תהיות

linet

New member
תהיות

מסגרת הנישואין שלי, לכאורה הדבר הבטוח ביותר שקיים עליי אדמות. מצב כלכלי סביר ומעלה, בעל אוהב, ילדה מקסימה, ובעצם יש לי הכל ומרגישה כאילו כלום.. כלום - מה זה כלום? כל החומרי הוא כלום עבורי. ואין לי מעבר. נכון אהבה היא לא חומרית, היא מאוד רוחנית אבל עניין... היכן העניין? האם תמיד הוא לא היה? רק שפעם היינו עסוקים בדברים אחרים ולכן לא הרגשנו בחסרונו? חוסר היכולת של החלק השני שלי - השותף שלי לקבל דעות ששונות משלו - חוסר היכולת לדבר על מה שלא גשמי, משעמם לי. ולכן יש לי אתכם. חברי מהאינטרנט.... והצד השני מקנא...מקנא במחשב...מקנא בכך שכאן יותר מעניין לי. אז, אתמול לא הייתי כאן. שפכתי אור על החברות שלנו. אמרתי כל שעל ליבי. שבעיקר אלו דברים טובים... אך, פתרון לעניין העניין אין לי. פשוט אנחנו אוהבים דברים אחרים. הוא המצאותי מידיי, הוא הגשמי...וזה לא מעניין לי. אז אני לומדת - הנה כבר תואר שני, ואני בעמדה מאוד טובה בעבודה ואני פוגשת אנשים מעניינים ומרתקים ומנסה למצוא בשותף שלי מה שאני רואה בהם...והוא מרגיש זאת, הוא פוחד שאני בורחת אל מחוץ לאצבעותיו. וזה לא יקרה, לפחות מבחינתי. כי את החלק שחסר לי בבית יש לי כאן. אבל הוא לא מבין. התחננתי שיעשה דברים בשביל עצמו נטו. יצא לחוגים , מפגשים, בלעדיי....שיטעם מהעולם בלעדיי. אני לא יכולה למלא לו את כל החללים והוא לא יכול לעשות דבר כזה בעבורי. ההתפתחות החד סיטרית הזו בהמהלך הנישואין שלנו היא שמובילה לכל זה. חייבים למצוא את מה שהיה פעם משותף, כדי שזה לא ידרדר... אך איך עושים זאת? ואני אוהבת אותו, ולא הייתי רוצה לנסות ולבנות את מה שיש לי איתו עם אחר - כי מה שיש הוא פועל יוצא של מה שהיה. ואין לי את היכולות ליצור את אותם מצבים שגרמו לנו להקרב ולהתלות אחד בשני. הרגשתי נפלא אתמול שדיברנו, הרגשתי חופשיה לאמר הכל, לשטח את כל הקלפים על השולחן. הרגשתי נפלא כאשר אני מקרינה כל כך הרבה בטחון במערכת הנישואין הבטוחה שלי, אך...לא הצלחתי לקבל את קינאתו כלפי האינטרנט והקשרים שלי עם אחרים, רק כאשר זה בא למלא חסך שהוא לא יכול למלא. ואחרי הכל, אני אוהבת אותו אבל לא יכולה להסביר למה....

ochen

New member
אכן, כך הם חיי הנישואין

כמי שנמצא בחיים אלו מזה 21 שנים, כל מילה שלך נכונה ! ובאותה המחשבה ואותו הנסיון, כתבתי את תגובתי לחיננית . יש לנסות ולעניין את בן/בת הזוג באותם נושאים המעניינים אותנו ואם אין עיניין אזי למה לא להמשיך בנושא לבד ???

linet

New member
נכון מה שאתה אומר

אבל, אם אין משותף אז מה כן??? כל עוד דוחפים את העגלה המשותפת זה בסדר??? אני לא רואה זאת כך, זה מעלה תהיות של משמעות הקשר. ובעתיד זה עלול לגרום לחיפוש נוסף פרט לעניין. אז???

דורדור

New member
אתם כל כך צודקים...

