תהיו בטוחים שבזמן שעם ישראל יתאבל השמאל יעשה מזה צימעס

ביטניקט

Well-known member
תהיו בטוחים שבזמן שעם ישראל יתאבל השמאל יעשה מזה צימעס ויאשים במותם כהרגלו בקודש את הממשלה והצבא ולא מרצחי החמאס הפונדמנטליסטיים הרצחניים, שהשמאל הצבוע מעולם לא האשימם או הפגין נגדם. ובדיוק כמו שהשמאל רוכב כבר שנה וחצי על גב משפחות החטופים ומנצל בציניות את כאבם האמיתי למטרות פוליטיות זדוניות של השמאל, כך אין לי ספק בכלל שהשמאל ינצל את מותם של החטופים הישראלים, ובראשם משפחת ביבס שהפכה לסמל חטופי ה 7.10.2023 בכדי לתקוף שוב את הממשלה והעומד בראשה. ועל זה אני חותם לכם כבר מעכשיו.

The Real Big Joe

Well-known member
תהיו בטוחים שבזמן שעם ישראל יתאבל השמאל יעשה מזה צימעס ויאשים במותם כהרגלו בקודש את הממשלה והצבא ולא מרצחי החמאס הפונדמנטליסטיים הרצחניים, שהשמאל הצבוע מעולם לא האשימם או הפגין נגדם. ובדיוק כמו שהשמאל רוכב כבר שנה וחצי על גב משפחות החטופים ומנצל בציניות את כאבם האמיתי למטרות פוליטיות זדוניות של השמאל, כך אין לי ספק בכלל שהשמאל ינצל את מותם של החטופים הישראלים, ובראשם משפחת ביבס שהפכה לסמל חטופי ה 7.10.2023 בכדי לתקוף שוב את הממשלה והעומד בראשה. ועל זה אני חותם לכם כבר מעכשיו.
ומה זה שונה ממה שאתה עשית כעת בפוסט הזה.

חנן44

Well-known member
אז מה אתה רוצה? שנשבח את ממשלת הזוועות שלכם ואת נצבא על המחדל הנורא?

DANIAVNI

Well-known member
אוקיי, רק למה צימעס ולא פרושוטו די פארמה ?

רוב הזמן נח

Well-known member
בהתנתקות ועסקת שליט השמאלנים אמרו מה שהם אומרים היום. שלא חשוב הקורבנות העתידיים כתוצאה מהעסקה המופקרת. מה שחשוב זה רק היום.

רק אחר כך פתאום הקורבנות שנוצרו בגללם הופכים לחשובים בשבילם.

evglev1

Well-known member
מנהל
בהתנתקות ועסקת שליט השמאלנים אמרו מה שהם אומרים היום. שלא חשוב הקורבנות העתידיים כתוצאה מהעסקה המופקרת. מה שחשוב זה רק היום.

רק אחר כך פתאום הקורבנות שנוצרו בגללם הופכים לחשובים בשבילם.
דווקא בעיסקת שליט הם אמרו שהשב"כ ידע לשמור על משוחררי עיסקת שליט ולמנוע פיגועים. ובהתנתקות הם טענו שמספר ההרוגים ירד דרסטית כשחיילים לא יהרגו בעזה ולא ירו מרגמות על גוש קטיף וגם טענו שפינוי הכוחות בעזה ייאפשר להילחם באיו"ש ביתר יעילות. אבל המשותף לאוסלו, להתנתקות ולנסיגה מלבנון, זה השמאל לא מבין מדוע חיילים צריכים להיהרג. השמאל רוצה שצה"ל יהיה כמו דחליל ולא יצטרך לא לירות ולא לספוג ופשוט ישמש רק לצורכי הרתעה, ולכן בכל מקום שחיילים נהרגים, השמאל שואל "מה אנחנו עושים שם?"

Cranio

Well-known member
דווקא בעיסקת שליט הם אמרו שהשב"כ ידע לשמור על משוחררי עיסקת שליט ולמנוע פיגועים. ובהתנתקות הם טענו שמספר ההרוגים ירד דרסטית כשחיילים לא יהרגו בעזה ולא ירו מרגמות על גוש קטיף וגם טענו שפינוי הכוחות בעזה ייאפשר להילחם באיו"ש ביתר יעילות. אבל המשותף לאוסלו, להתנתקות ולנסיגה מלבנון, זה השמאל לא מבין מדוע חיילים צריכים להיהרג. השמאל רוצה שצה"ל יהיה כמו דחליל ולא יצטרך לא לירות ולא לספוג ופשוט ישמש רק לצורכי הרתעה, ולכן בכל מקום שחיילים נהרגים, השמאל שואל "מה אנחנו עושים שם?"
אתה מספר לעצמך סיפורי בדים לפני השינה ?
:ROFLMAO:

השמאל לא מבין מדוע חיילים צריכים להיהרג. השמאל רוצה שצה"ל יהיה כמו דחליל ולא יצטרך לא לירות ולא לספוג ופשוט ישמש רק לצורכי הרתעה, ולכן בכל מקום שחיילים נהרגים, השמאל שואל "מה אנחנו עושים שם?"
נכון,בשביל זה יש תותחים.

