תהיות לגבי ד"ר בר

תהיות לגבי ד"ר בר

שלום לכל משתתפי הפורום. הגיע לשכונה זאב חדש... אודה למי ממשתתפי הפורום, על שאלתי למי יש קשר טיפולי, או היה בקשר כזה, עם ד"ר בר שהתפרסם לאחרונה בתור המומחה הבינלאומי ללופוס ולשיטות טיפול מיוחדות. אני אכן עברתי אצלו, ומעוניין ביותר להחליף דעות עליו, על דרכי טיפולו, ועל התוצאות, פרט כמובן לאלה של חשבון הבנק שלו.....

ritosh

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא. לגבי דר´ בר, חכה עד

ששאר חברי הפורום יראו את הודעתך........... בינתיים, אתה מוזמן להכנס לדף הראשי של האתר שלנו,הוא נמצא בצד ימין למעלה, ושם, בצד שמאל בקישורים, יש קצת חומר על דר´ בר.

שלום לך !!!../images/Emo140.gif

ההודעה הקודמת שלי היתה בנוגע לדר, בר.... אבל עכשיו אני רק רוצה לאחל לך ברוך הכא לפורום הנהדר הזה. נשמח לשמוע ממך עוד קצת פרטים על מחלתך ועל עצמך (רק מה שמתאים לך לספר), אז שוב- ברוך הבא
ותשאר אתנו !!! בי, עדית.

gaia20

New member
הינה הקישור למקום המתאים

אתה מוזמן לקרוא הרבה חוות דעת על מסחטת הכסף ששמה אודי בר. אבל לא זה עיקר הודעתי, אם כי לברך אותך בברוך הבא+
על כניסתך לפורום המדהים שלנו. מקווה שתישאר איתנו, אתה מוזמן להסתכל בכל מה שנמצא בשורה למעלה ואם תרצה גם להוסיף את סיפורך האישי למאמרים (בקשר להוספת הסיפור, אם תרצה צור איתי קשר במסרים האישיים) אז שוב- ברוך הבא לזאב החדש!

ל3

New member
מצטרפת לברכות

ברוך הבא ל
החם והמקסים. נשמח לשמוע פרטים עלייך כמו גיל, מתי התפרצה המחלה, במה זה מתאפיין אצלך וכל מה שתחליט להוסיף

למעלה