תהיות

תהיות

לסתיו יש עכשיו בראש מיליון מחשבות.. היא חווה רגש בעוצמה גדולה.. וכל זה על סמך כמה מילים שקראה.. מתי היא תלמד לשלוט בו? איך בכלל לומדים דבר כזה.. נראה שאני מנסה ..ולשניה מצליחה ואז שוב נפערת דלת תחתייושואבת אותי למטה.. שוב הערפל מכסה את גופי ויונק פיסות מחיי..מכוחי.. ואיך אלחם ואיני יודעת במה.. נכון..לימדת אותי להרגיש..אבל לא לימדת אותי לשלוט.. ומה התועלת ברגש אם הוא פוגע? מה התועלת הכוח אם הוא גווע.. אני נשמטת שוב..רעבה לשמש שתבוא.. פתאום מתוך הערפל.. הערפל של סתיו.. שכיסה אותה כל חייה.. סתיו אוהבת להיות אדם הלי רגשות.. אדם אדיש.. רגוע.. אפטי.. עם חיוך צנוע על הפנים.. מסיכה, ועוד מסיכה, ועוד מסיכה.. כל פעם לבנות חדשה.. בשלב מסויים המסיכות הופכות להיות חלק ממך.. ואתה לא יודע איך נראית בלעדיהם..מה היה לפניי? אני חושבת שסתיו הייתה חיה לפניי.. מה אתם חושבים?

הלוואי שסתיו הייתה יודעת

כמה היא יפה! אחח המילים שלך..עשו בי המון.. כול כך כאב..וכול כך הזדהות.. ובקשר למסכות...תורידי אותם..ומהר.. תשארי את! את כול כך יפה! ותלחמי..תלחמי ברגש הבלתי מזוהה.. וכמה שזה כואב...וכמה שזה קשה.. אבל זה יעבור..ואז לא תהיה עוד נפילה.. הרגשות הרעים יעברו מהר.. והשמש תזרח בכול פינה.. ואל תבני עוד מסיכה..תבני את עצמך במקום.. חתיכה אחר חתיכה.. ואז הערפל..הערפל האפור הזה..יהפוך לערפל נעים.. ערפל מהערפלים ששיכיים לקסמים.. והתועלת ברגש היא שאפשר להרגיש את ההההכככווולל! כולל הדברים הרעים! כי בלי רע אין טוב! תכניסי את זה טוב לראש! תרגישי...תתפתחי...והכוח שלך יבוא..הוא יבוא.. יחד עם השמש..

סתיו יקרה-

אוי.. כמה שאני מכירה לאחרונה את ההרגשה הספק נהדרת הזאת, של להיות אדיש, של לא לתת לתחושות ורגשות לגרום לי לכאב, של לשים קצוץ על כל העולם, שאף אחד לא יראה מי אני, שאף אחד לא ידע, ולא יפגע. אבל סתיו ( את בטוחה שזה ערפל של סתיו? ) , בנאדם כמוך, שכל כך קשוב לצפור הנפש שלו, לא יוכל לברוח ממנה, ואת יודעת מה ? אני יודעת שהוא גם לא ירצה. וסתיו, אני חושבת שיקל עליך להבין, שפשוט ככה נבראת, לפעמים כשכ"כ קשה לנו עם משהו בעצמנו, ויש שני אפשרויות: להסתיר את זה או להשלים עם זה , אני הייתי ממליצה על להשלים. בגלל שבכל תכונה בנו, יש את היכולת לתרום כ"כ הרבה לנו, ולעולם, ואני חושבת שכשתזדקני, ותסתכלי אחורה, על החיים שלך, תחייכי לראות שלא פיספסת שום דבר מעצמך. ושביצעת את תפקידך בצורה הכי טובה. ועוד משהו... הדבר שמשלים את הרגש, הוא השכל בשכל שולטים ע"י הרגש וברגש ע"י השכל. אני בטוחה שתצליחי לאזן בינהם... בהצלחה...

למעלה