תהיות ושאלות בנוגע לאדם שהיה מייקל ג'קסון.
כל מי שמכיר אותי פה בפורום יודע על תשוקתי הרבה לדעת מי היה באמת מייקל ג'קסון.
מי שמכיר אותי יודע שחלומי היה לפגוש אותו ולהכיר אותו אישית וכשהוא מת התקשתי לקבל ולעקל את העובדה שלעולם לא אוכל לפגוש אותו ולדעת איזה אדם הוא באמת וזה שבר אותי כל כך.
עכשיו אני מנסה לאסוף פיסות מידע ולהשלים את התמונה המלאה.
יש לי המון תהיות ושאלות על האדם שהיה מייקל.
בעקבות יום הזיכרון לשואה ולגבורה שבו צפיתי בתמונות ותיעודים מזוויעים של חיילים נאצים עושים מעשי אכזריות ביהודים ויהודיות שבלתי ניתנות לתפיסה מייד חשבתי ותהיתי על מייקל-
כלומר על אודות השמועות עליו שטוענות כי מייקל היה אנטישמי.
כולם בטח מכירים את השמועות על אנטישמיות מצידו של מייקל, על הדברים שהיו שמועות שהוא שאמר.
יש שמועה המספרת כי מייקל ג'קסון גידף את היהודים בכלל ואת רואי החשבון שלו בפרט שהיו יהודים,
על פי השמועה מייקל אמר שכל היהודים רוצים רק כסף ושהם רודפי בצע, שהם מנסים רק להפיל אותו ולרושש אותו והזכיר גם שכל הקשיים והבעיות שיש למדינת ישראל מגיעים לה.
ברצוני לשאול מהי דעתכם בנושא:
איך אתם מסבירים את אותן שמועות וציטוטים לא מעטים על אנטישמיות מצד מייקל?
מהי תחושתכם? האם אתם חושבים שמייקל היה אנטישמי?
רחל הג'קסונית
כל מי שמכיר אותי פה בפורום יודע על תשוקתי הרבה לדעת מי היה באמת מייקל ג'קסון.
מי שמכיר אותי יודע שחלומי היה לפגוש אותו ולהכיר אותו אישית וכשהוא מת התקשתי לקבל ולעקל את העובדה שלעולם לא אוכל לפגוש אותו ולדעת איזה אדם הוא באמת וזה שבר אותי כל כך.
עכשיו אני מנסה לאסוף פיסות מידע ולהשלים את התמונה המלאה.
יש לי המון תהיות ושאלות על האדם שהיה מייקל.
בעקבות יום הזיכרון לשואה ולגבורה שבו צפיתי בתמונות ותיעודים מזוויעים של חיילים נאצים עושים מעשי אכזריות ביהודים ויהודיות שבלתי ניתנות לתפיסה מייד חשבתי ותהיתי על מייקל-
כלומר על אודות השמועות עליו שטוענות כי מייקל היה אנטישמי.
כולם בטח מכירים את השמועות על אנטישמיות מצידו של מייקל, על הדברים שהיו שמועות שהוא שאמר.
יש שמועה המספרת כי מייקל ג'קסון גידף את היהודים בכלל ואת רואי החשבון שלו בפרט שהיו יהודים,
על פי השמועה מייקל אמר שכל היהודים רוצים רק כסף ושהם רודפי בצע, שהם מנסים רק להפיל אותו ולרושש אותו והזכיר גם שכל הקשיים והבעיות שיש למדינת ישראל מגיעים לה.
ברצוני לשאול מהי דעתכם בנושא:
איך אתם מסבירים את אותן שמועות וציטוטים לא מעטים על אנטישמיות מצד מייקל?
מהי תחושתכם? האם אתם חושבים שמייקל היה אנטישמי?
רחל הג'קסונית