תהיות לגב י הסדרה....

Nushi1980

New member
תהיות לגב י הסדרה....

בת כמה אנני?? 9 או 10 או וואט אוור, איך זה שהיא קילבה מחזור בגיל כל כך צעיר בעונה השניה, ובעונה השלישית מתחייסים אליה כאילו היא בת שנתיים - השאלה האדיוטית לגבי מריה ויוסף וישו.... אנני - הדמולת הכי מיותרת בסדרה הזאת, ואיפה היא כל הזמן שג'ויליה ושון עובדים???? מישהו חייב להסביר לי למה הם ממשיכים אם הדמות המיותרת הזאת!

Nushi1980

New member
ועוד שאלה עם ../images/Emo58.gif

אריקה - חיה או מתה, זה היה הדימיון של ג'וליה או שאריקה היתה שם??? את זה הם לא פתרו בשום דרך... אם למישהו יש תשובה אני אשמח

limors2

Active member
../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

נראלי שבסוף היא הייתה חיה, אבל אל תסתמכי עלי כי יש לי זיכרון קצר. מאד.

limors2

Active member
כדי לשמור על אשליה של משפחה

נורמלית כנראה
עם כל מה שהולך עם שאר הדמויות- הם צריכים אותה
והיא לא קיבלה מחזור בגיל הזה. מאט הפחיד אותה עם משהו והיא ניסתה להשתמש בטמפון ונהייתה חולה מזה..

Nushi1980

New member
היא כן קיבלה....

עשו לה מסיבת מחזור או משהו, אולי לא היא אבל החברות שלה קיבלו וגם הם בנות איזה 8...

Gali4697

New member
כן..

אחד הקטעים שתקועים לי בראש היא נכנסה לאמבטיה ואז אמא שלה [ג'ולייה נכון? יש לי בעיה לזכור שמותXD] באה אלייה וראתה את התחתונים שאלה אותה מה זה והיא ענתה לה שזה טוש או משהו ואחר כך מאט אמר לה שלא תלך עם מכנס לבן וסיפר שפעם מישהי שהייתה במחזור באה עם לבן לבצפר וניהיה לה כתם[XD] ומאז כולם יורדים עלייה [תקעו לה איזה כינוי, לא זוכרת אותו] ואז היא נבהלה וניסתה לשים טמפון ובלהבלהבלה

קטרפי

New member
עם המחזור זה דווקא הגיוני ../images/Emo110.gif

יש המון ילדות שמתחילות להתפתח ולקבל מחזור בגיל הרבה יותר צעיר מלפני כמה שנים, גם בגלל תורשה וגם בגלל תרבות השפע שבה אוכלים המון אוכל שמפוצץ באסטרוגנים. וכמו שלימור אמרה - מראים אותה מדיי פעם בעיקר בקטעים שרוצים להראות בהם אווירה של משפחה. לדעתי היא לא מיותרת, פשוט רוב הזמן היא לא חיונית לעלילה אז לא מתמקדים בה (אי אפשר להתמקד בכול הדמויות כמו בשון וכריסטיאן למשל)

למעלה