תהיות...

תהיות...

טוב, אז כמובן, שבסוף 'משקפת הענבר' ישבתי שעות ובכיתי, והגעתי לחשוב, איך הסוף היה נמנע, והגעתי למסקנה שהוא אכן יכול היה להימנע!! 1- הטענה שכל עולם יכול לייצר כמות מוגבלת של אבק, אבל הוא מבזבז אותו על הפתח לעולם המתים, ואי אפשר לפתוח עוד פתח מופרכת!! רוצים לדעת למה?? בגלל שהפתח לעולם המתים מחבר בין העולם של המולפה, והפתח שוויל ולירה צריכים הם בין העולם של לירה לעולם של וויל! אז בטח יש שם מספיק ייצור של אבק, כיה וא לא לוקח אבק מהעולם של המולפה... 2-נכון שרק וויל יודע להגדיל ולהקטין את הפתח שעשה הסכין? אז הוא יכול ליצור פתח, שהוא ולירה יעברו דרכו כל כמה שנים, ואז להקטין אותו מאד ולסמן את המקום שבו הפתח באיזה שהוא סימון, וכל כמה שנים, הוא יפתח את הפתח מספיק בשביל שהוא ולירה יוכלו לעבור לעולם השני, ויקטין אותו מאד, וכך הלאה... אבל יכול להיות שפיליפ יקירינו פשוט רצה לעשות סוף דרמטי...

האבק

New member
לא יעבוד

כל זמן שיש חלונות פתוחים האבק בורח לעולם ולא חוזר יותר, ובסופו שלדבר הוא ייגמר. כמו כן כל עוד יש חלונות פתוחים, או בכל פעם שפותחים חלון - רפאים יוצאים החוצה לעולם. המלאכים מוכנים להשאיר רק חלון אחד פתוח כדי לאפשר למתים לצאת ולהתפזר בעולם, אבל יותר מזה רק יעשה בעיות.

אבל...

כמו שאמרתי, אפשר להקטין את החלון מאד כל פעם, כך שמעט מאד אבק יברח, ולא צריך לפתוח כל פעם חלון חדש...

האבק

New member
../images/Emo207.gif סוענים בסין?

התמונה צולמה ע"י חגית וינר, שכתבה בין היתר את המאמר על ליירה וקנדי קווקנבוש. חגית נמצאת בסין וצילמה את התמונה הזו שהזכירה גם לה וגם לי את הסוענים מ'חומריו האפלים'. זה ממש יפה לדעתי. מה אומרים?

Fairywitch

New member
אני דימיינתי את זה אחרת, דווקא-

ואני מתכוונת לספינות שלהם. דמיינתי משהו כזה

האבק

New member
זה הדימוי המתבקש אבל

צריך לזכור שהסירות שלהם לא היו סתם כלי השטה, הם היו הבתים שלהם. אני חושב שיש סירות-בתים כאלה גם באיטליה בונציה.

Fairywitch

New member
חשבתי שהם פשוט גרים בחדרים

בתוך גוף הספינה, כמו ברוב הספינות. זה דווקא מעניין. ומעניין איך זה יעוצב בסרט...

yael ziv

New member
ראיתי סירות-בתים לא מעט פעמים

רובם נראים כמו יכטה רגילה מבחוץ. בכל מקרא- בכל סירה/יכטה בפנים יש הרבה יותר מקום ממה שנראה שיש מבחוץ.

האבק

New member
../images/Emo32.gif חדשות מרעישות!!

חדשות מרעישות! הבמאי כריס וויץ, שפרש בשנה שעברה מבימוי הסרט 'המצפן הזהוב' והוחלף ע"י הבמאי אנאד טאקר, חוזר לתפקיד הבימאי לאחר שטאקר פרש מהבימוי עקב אי הסכמות בנוגע לבימוי הסרט עם חברת ההפקה 'ניו ליין סינמה'. וויץ, שכתב בין היתר את התסריט הראשוני של הסרט הודיע בעבר כי סצינות העלולות לפגוע בציבור הדתי עלולות לרדת מן העריכה. כפי שאנחנו יודעים הספר כולו אתאיסטי, וצריך רק לקוות שלא יורידו חצי מהעלילה.

נטעש

New member
:)

למי איכפת??
העיקר שהסרט יהיה טוב וייצא מהר XD XD XD....

סֵג

New member
תפסיק להרעיש, כולם ישנים! ../images/Emo199.gif

זה די דפוק איך שהם משחקים פינג פונג עם התפקיד.. למה הם לא יכולים להחליט וזהו? .."היי טאקר.. אתה שומע? אני חושב שאני כן יעשה את הסרט ההוא, אז תקפוץ מתישהו ותביא את התסריט.. ותקנה גם איזה שישיה בדרך.. ביי, נתראה גבר"

למעלה