קראתי את כולכם ואתכם כל כך צודקים!!! אני נשואה כמעט עשרים שנה. באושר. עליות וירידות כמו כולם אבל בעלי הוא תמיד שם אני יודעת את זה. הוא תמיד שם בשבילי. אבל...לא יעזור כלום השגרה הורגת אותנו. אני מרגישה שחייבים לעבוד על זה יום יום. אין הפסקות. נכון שלעיתים שגרה זה טוב (עיין ערך ימים אלה..)אבל - מצאתי פה גם חברים חדשים. נהדרים. נכון, בדרך כלל הגברים רוצים רק לזיין אבל בצאטים הפתוחים יחסי הבנים בנות - הפגישה בבוקר המחודשת - אני מרגישה ממש חברות. סיפור מהחיים. דווקא כשחשבתי שהכל שגרתי ורגיל התקשר אלי בעלי לעבודה. אמר - תודיעי שאת לא מגיעה לעבודה מיום חמישי. כששאלתי למה - אמר חכי בסבלנות.. חברים, לא אכביר במילים. זה היה סופש גדול מהחיים. כאילו לא הכרנו מקודם. אז גם כשנדמה שזהו וזה שגרתי פתאם הפתעה הכניסה לי פרופורציה לחיים. אז אל ייאוש - וחברי אין מה לעשות לפעמים שווה להשקיע בבית את מה שאנחנו מחפשים בחוץ.

dalton

New member
וידוי

כולנו באותה סירה....צריך ללמוד לשתף את בן הזוג.....וגם להרים את סף הריגושים האינטלקטואלים והפיזיים

לינט..

קראתי את כל מה שכתבת אפילו פעמיים. הזדהתי עם מה שכתבת ואני חושבת שרוב הנשים שכאן מזדהות עם מה שכתבת. אני באופן אישי עברתי שבוע עם לחץ מסיבי מצד המשפחה להפסיק עם כל העניין של הצ`אט, לדעת משפחתי הצ`אט גורם רק לפרוד משפחות, לאיבוד האמון בן בני הזוג, ולהתמכרות טוטאלית למחשב. כל השבוע הזה ניסיתי לתרץ את נוכחותי כאן בזה שסתם טוב לי כאן ואני לא מחפשת שום דבר ואני כאן רק בגלל השעמום או משהוא כזה. אבל זה כמובן לא נכון, הסיבה שאני כאן זה כי טוב לי כאן כי כאן יש אנשים שאם כל הצניעות אוהבים אותי כאן וכיף לי אם זה ואני עדיין לא מוכנה לוותר על הצורך להכנס לכאן ולדבר עם אותם אנשים. לגבי התא המשפחתי שלי נכון שזה קצת פגע בו כי בעלי לא מצליח להבין את העניין שיש לי כאן והוא מרגיש רחוק אבל אני עדיין חושבת שלכל אחד מאיתנו צריך להיות תחביב משלו לעסוק בו לבד בלי לצרף את הבן זוג. וזה בנתיים התחביב שלי עד שאני אולי אמצע לי תחביב אחר. אני בשום פנים ואופן לא מחפשת לי כאן מישהוא אחר מלבד בעלי להעביר איתו את חויות הסקס ואני בשום פנים ואופן לא מחפשת לבגוד בו כי אני אוהבת את בעלי מאוד וגם בעלי אוהב אותי ואנחנו מאושרים מאוד ביחד ואני מאוד מקווה שאם הזמן הוא ידע לקבל גם את הצ`אט כחלק ממני. אבל הדבר הכי חשוב הוא להבין שהצ`אט הוא רק תחביב ואסור לצ`אט להשתלט על החיים צריך עדיין להיות עם הבן זוג לעשות דברים ביחד לצאת לפעמים לסרט יחד או להצגה או סתם לארוחה ועדיין להרגיש את הרומנטיקה באויר. וזה המסר הכי חשוב לשמור על הזוגיות בבית כי אין כמו הבית.

איתמר39

New member
כולנו תוהים / טועים????

כתבת את האמת של כולנו,יש מי שיודה ויש מי שלא יודה ואני באמת לא בטוח מה עדיף (לחיות עם האמת כמוך או להדחיק).נישואים זה עסקה :קח חופש קבל ביטחון,כשמסתכלים סביב עבור מי שלא בדיל הזה הוא לא נראה טוב יותר, ההיפך, הוא תמיד מחפש להיכנס לדיל. קוראים לזה ``הדיל המגעיל``.בקיצור, את לא לבד. כולנו מאמינים שנשנה את השותף ,שהכל יהיה מושלם כש... , ושלא נתחיל לדבר על ילדים , עוד שיקול שאין לו פתרון. מזל שיש אינטרנט ובמקום להגיד טעינו מותר להגיד תהינו.

למעלה