תהיות לגבי הגדרתי כ"ג'נדרקוויר"

תהיות לגבי הגדרתי כ"ג'נדרקוויר"

אז נכון, אני לא תמיד מזדהה עם המגדר הנשי (אליו נולדתי עקב העובדה שיש לי שני כרומוזומי X ושניהם עובדים יפה), אבל... כן, אני מתלבשת בצורה נשית חלק לא מבוטל מהזמן (לא ממש רוב, אבל...). ולא, לא אכפת לי שיקראו לי "אשה" (אבל גם לא משנה לי אם יגידו לי DUDE), ולא אכפת לי באיזו לשון פונים אלי (כל עוד זה חביב ומנומס)...
האם אני עדיין ג'נדרוויר רק מעצם חוסר ההזדהות המוחלטת שלי עם מגדר בינארי, או שהעובדה שלא אכפת לי להתלבש ושייפנו אלי כאשה מבטלת את זה מכל וכל?
כאילו, באמת, הייתי מעדיפה להיות חסרת מגדר, אבל האם העובדה שאני נכנעת לעובדה שיש לי ציצים משנה את זה?...

both

New member
אני חושב

שזה תלוי בעצם איך את מתייחסת לעצמך בפני עצמך. אם את מרגישה שאת לא מזדהה עם המגדר הנשי או הגבאי ולא משנה לך איך יתייחסו אליך, גבר או אישה, ומרגיש לך נכון לראות את עצמך כג'נדרקוויר , אז ההגדרה נכונה לך, ואם את מתלבשת נשי או לא ממש לא ולא מפריע לך שייקראו לך בלשון נקבה ממש לא משנה לדעתי.
אני מבין את החיפוש אחר ההגדרה, אבל אישית אני חושב שההגדרה איתה את מזדהה היא ההגדרה הנכונה. רק את יכולה להחליט עבור עצמך עם איזו הגדרה את חשה בנוח ואיך את רואה את עצמך.

lily kane

New member
דעתי

לדעתי זה קצת עצוב שאנו נמצאים במצב של חוסר נראות רוב הזמן
זה מצב די הגיוני מכיוון שעם תלך בלבוש גברי יניחו שאתה גבר (אולי ת"עבור" ואולי ינחיו שאתה במהלך טרנספורמציה מגדרית ) ואם תתלבשי כאישה ינחיו שאת אישה, להתלבש בצורה מבלבלת מגדרית היא קשה א. אם נולדת לגוף נשי ששם כבר נפרצו הרבה גבולות גם בעולם הסטרייטי
(גם גבלות מסוימים נפרצו אצל גברים אבל עדיין מספיק שבן ישיים חצאית כדי לחטוף מבטי בילבול)
ב. יש סיכון לאלימות ,מושא ללהג ומבטים (כמו הרבה להטהבים אחרים)
ג. סיכון לא להתקבל לעבודות בגלל הפליה על בסיס מגדרי עם כסת"ח כלשהו (כמו להרבה טרנסגנדרים)

אבל מראה הוא לא הכול זה עניין של הגדרה אישית, בסופו של דבר את יודע/ת מה נמצא שם כשאת\ה הולך\ת לישון
אני גם יודעת שיש הגדרה כזאת שנקראת א-מגדריות ( nongendered, genderless, agender)

בעיקרון אני רואה אותם כחלק מהקשת הגנדר קווירית והטרנסגנדרית
אבל גם אם תרגישי שהגדרות האלו אולי כן מתאימות לך והגדרה של גנדר קוויר לא מתאימה או אפילו אם תחליטי שבעצם את מגדירה עצמך אישה
תמיד יהיה לך מקום כאן (בתנאי ששומרים על התנהגות מכבודת ומכבדת לכולם :)

purpleyaler

New member
נכנעת לציצים?

ציצים זה מדהים.
אני במצב דומה לשלך. שני כורמוזומי X, ציצים מרשימים שקשה להסתיר, ולרוב פונים אליי בלשון נקבה וזה לא מפריע לי. אממה, אני מתלבשת גם וגם, בגדים של בעלי מצד אחד, ושמלות מצד שני. הכל תלוי ביום שתופסים אותי בו.
מגדר בינארי זה רק סוג אחד של מגדר. יש דבר שנקרא סקאלה בין מגדרים (מה שקורה עם ביג'נדרים), ואני אישית ואולי גם את- לפי איך שזה נשמע, בכלל לא עובדות עם הסקאלה הזאת. מה זה נשיות? מה זה גבריות? כלום, את עצמך, ואת לא צריכה למקם את הזהות המגדרית שלך בין מונחים מוגדרים. כל מה שחשוב הוא שאת מאושרת. וציצים.

lily kane

New member
אני מסכים!

ציצים זה חשוב

(אבל גם יתר הטקס מעורר השראה:)

purpleyaler

New member
נכון זה אדיר?

אני לא מבינה איך אפשר להתרכז בכלל במשהו אחר D:

Apikachu L

New member
אני מחבבת את שלי...

אבל לפעמים אני לא כל כך אוהב אותם. זה ממש משתנה ותלוי בזמן. לפעמים נראה לי שיכול להיות נחמד עם חזה שטוח, אבל...המחשבה על תהליך שלא ניתן להחזיר לאחור מפחידה אותי.

both

New member
בא והולך

כשהאישה שבי מתעוררת, אני אוהבת אותם אבל כשהגבר שבי דומיננטי יותר, אני מדמיין כמה טוב היה לו היה לי חזה שטוח. מכיוון שאני מודע לזה שיש בי גם את האישה וגם את הגבר, לא אשנה דבר בצורה תמידית גם אם רוב הזמן אני מרגיש גברי יותר.
לפחות הדבר שיש לשני הצדדים שבי במשותף בנושא זה, למרות מחלוקת הדיעות בנושא הציצים האישיים שלי, הוא ששניהם מאד אוהבים בחורות ואת הציצים שלהן

purpleyaler

New member
לפעמים אני חושבת

שאם הייתי גבר הייתי פשוט נהנת שיש לי ציצים, כי איזה גבר סטרייט לא היה רוצה להיות קרוב לציצים כל היום?
למזלי אני לא גבר ולא אישה, ונהנית מהעובדה שיש לי כריות רכות בקדימה של הגוף.

למעלה