תהיות

Hate 2 Love

New member
תהיות

אני אף פעם לא אבין את הרדיפה אחרי השלמות שלא קיימת, את המאבק והכעס שצבור בנו בכל מקום בכל פינה: בגוף, ברחוב, במשפחה... ובאנשים בכלל. כולנו נושאים את הכעס הזה, את הנטל הזה כל יום, כל שעה, כל הזמן. כעס ששווה ערך כפול ממשקלנו הגשמי. ובכל יום אני מתפלאת איך אנשים לא מתעייפים מיזה. ואולי הם כן מתעייפים אבל פשוט התרגלו לעייפות הזה, לסחוב ו"לגמור" כל יום ויום כאילו מישהו הכריח אותם. אנחנו מה שהורגלנו להיות. התרגלנו לשנוא את החיים, את הגוף, את העבודה וככה אנחנו חיים בשטיפת מוח אחת גדולה שארגן איזה קונצנזוס שתקוע עמוק בתודעה ובמורשת האינסופית שמדלגת בין הטיפשות, לנאיביות, לבורות, לעצלנות, לחוסר ההבנה ולרדיפה אחר ה"נורמל" מידי יום ויום. אני מניחה שגם לכם יוצא להרהר ולפתח וויכוחים עם עצמכם על חיי היום יום... אשמח לשמוע... אגב, חדשה פה

בארבאבא

New member
תגדירי שלמות.

אין רע בלרדוף אחר השלמות. השאלה היא איך את מגדירה שלמות,ואחר איזו שלמות את מחפשת. האם את מקשיבה לשלמות החברתית ה"נורמלית",מה שקובעים לך בכלי התקשורת או האם את אדם אינדיווידאולי שרודף אחר השלמות האישית שלו ולא מה שמכתיבים לו? אני אף פעם לא אבין את האנשים שנכנעים לתכתיביים החברתיים.עושים דברים מסויימים, כי זה מה שצריך להיות ולא כי זה מה שהם רוצים. ונעים מאוד, אני ליאת

לא כולם רודפי שלמות

יש כאלו שכן, ונכון, זה מוביל לחוסר סיפוק תמידי. יש כאלו שפחות, אבל כולנו רודפים אחרי שלמות לפחות בחלק מהתחומים בחיינו, חלק בגלל השפעות חיצוניות, חלק לא. בכל אופן פרפציוניזם זו תכונה שאפשר לתעל באופן חיובי ביותר, אבל אם לא לומדים לתעל אותה- היא בהחלט תכונה ששואבת הרבה אנרגיה ואף מונעת חיים בשלום עם עצמך. כשאני קוראת את ההודעה שלך שוב היא נראית לי קצת קיצונית מדי, היא באמת משקפת את דעתך?

מסכים עם ליאת

האדם כל הזמן חחפש דרכים לחדש את עצמו וזה באמת תלוי מאיזה נקודת מבט את מסתכלת על זה:אני למשל אדם אינדיוודואלי ומחפש דרכים לחדש את עצמי ולא עושה משהחברה אומרת לי אני גם אף פעם לא יבין את האנשים שמצייתים לתכתיבים החברתיים בלי לחשוב כי זו צורת חשיבה רובוטית

טריאן

New member
אין שלמות.

הסיבה היחידה שאנשים חושבים שיש מטרה לחיים זה או אם הם מאמינים באלוהים או שהם סתם מייחסים מיסטוריות לדברים שהאדם לא מבין עד הסוף. בסך הכל חיים בישביל ההנאות הקטנות,זה לא שווה את זה?

למעלה