלנד כי היא המכורה שלה אז תן לה. אם היא הייתה יושבת מנגד בחיבוק ידיים, בעודה בפנטהאוזה הניו יורקי, חובקת את בארני ואת לפטופה, זה היה מעצבן. וחוץ מזה, האלבום הבא עוד ארבע שנים, תתכונן להרבה סכרים איסלנדים.

למעלה