תהיות ושאלות בנוגע לאדם שהיה מייקל ג'קסון.

א1ב2ג33

New member
תהיות ושאלות בנוגע לאדם שהיה מייקל ג'קסון.

כל מי שמכיר אותי פה בפורום יודע על תשוקתי הרבה לדעת מי היה באמת מייקל ג'קסון.
מי שמכיר אותי יודע שחלומי היה לפגוש אותו ולהכיר אותו אישית וכשהוא מת התקשתי לקבל ולעקל את העובדה שלעולם לא אוכל לפגוש אותו ולדעת איזה אדם הוא באמת וזה שבר אותי כל כך.
עכשיו אני מנסה לאסוף פיסות מידע ולהשלים את התמונה המלאה.
יש לי המון תהיות ושאלות על האדם שהיה מייקל.
בעקבות יום הזיכרון לשואה ולגבורה שבו צפיתי בתמונות ותיעודים מזוויעים של חיילים נאצים עושים מעשי אכזריות ביהודים ויהודיות שבלתי ניתנות לתפיסה מייד חשבתי ותהיתי על מייקל-
כלומר על אודות השמועות עליו שטוענות כי מייקל היה אנטישמי.
כולם בטח מכירים את השמועות על אנטישמיות מצידו של מייקל, על הדברים שהיו שמועות שהוא שאמר.
יש שמועה המספרת כי מייקל ג'קסון גידף את היהודים בכלל ואת רואי החשבון שלו בפרט שהיו יהודים,
על פי השמועה מייקל אמר שכל היהודים רוצים רק כסף ושהם רודפי בצע, שהם מנסים רק להפיל אותו ולרושש אותו והזכיר גם שכל הקשיים והבעיות שיש למדינת ישראל מגיעים לה.
ברצוני לשאול מהי דעתכם בנושא:
איך אתם מסבירים את אותן שמועות וציטוטים לא מעטים על אנטישמיות מצד מייקל?
מהי תחושתכם? האם אתם חושבים שמייקל היה אנטישמי?

רחל הג'קסונית

abigaillovesmj

New member
אל תדאגי - אני יכולה להגיד לך בוודאות שמייקל

לא היה אנטישמי. הוא היה בנאדם נדיר שאהב את כל העמים, הלאומים והגזעים. דווקא כל פעם שהוא פגש מעריצים ישראלים הוא הגיב בחיוביות והרבה פעמים נפנף בדגלי ישראל שמעריצים נתנו לו. אלו לא מעשים של בנאדם אנטישמי או אנטי ישראלי.בנוגע לקלטת שאת מדברת עליה - אני לא יודעת אם שמעת אותה אבל לי לפחות היא נשמעת ערוכה מאוד. חוץ מזה שדבי, אמם של פרינס ופאריס, יהודייה כך שזו עוד הוכחה לכך שהוא לא אנטישמי. לאורך חייו היו לו הרבה חברים יהודים ושוב זו לא התנהגות של אדם אנטישמי.

מקווה שזה הרגיע אותך

spirit0805

New member
שלא לדבר...

על זה שהוא היה פה ב-1993 (הוא באמת רצה לבוא יותר אבל לא יכל, פעם אחת כי לא הסתדר לו נראה לי מבחינת לו"ז ופעם אחת מסיבה בטחונית)
כולם אמרו שמייקל תמיד בכל מקום בשבילו זה היה עוד מדינה לבקר בה, אבל בישראל הוא ממש התרגש להיות, הוא הכי רצה לבוא הנה ושלהיות פה, הייתה החוויה הטובה ביותר שלו...הוא הרגיש פה הכי קרוב לאלוהים, הוא מאוד אהב להיות פה והוא אפילו ציין זאת עשר שנים לאחר מכן במסיבת יום הולדת בה גם אביגיל הייתה שהמעריצים ארגנו ומישהו כנראה צעק לו "ישראל אוהבת אותך" ומייקל ששמע את זה, באמצע הנאום שלו בלי הכנה מוקדמת אמר: "אני אוהבת את ישראל...אמרתם ישראל?...אני אוהב את ישראל, היה לי אצליכם קונצרט מאוד כיפי, אתם אנשים מאוד נחמדים..."לא שמעתי אותו מעולם אומר ככה על מדינה אחרת...מה גם שהוא יום אחד בא במיוחד לפגוש את אריק שרון (ראש ממשלת ישראל לשעבר) ומייקל אמר לו גם שהוא מאוד אוהב ומעריץ את ישראל, וכאשר אריק הזמין אותו, הוא אמר שהוא היה ושהוא נהנה מכל רגע. חוץ מזה שהייתה לו מורה פרטית יהודייה שהוא היה משוגע עליה! הוא היה קורא לה לפעמים אמא, הוא אמר שהיא לימדה אותו על שמירת שבת, על מנהגים יהודיים במקצת והיא זאת שסיפרה לו פעם ראשונה על השואה כשהיה ילד...ברור לך מה מייקל הגיב כאשר שמע מה הלך בשואה, מייקל הבן אדם היחיד שבאמת כאב לו על כל בן אדם שסבל ועוד ילדים בכלל... אז תחשבי מה זה בשבילו לדעת שמיליון וחצי ילדים סבלו ומתו בגלל שהם היו "חריגים"...היה לו רב יהודי בתור חבר, הוא היה חבר מאוד מאוד טוב של אורי גלר, בחתונה של אורי גלר הוא אמנם איחר בשעתיים כי הייתה לו איזו שהי בעיה עם הרגל כי הוא היה עם קביים, הוא שם כיפה!!! ובאמת כמו שאביגיל אמרה, עם מעריצים ישראלים הוא בעיקר התחבר ומאוד אהב אותנו ומייקל הרבה מאוד פעמים נפנף בדגל ישראל בגאווה, הילדים שלו הם בעצם יהודיים כי אמא שלהם יהודייה (הילדים הבוגרים) הוא גידל אותם בתור נוצרים כי זה מה שהוא הכיר...הוא לא עשה את כל מה שלמד אבל הוא פשוט למד טיפה זה הכל...

