תהיות על 147 ..מי צריך להיות המיין איבנט ??

elvis18

New member
תהיות על 147 ..מי צריך להיות המיין איבנט ??

עכשיו כשבלפורט נפצע (שוב) , מי צריך להיות המיין איבנט של האירוע ?
אני לא יודע א ם ימצאו ואת מי ימצאו בתור היריב של וואנדי במקום בלפורט .. הקו מיין איבנט זה וורדום נגד מייק רוסאו :(
הקרב הזה יכול להיות מיין איבנט באירוע ? איזה מן מיין איבנט זה מייק רוסאו נגד וורדום ?

את מי בכלל יכולים להביא נגד וואנד יכדי שיהיה קרב מעניין לפחות מהבחינה הנוסטלגית ?
אני לא מצליח לחשוב על קרבות מעניינים שאני יכול להצמיד לו ..
מי אני כבר יכול לשים שיהיה במיין איבנט במקום בלפורט ?? מה דעתכם ?

קריטריונים שלי , במידה ואני דיינה וויט

א- אני לא אשים פרוספקט צעיר ואבזבז אותו על קרב מול וואנדי ,לדעתי וואנדרליי צריך לקבל יריבים שהם טופ , וכאלו שאפשר למכור איתם פייפרוויו , בינתיים אין מיין איבנט לאירוע הזה ,ולשים מישהו צעיר נגד וואנדי זה לא מתקבל על הדעת .

ב- מכיוון שוואנדי גיבור בארצו , אני לא אשים מולו מישהו שיפרק אותו לגורמים .. אלא אם זה מישהו שגם הוא כמו בלפורט שהוא סוג של אגדה בארצו , כי אני לא רוצה לבזות את וואנדרליי מול כל המדינה שלו ,מול מישהו שאולי אפילו לא ברזילאי ,זה דיי צורם לעשות לו כזה דבר .. אם כבר לשים אותו מול ברזילאי ,או לוחם באמת אהוב לא ברזילאי

ג - הנזק הכ יגדול של הקרב הזה יקרה במידה וישימו מול וואנד ילוחם שהוא גריינדר , שישכב עליו כל הקרב .הם חייבים להביא מולו סטרייקר כדי לפחות לנסות להציל את האירוע הזה ממוות .. כי כרגע וואנדי נגד ? וורדום נגד מייק רוסאו זה נורא ואיום לפיי פר וויו כזה גדול בברזיל ..

ד- אני הייתי באופן אישי בודק עם אלדו ואריק קוח האם הם רוצים לעבור לאירוע באמצע יוני במקום האירוע שלהם ... זה יכול להיות ממש ממש טוב ,ואנ יחושב שזה הפתרון הכי טוב שניתן להציע , וככה גם אפשר להיות יותר רגועים בקשר לקרב של וואנדי ולהביא לו אפילו יריב לא אטרקטיבי כמו שדיברתי עליו קודם .

השאלה היחידה שנשארה היא ... מי פנוי ??

danielmo1

New member
אולי קרב חוזר נגד

ריץ' פרנקלין?

הייתי אומר דמיאן מאיה או פלהארס אבל שניהם נלחמו ממש לאחרונה ואין סיכוי שזה יצא לפועל, את מי תשים? את מוניוז? באמת בעיה קשה

למרות שונדרלי רוצה נקמה, הוא יצא מהקרב הזה בפוקס רצחני ובינינו הוא מודה לה' על זה

danielmo1

New member
אה יש גם את

רפאל נטאל שהוא שם מעניין מאוד הוא ברזילאי עם מאזן טוב

לך תדע

מרקו בי

New member
עוד הימור נכון, לך תמלא לוטו/טוטו

udi102

New member
קונדיט -הנדריקס /אלנברגר

אבל דיינה הסרחון יחכה עוד חצי שנה שGSP יחזור איזה בזבוז .

נראה לי שהאירוע שהיה אתמול הוא האירוע הכי טוב של הארגון בשנתיים האחרונות

elvis18

New member
אלנברגר נגד קאמפמן בראשון ביוני ...

באירוע הגמר של הTUF ...ככה שאת אלנברגר תוריד מהרשימה של המועמדים שלך למילוי מקומות ומיין איבנטים לאירועים אחרים.

הנדריקס רק עכשיו נלחם ...נגד קוש , עוד לא עבר חודש מאז לדעתי ..
כבר להלחם שוב פעם ? לא נראה לי בגדר האפשר... ואני גם חושב שיש לו השעיות רפואיות ככה שהוא לא יכול לחזור כלכך מהר .. :(

הצרה היא ומי שתוקע את המחלקה של הוולטרוויט בעיקר(כרגע) זה קונדיט שהחליט לחכות לסנט פייר ... ולא דיינה וויט ,דיינה רצה שהוא יילחם ואפילו אמר וקיווה שזה יהיה חוזר מול דיאז רק שרצה העולם ודיאז בחוץ שנה על מריחואנה .
ואז קונדיט החליט שאם לא דיאז(הוא ממש שמח שאין לו חוזר עם דיאז) אז אף אחד, והוא יחכה לסנט פייר .

במקרה של קונדיט ,דיינה לא אשם ..

yair_bar

New member
מנהל
לא הבנתי מתגובתך, מי מנהל את הארגון?

דיינה אמור להחליט מי יילחם נגד מי

מספיק כבר עם התירוצים המטופשים של לוחמים.

udi102

New member
בדיוק הכל חרטה מי שואל את קונדיט בכלל ?

