תהיות של יום שישי אחה'צ...

lemaayan

New member
תהיות של יום שישי אחה'צ...

רוצה לשתף אתכם בתופעה מענינת ששמתי לב אליה בשבועות האחרונים ברחבי ברלין. גברים...בשנות ה20 וה30 לחייהם מסתובבים (היום אפילו ראיתי אחד רוכב על אופניים) עם מכנסיים, כאשר אחת (אני מדגישה רק אחת) מהרגליים חשופות לגמרי - ז'א המכנס מקופל עד לברך..מיותר לציין שזה נראה מגוחך להפליא. כאשר ראיתי את הבחור הראשון, חשבתי לתומי ששתי הרגליים היו חשופות בהתחלה, וצד אחד "נפל", אבל השיא היה היום כשבאמצע רחוב שנחשב "עסקי" חשכו עיניי למראה גברבר עם חליפה במראה הזה. פספסתי משהו? יש איזושהיא מגמה אופנתית חדשה בעולם שלא הייתי מודעת אליה או שזה רק פה? נראה לכם שזה משהו במים?
(איך אומרת האמא ההונגריה שלי- שאלה יהיו הצרות שלך....)

lemaayan

New member
יש בזה הגיון מסויים

I MUST ADMITT (עוד אחד מהמשפטים הנפוצים ע'ע השרשור למטה)... אז טיעונך שכל הגברים האלה הם בעצם באיזשהו שלב של רכיבת אופניים (לפני,במהלך, אחרי)... תיאוריה מענינת...(כשאכתוב את הדוקטורט בנושא- מתחייבת לתת את הקרדיט הראוי..
)

מצטער לאכזב אותך

עשיתי על זה כבר את הפוסט. אבל את יכולה במקום לכתוב את הדוקטורט שלך על גברים בשנות העשרים שלושים שלהם שמגיבים להודעות מבלי לקרוא אותם כמו שצריך וכותבים בגלל זה שטויות שלא קשורות בשיט
שב'ס - גידי

מעולם לא חשבתי על זה....

עכשיו אני מבין מה זה היה ביוני האחרון... קבוצת הרוכבים פשוט לא רצתה ללכלך את המכנסיים...

../images/Emo6.gif יפה לך אבל פרדי מרקורי עשה את

זה קצת אחרת אם אתה מבין למה אני מתכוון... נעים מאוד, גידי
חן חן על החלקה ששתלתה כאן בפרדס, מהיותר נחמדים שהיה לי הכבוד לחסות בצילם
גידי

lemaayan

New member
אוייש זה כמו..

הפרק הזה בחברים כשג'ואי עושה LUNGES (אין לי מושג איך מאייתים את זה- כפיפות ברך ) כשהוא לובש את כל הבגדים של צ'אנדלר, רק שהוא בלי תחתונים...

Vdrums

New member
אם זה על אופניים אז כמו שאמרו

זה למנוע ליכלוך. האנשים היחידים שראיתי שהולכים ככה הם ראפרים בתקופה של LL COOL J. כנראה שזה הגיע לברלין רק עכשיו.

saritoosh22

New member
לא יודעת מה להגיד לך,

אבל המצב באמריקה לא הרבה יותר טוב, כאן הבחורים הצעירים, הולכים עם תחתונים ועליהם מכנסיים שנופלים ונתפסים על הגוף בערך בסוף הטוסיק, כמה שניסיתי להבין למה, לא מצליח לי. שמעתי שגם בארץ אופנת התחתונים מאוד נפוצה.

מאי24

New member
אני לא הבנתי את אפנת הרשת על הראש

השחורה, כמו בימי האבועגלה (מילה שהבאתי מהבוידעם) או הבד הלבן שנראה כמו חיתול...

Mירב

New member
חוץ מעניין האופניים שנשמע הגיוני

וכבר שמעתי/ראיתי אותו בעבר, אין לי מושג... אבל שווה לשאול בפורום אירופה, יש שם כל מיני ברלינאים ואם תקבלי תשובה תעדכני, כי הצלחת לסקרן אותי!

למעלה