לצאת מעזה ויו"ש ואם יורים לירות חזרה.

ביטניקט

Well-known member
נכון,בשביל זה יש תותחים.

לצאת מעזה ויו"ש ואם יורים לירות חזרה.

ניסינו את זה שמאלני ותבעו אותנוו בהאג על כך שאנחנו מעזים להגן על עצמנו ולירות בחזרה על מי שיורה עלינו. שכחנו שאנחנו יהודים ואסור לנו מה שמותר לכל השאר...

ניסינו את זה שמאלני ותבעו אותנוו בהאג על כך שאנחנו מעזים להגן על עצמנו ולירות בחזרה על מי שיורה עלינו. שכחנו שאנחנו יהודים ואסור לנו מה שמותר לכל השאר...
ניסית בלי לתת להם עצמאות מלאה.

שזה גניבה בעצם:

השארת אותם בכלא אבל לא נתת להם יכולת עצמאית ולכן לא נתנו לך להגן על עצמך בכבוד...

אין דבר כזה שאתה נותן להם את השטח ולא יכול להגן על עצמך,גם לא לגבי יהודים לגביהם כידוע הסטנדרט הגבוה ביותר...

evglev1

Well-known member
מנהל

שזה גניבה בעצם:

השארת אותם בכלא אבל לא נתת להם יכולת עצמאית ולכן לא נתנו לך להגן על עצמך בכבוד...

אין דבר כזה שאתה נותן להם את השטח ולא יכול להגן על עצמך,גם לא לגבי יהודים לגביהם כידוע הסטנדרט הגבוה ביותר...
בלבנון נתנו עצמאות מלאה וכל תגובה שלנו נחשבת לפשע מלחמה. גם את התגובות שלנו על מתקפות איראניות מגנים הערבים וחלק האירופאים.

בלבנון נתנו עצמאות מלאה וכל תגובה שלנו נחשבת לפשע מלחמה. גם את התגובות שלנו על מתקפות איראניות מגנים הערבים וחלק האירופאים.
בלבנון לא "נתת עצמאות" כי אף פעם לא שלטת בלבנון.

עובדה שבשנים האחרונות לא היה כמעט כלום,ובכל מקרה הלבנונים יורים עלינו רק בגלל השטחים

שאנחנו לא נותנים להם לחיות שם בכבוד.

ביטניקט

Well-known member

שזה גניבה בעצם:

אם הייתי אומר מה אני באמת חושב עליך והזויים כמוך הייתי נחסם מיד ע"י המנהלים השמאלנים עם האכיפה הבררנית שלא חוסמים שמאלנים. אבל אני לא ארד לרמה שלך ואשאיר את המחשבות שלי לגביך אצלי שמאלני. רק בריאות.

אם הייתי אומר מה אני באמת חושב עליך והזויים כמוך הייתי נחסם מיד ע"י המנהלים השמאלנים עם האכיפה הבררנית שלא חוסמים שמאלנים. אבל אני לא ארד לרמה שלך ואשאיר את המחשבות שלי לגביך אצלי שמאלני. רק בריאות.
בקיצור אתה יודע שאני צודק,אז נשאר לך רק לקלל...

אני לא אומר שצעד כזה היה פותר את הבעיה עם הערבים והכל בסדר מאותו רגע,

אני רק אומר שזה היה הרבה יותר טוב מעכשיו - ז"א מקדם אותנו לפיתרון קבע בצורה חיובית יותר.

ביטניקט

Well-known member

אני רק אומר שזה היה הרבה יותר טוב מעכשיו - ז"א מקדם אותנו לפיתרון קבע בצורה חיובית יותר.
כן שמאלני הזוי, זה היה מקדם אותנו לסופה של מדינת ישראל. אבל כנראה שזה מה שאתה והשמאל כאן רוצים שיקרה.

evglev1

Well-known member
מנהל

כן בטח היה ממש נחמד אם בתגובה לירי התותחים שלנו היו לערבים גם טנקים ומטוסי קרב כדי לפלוש ולהפציץ והם יכלו לעשות פלישה כמו של מצרים וסוריה במלחמת יום הכיפורים ולא להסתפק באופנועים כמו בשבעה באוקטובר. היה ממש נחמד אם היה בסיס חיל אוויר פלסטיני בשכם או ברמאללה ומשדרום הר חברון יכלו לעלות טנקים פלסטינים על באר שבע.

יכלו לעשות פלישה כמו של מצרים וסוריה במלחמת יום הכיפורים ולא להסתפק באופנועים כמו בשבעה באוקטובר.
לא רלוונטי,ב 2 המקרים בגלל ארה"ב נתנו להם להיכנס.

היה ממש נחמד אם היה בסיס חיל אוויר פלסטיני בשכם או ברמאללה ומשדרום הר חברון יכלו לעלות טנקים פלסטינים על באר שבע.
איך אתה מסתדר עם מצריים ירדן וסוריה/איך הסתדרת?

פתאום אתה לא יכול/נכה/מוגבל?

אני אזכיר לך מה אמרו לי בטירונות שיריון,"אין לא יכול יש לא רוצה".

למעלה