תהיות

• פותח הנושא dshk
  • פורסם בתאריך

dshk

New member
תהיות

תהיתם בודאי לא פעם: מה עושה רשימה אחת ניצפת יותר מהשניה? ומהם מסקנותיכם?

wranger

New member
לא תהיתי, כי זה נראה לי ברור מאליו -

כל רשומה היא אחרת, ולא הגיוני שלכולן יהיה אותו מספר צפיות. לפיכך, לרשומה מסוימת חייבת להיות יותר צפיות מאשר לרשומה אחרת.
הקריטריונים לרשומה מסוימת שתהיה נצפית יותר? נו, תלוי האם אנחנו משווים בין שתי רשומות של אותו כותב, או שתי רשומות של כותבים שונים. תלוי גם מה נושא הרשומה (צהוב תמיד ימשוך יותר זוגות עיניים), איך היא קודמה (האם בפורום הבלוגיה, האם בשער תפוז, האם בכלל לא?), האם יש מנויים קבועים שייכנסו ויקראו אותה, וכמה כאלה ישנם? האם היא רלוונטית (רשומה על יום השואה שפורסמה ביום השואה, או בערב סוכות?), וכן הלאה.

dshk

New member
עדין לא ברור..

כמובן שאני מדברת על רשומות של כותב באותו בלוג. ולא, אין הכוונה לצהוב , ורוד או כל צבע אחר ... והכי חשוב איך יודעים אם הרשומה שווה או לא אם לא נכנסים לקרוא? צריכה גם להוריד את הרלוונטיות על רקע אירועים/חגים/ אקטואליה בקיצור מנסה לברר בכדי להבין. תודה

דנטל

New member
זה כל כך סבוך שמיותר לנסות להבין

כל רשומה מושפעת מכל כך הרבה גורמים, זה אינסופי. גם אם נתעלם מהגורמים שציינת בתגובה שאני מגיבה לה, אז יש כותרות מושכות יותר ומושכות פחות, יש ענין של עיתוי (למשל, כמות האנשים שצופים בעמוד הבלוגיה בדקות הסמוכות שלאחר פרסום רשומה שלך, וזו רק דוגמה אחת מיני רבות), שלא לדבר על חיפוש מלים כלשהן גם בתפוז ובמיוחד בגוגל ומנועי חיפוש אחרים שבין היתר גם יביאו רשומה שלך בתוצאות. יש באמת המון גורמים.

dshk

New member
דנטל, תודה...

יש בתשובה שלך מס' תשובות ואני מתחילה להבין

פושקיה

New member
אצלי

בגלל שהרוב הגדול של מנויי הבלוג אלו אנשים שמתעניינים באמנות רשומות שלא קשורות לאמנות ולא מקבלות קידום - יש להן מספר צפיות נמוך משמעותית (רואים את הכותרת והתחלת הפוסט במייל ולא נכנסים)... אני מניחה שדברים דומים קורים בבלוגים אחרים

motior

Member
כתבתי על זה פעם

לדעתי מה שמושך בעיקר קוראים זה כתיבה על תוכניות ריאלטי, מתכונים ותמונות של בחורות... מעבר לכך כמובן "קידום", הזכרת הרשומה בפורום זה, כתיבת תגובות בבלוגים אחרים, עיתוי, כותרת מסקרנת (זה עלול להשתנות כעת שבעמוד הראשי לא מופיעים הבלוגים "החדשים") כתיבה "מושקעת" וגם מזל... בהצלחה

למעלה