בנוגע להקלטה, אני שמעתי אותה, ויש הרבה נקודות בין לבין במשפטים שלו, וכן רואי החשבון שלו שהיו יהודים התקרצצו למייקל והוא לא אהב את זה...אני חושבת שהושתלו דברים, כמו תמיד...

מייקל לא היה אנטישמי, מייקל לא ידע שנאה, מייקל לא ידע גזענות...מי שחושב את זה הוא מטורף, תמיד תקחי דברים שאת שומעת בעירבון מוגבל

m195809ppb19

New member
לגבי הזהות היהודית של דבי רואו...

תחילה ,יש לברר אם אמא של דבי היא אכן יהודיה כי אם יתברר שרק אביה יהודי אז היא לא יהודיה ע"פ ההלכה.

m195809ppb19

New member
ברור שמייקל לא היה אנטישמי פשוט כדאי לך לצפו

עם ליסה מארי כשהייתה אשתו אם אני לא טועה זה היה ב

m195809ppb19

New member
ממליצה לך לצפות בראיון שלו עם ליסה מארי ביו

לקראת האלבום היסטורי מייקל אומר במפורש שהוא לא אנטישמי

א1ב2ג33

New member
וואו!!!! אני כל כך

מודה לכם!
תודה לכולכם על שאתם עוזרים לי להכיר יותר ויותר את מייקל!
תודה על האינפורמציה שבאמת מוכיחה דברים חיוביים על מייקל.
אביגיל, את הגבת לי ראשונה וכשקראתי את תגובתך לראשונה, זה הרגיע אותי מאוד וחשתי הקלה. תודה לך!
תודה לכל חברי הפורום שהגיבו ושיתפו אותי בדעתם ובתחושותיהם
תודה ממיוחדת ל-spirit0580
על התייחסותך הרבה לנושא ולשאלה שהעליתי.
רואים שאת ממש מחוברת למייקל ולוקחת את הערצתך למייקל ברצינות רבה.
דרך אגב לא התייחסת אל כל מה שסיפרתי בנוגע לתחילת הערצתי למייקל. אני מצפה להתייחסותך לכך.

אוף, אני כל כך לא מסתפקת רק בפורום!
אני לא ממש מכירה את חברי הפורום והם לא מכירים אותי ואף פעם לא ראיתי אותם
ואין לי שום קשר איתם.....
אני לא יודעת מה לעשות....

באהבה, רחל הג'קסונית

spirit0805

New member
פשוט ביותר, בואי למפגשים

אני יודעת שיכול להיות שבשבועות הולך להיות משהו, תבואי וגם בקרוב התאריך שהמית אסון על האנושות כולה עומד להגיע והולך להיות גם מפגש וביום הזה באמת רצוי לא להישאר לבד, תבואי למפגשים, למסיבות, תרגישי כמו בבית, תאמיני לי

א1ב2ג33

New member
הבעיה היא:

אבל אני לא כל כך מתמצאת בכל המערכת הזאת, כלומר:
אינני יודעת היכן המפגשים האלה מתקיימים,
באילו תאריכים ושעות.
איפה אוכל לקבל את כל הפרטים לגבי הפגישות ולהיות תמיד מעודכנת?

למעלה