תהיות לשעת בוקר מוקדמת...

תהיות לשעת בוקר מוקדמת...

רציתי לשמוע את דעת מומחי הפורום (ובמיוחד את דעת הראיס) על ההשלכות של המקרה הבא: אני רוצה קרחת!!!! מה ההשלכות לכך?

STIVENZ 426

New member
צריך לדווח עליך לרשויות

פשוט צער בעלי חיים. אני מזועזע. ככה לקחת חיים? ועוד של סרטן תמים? לאן הגענו. לאן?!

el presidente

New member
יאלה..כולם ללבוש שחורים

כן...לך..לך מספרה...תגיד לספר הצעיר שעובד שם שאתה רוצה קרחת "על הסכין".... בזמן שהוא יעביר את התער מעל ראשך..אתה תבחין בקעקוע קטן על כף ידו.. בקעקוע רשום "שטן שטן שטן666"... לאט לאט אתה תבחין בכל העגילים שיש על פניו... באותו רגע אותו ספר יעשה לך חתך קטן עם התער...אתה תגיד "לא נורא".... ננקה עם איזה ממחטה... מה שאתה לא יודע שבדיוק אתמול עם אותו תער...הספר הזהביצתר הומלס חולה איידס.. שכרגע הוא מחולק ל40 חלקים וארוז בשקיות בארון שליד הדלת... תוך חצי שנה והאיידס יתפרץ אצלך..אתה תנסה להיזכר מאיפה קבינימט יכולת להידבק באיידס... בסוף תשכנע את עצמך שללכת לזונות ב 50 שקל זה כניראה לא כדאי ולא תקשר לשניה את אותו יום ארור במספרה שבו רצית לעשות קרחת

תראה

כשהחיידקים של האיידס נמצאים על הסכין גילוח יש מגע ביניהם לבין האויר. ככה שהם לא יכולים לשרוד שם אפילו 3 דקות. יש לך עוד הרבה מה ללמוד...

MajorWinters

New member
באזיה פורום אני?../images/Emo19.gif

בחור.... אני לא חושב שהפנמת את מטרת הפורום...

מטרת הפורום? מה עם מטרת החיים?

המטרה בחיים זה חיים עם מטרה כמה נדוש מצידי

STIVENZ 426

New member
מה? ככה? בלי סרטן?

ללא הקרנות? כימוטרפיה.? כלום?
ס.

אתה רוצה קרחת!? ישר למאסר עולם!

אלוהים ישמור מיתון בעולם ואתה רוצה קרחת?! יש כל כך הרבה אנשים בעולם עם נשירה איומה, התקרחות מזקנה וסרטן! ואתה רוצה את התסמינים מרצון?! תתבייש לך! פשוט תתבייש. אולי כבר בדרך תתפטר מהעבודה שלך - שרבים אחרים גוועים ברעב?! אולי גם בדרך תשחוט חתולה?! חתיכת מנוול שכמוך!

M.Z

New member
למה קרחת?

גם אתה רוצה לשחק בתשדיר שירות, ואחרי כמה שנים יצלמו אותך לעוד תשדיר שבו כבר יהיו לך 5 שערות ותספר על כמה ש"האגודה למען הסרטן" עזרה לך? יש לך חסך בתשומת לב?

למעלה