תהיות וכו' להקמת הפורום

תהיות וכו' להקמת הפורום

אז קודם כל,כי אחרי הכל אנחנו בני אדם, מזל טוב על הקמת הפורום. * מה זה אומר שעורכת תפוז מנהלת את הפורום?האם צפוי משטר קשה ומשמעת קפדנית יותר? חשוב לי לציין כי (הגברת?!) דבורית שרגל היא מהאושיות האהובות ביותר עליי ורק אלוהים מקדים אותה בסגנון הכתיבה עם הלהיט - "התנ"ך". * לאן בעצם יכול להתפתח פורום על רשתות חברתיות מלבד שאלות בסגנון:"איך אני מוסיף תמונות לפרופיל" ושאר דומיהן?חוששני כי עלול להשאר בתנוחתו העוברית משהו. * האם לא נכון, כחלק מהניסיון להאדרת הפורום, ששמו של הפורום יופיע לכל משתמש שהקליד בשורת החיפוש שם של רשת חברתית כזאת או אחרת (וכך אפילו 'מקושרים' תוכל להשתלב במיזם..)? * מתי יתארח המשתמש בעל מס' החברים הגבוה ביותר בפורום החדש? * מי הוא?!ואיפה הוא?! בקיצור רק ברכות על הפורום החדש שנכנס לגדר "איך לא חשבו על זה קודם". רק אושר.

Nimrod H

New member
נדמה לי שכבר נפגשנו פעם..

אתה מסתובב פה הרבה?
(הייתי חייב) קודם תודה! אני לא חושב שדבורית מתכננת כאן משטר קשה וקפדני אבל אני אשאיר לה לענות לך, היא בכנס העיתונאים באילת בינתיים, בכל אופן לתהייתך המרכזית, איך אני מוסיף תמונה לפרופיל בפייסבוק זה המקום האחרון שהפורום הזה יילך אליו אם זה תלוי בי, וזה כן בעצם, אלא יותר לשיחה ובחינה ובדיקה של התופעה וגם למקום שאפשר להתעדכן בו וגם להתייעץ או לקבל קישורים לכתבות והתפתחויות או רשתות חדשות שקמות וכו'. יהיה מעניין, תישאר. אני חושב שאתה כבר נוכח לראות שעובר הפורום הזה לא הולך להישאר, יותר נכון הוא הולך להיות מגה פורום עם בטח כמה אלפי הודעות בחודש תוך זמן קצר (זה תמיד עוזר להציב יעדים) ולא, כלל וכלל וכלל לא נכון בכלל שמישהו מנסה להאדיר את הפורום הזה יותר ממה שהוא בין כה וכה אדיר, אבל זה גאוני ואיך לא חשבנו על זה, איזה רייטינג מטורף! אתה הגעת הנה דרך מנוע חיפוש? מישהו צריך לקבל פרס על הברקה שיווקית כזאת ואני בכלל לא חשבתי על זה. הממ. איזה משתמש? בתפוז? או בפייס בוק? לי יש קצת יותר מאלף חברים בקפה. בשמחות!

נשאלת השאלה, אם לך יש אלפי חברים

ואני חבר שלך, האם כל אלפי החברים שלך אוטומטית נחשבים גם לחברים שלי?

Nimrod H

New member
בטח חיים! החבר של החברה של החבר של החברה

'תה לא מכיר ת'פרסומת?
כל ישראל אחים!

האם שמעתי ניחוח קל של ציניות

בקולו של מנהל הפורום? רק אחרי שסיימתי לכתוב את ההודעה ראיתי ששכחתי להזכיר את מנהל הקומנות והפורומים ועל כך-קבל את התנצלותי הכנה. ואם מישהו צריך לקבל פרס זה אני.לא שאני תאב בצע או משהו חס ושלום. כמובן שדיברתי על משתמש ברשתות החברתיות (עם כל הכבוד לתפוז...) ואתה מתכוון שיש לך מעל לאלף אנשים שרשומים לך בקפה. כמה חברים יש לך גם מהרשימה הזאת?
רק אהבה.

ציניות? בטח! אבל ברוח טובה...

אני דוחה את ההתנצלות שלך על הסף, אין לה הצדקה, לא סיבה ולא צורך, ושוב תודה על הברכות. קצת נזעקתי להגן על כבוד הפורום המבטיח ברמת התפתחותו מזרעון לאדם בוגר דרך שלב העובר והינקות, בקשר למה שאמרתי על הגימיק השיווקי הגלום בשם הפורום התלהבתי מאוד אבל בלי שמץ ציניות, באמת אחלה מנוף, אבל כנראה שלא מספיק, במסגרת הנסיונות היצירתיים להביא עוד גולשים לפורום אני אפילו אפתח כרטיס בפייסבוק ואתקשר בו את הפורום, חסרים לנו עוד גולשים ועוד דיונים ואיזו מסגרת, על מה מדברים ואיך עושים "שרשורי על" ולא פותחים מיליון פעמים את אותו הדיון וכל מיני כאלה... ולשאלתך האחרונה, מתוך הקצת יותר מאלף חברים בקפה, נגיד שיש לי עשרה חברים טובים, שאני נפגש איתם על בסיס שבועי ויש עוד מעגל של 100-150 איש שראיתי או נפגשתי איתם בכל מיני מסגרות ואירועים או שעבדתי איתם בעבר. יתר ה 800 הם אנשים שחוץ מלאשר להם חברות לא היה לי איתם דבר וחצי דבר מעולם. עדיין, תמונתי המתנוססת מעל הפרופילים היא כמו קמפיין באנרים אנושי שלי בקפה. בסופו של דבר הכל מתנקז לכמות הצפיות בבלוג, זה כל מה שמעניין אותי :~) יום טוב! רק טוב!

לא, לא יהיה פה

שום משטר קשוח, אני מבטיחה. תודה על המחמאה, אבל למרות הכל לא נראה לי שאני יכולה להתחרות בתנ"ך, עם כל הכבוד לי. הנה, אני חושבת שדווקא כן עולות פה שאלות מעניינות, ראה לעיל התהייה של חיים חפר על אודות נשים שחוזרות לשם נעוריהן (ואני מצדדת בחום!), או השאלה אם יש רשתות חברתיות לבני 45+. אני חושבת שבהחלט יש על מה לדבר, והכוונה כלל לא הייתה שזה יהפוך לפורום תמיכה בנוסח איך אני מעלה תמונה לפייסבוק, אלא יותר שאלות מהותיות, שלא לומר פילוסופ-אינטרנטיות.

למעלה