דיינה כרגיל מושך את הזמן המניאק הקרח הזה אני אשכרה לא סובל אותו

מרקו בי

New member
רימאץ מול ביסבינג

סה"כ וואנדי ניצח את הקרב בינהם בהחלטה די צמודה. אפשר לבנות על זה הייפ. הברזילאים שונאים לוחמים לו שלהם וביסבינג הוא החלטה מטרה, נקבע לביסבינג קרב מול טים בוטץ' אבל זה קרב פחות מעניין מאשר קרב מול וואנדי.

מרקו בי

New member
רימאץ מול ביסבינג (תיקון שגיאות)

סה"כ וואנדי ניצח את הקרב בינהם בהחלטה די צמודה. אפשר לבנות על זה הייפ. הברזילאים שונאים לוחמים לא שלהם וביסבינג הוא אחלה מטרה, נקבע לביסבינג קרב מול טים בוטץ' אבל זה קרב פחות מעניין מאשר קרב מול וואנדי.

באסטר1

New member
למה פחות מעניין?

וונדרלי סיים את הסוס , לראות קרבות שלו זה פשוט לקוות שהוא לא יקבל עוד KO
מה כל כך כיף בזה? במיוחד שניצחון עליו אנשים תופסים תחת כאילו ניצחו את וונדרלי של פעם

udi102

New member
סתם משהו בקשר לוואנדרלי ...

זה לא שפתאום הוא הפך לסטרייקר גרוע הוא ברולר ותמיד היה כזה ,פשוט בפרייד היתה לו סנטר ויש גבול לכמה שסנטר יכולה לספוג .
חוץ מזה יש עוד המון גורמים לירידה ביכולת ,אני תמיד מאמין שלוחם אחרי 30 קרבות אין בו את הרעב שהיה בו לפני 10 קרבות , לדוגמא פיץלוחם שהחזיק רצף מטורף של נצחונות ועדיין מחזיק מאזן מדהים בUFC ,רואים בקרבות האחרונים שלו שהוא חסר חשק

moriarty

New member
הפיתרון המתבקש

לוק רוקהולד. לא נלחם כבר הרבה זמן, וזה יהיה יריב חימום נחמד בשבילו לפני הטופ של המחלקה.
חוץ מזה אפשר גם ג'אקרה, שנלחם לאחרונה בתחילת מרץ.

סילבה כנראה ילחם, רק צריך מחליף לבלפורט..

יש הרבה לוחמים שיכולים בקלות ובשמחה למלא את המשבצת.
יש את בלצ'ר שישמח להזדמנות לקדם אירוע, יש את ביספינג שאפשר לשחרר אותו מהקרב עם בוץ', יש את ארון סימפסון שפנוי, יש את הקטר לומברד שזאת אופציה מעולה ובטוח יקדם אותו יותר מקרב מול סטאן וכמובן שיש את שלושת הלוחמים מסטרייקפורס שכל אחד מהם מתאים למלא את המשבצת. - קנדי, ג'קרה, רוקהולד.

udi102

New member
מה להיט ? סילבה לא שורד סיבוב

מול ליבן סילבה אכל KO אז מול לומברט ? אני חושב שרוקהולד או גאקרה יכול להיות נחמד , בכל אופן סילבה מפסיד .

danielmo1

New member
יש מישהו בטופ 8 שסילבה מנצח?

כל קרב הוא יפסיד לצערי, פשוט יהיה קרב שירגש לראות

elvis18

New member
אההה...

בלצ'ר ירצה לעשות קרב עם סילבה פחות מחודש אחריי הקרב טוקינו ?
אני מאוד בעד שהוא יעשה קרב שכזה.. הלוואי !!(לא נראה לי שיקרה..)

אני לא רואה שום סיבה נורמלית שאדם יסכים לבטל את הקרב שנקבע לו ,ואני לא מדבר על ביספינג אלא על בוטש .. מה פתאום שבוטש יאבד את הקרב עם ביספינג שזאת הזדמנות להכנס לטופ ..אין לזה שום הצדקה במיוחד כי ביספינג לא נפצע ולא הושעה , והקרב מתקיים כסדרו ..

הקטור לומברד דביל אם יוותר על קרב עם סטאן ועל מיין איבנט באירוע פוקס , כדי ללכת להיות ראש אירוע בפייפרוויו שרק מאבד מערכו כל יום שאנחנו מדברים ..וחוצמזה סטאן פי מאה יותר מעניין ללומבארד מאשר סילבה ..

מי זה ארון סימפסון ????? בציניות גמורה
אתה לא יכול לשים במיין איבנט מישהו כזה.. מי יקנה בארה"ב את האירוע סימפסון נגד וואנדרליי ??

אחד לא ממש מוכר והשני גרוטאה נוסטלגית מימי פרייד ..
אם ויטור נגד וואנדי זה קרב נוסטלגי בעל שתי שמות גדולים והרבה באד בלאד , אני יכול להבין , מה גם שהאירוע בברזיל והם שתי שמות ענקיים שמה .. אבל סימפסון נגד וואנדי ??!?!?!? אוי לנו ..

רוקהולד וקנדי יש להם בקרוב קרב בינהם באירוע של סטרייקפורס ..
האחרון שנשאר מכל הרשימה זה ג'אקרה ..

וואלה ג'אקרה זה רעיון אדיר לקרב הזה ,אנ יהייתי הולך על זה , ג'אקרה מאוד מאוד מוכר בברזיל ובכלל , שם עולמי בלחימה ..
הבעיה שנניח והוא עובר ליואפסי מהארגון של סטרייקפורס(אפילו שזה בתוך זופה) ,הוא נשאר ביואפסי , הוא לא יחזור אחריי הקרב חזרה לסטרייקפורס ..

ואתה יודע מה , אני לא חושב שהוא רוצה לעבור לUFC .. טוב לו שמה אצל קוקרזופה והוא מעדיף שמה ..

למעלה