תהיות של לפנות בוקר

liontamer

New member
תהיות של לפנות בוקר

מה הכי יכול לעזור כשאתה נמצא בצומת דרכים הכי גדול שנתקלת בו עד עכשיו בחיים שלך ואין לך מושג מה הולך לקרות. ואיך את הולך להגיב. חוץ מבחורה. כי לכולן ככה זה נראה יש חבר. רועי אין לי משפט מתוחכם כרגע

אם הכל כושל...

לך בעקבות הכסף. ממילא בחורה אין...אז לפחות להיות עשיר. עשיר = בחורה. ככה מנצחים את הכל. כסף. בגלל זה סחבק יהיה מליונר. אבל ישיג בחורה קודם...כי רוצה אחת שתהיה איתו עוד לפני שהוא יהיה מיליונר. זאת אומרת, עוד לפני גיל 27.

twigy

New member
כסף לא ישיג לך בחורה

הוא ישיג לך זונה. באמת טוב לסחבק שבחורה חושבת שהוא מכוער אבל איתו בשביל הכסף ?

לא לא לא...

לא קראת מה סחבק רוצה?? רוצה בחורה שתהיה איתו עוד לפני שיהיה עשיר טחון. אחת שתאהב אותו לא בגלל התארים האקדמאים, העושר הבלתי נדלה ומכוניות הספורט שבחניה. (
).

Cobe Anan

New member
מה הכי יכול לעזור לך?

החברים הטובים.. צוף הערב...? לנקות קצת את הראש...? בוא ספר לי הכל, נשב עם וינסטון ותעשה החלטות. תזכור רק, שלא משנה מה- יש לך תמיד בית לחזור אליו וחברים להישען עליהם! אוהב אותך הרבה, קובי. אם כל עם ישראל ערבים זה לזה, אז מי בדיוק נשאר יהודי ולמה?...

חברים יש תמיד

גם מהשטח אש הכי שכוח אל בבית הספר לשריון. תזכור את זה גבר גבר.

Cobe Anan

New member
אתה!

מאז שעברת לא רואים אותך בכלל.. עצוב לנו פה בלעדיך! *קובי מתגעגע לקצין היחיד בצה"ל שהוא גם בנאדם...*

liontamer

New member
אני באמת חושב שהמרחק

הזה הוא זניח. זה פשוט הצבא הזה גומר לנו את הילד. ארץ אוכלת בניה. ומה יהיה כשאני אהיה באילת?!! לאון כשיגידו שריון ויתכוונו לצב כשיגידו מניייאק וכל המשטרה הצבאית תקבל אולקוס

למעלה