תהיו בריאים..

stu from scream

New member
תהיו בריאים..

אלוהים.. או שאין לסדרה הזאת מעריצים, או שפשוט לא מדברים!! תקשיבו.. אני מת על על טבעי אבל עזבתי את הפורום הזה (!). למה? כי אף אחד לא מדבר! אין כלום,לא מעדכנים. לא יודע מה נסגר. לא נכנסתי ימים שלמים ואין אפילו הודעה אחת חדשה. אין מה להגיד,פשוט אין מה להגיד. *מאוכזב*

אם לא נאה לך...

תמשיך לא להיות פה..
צ'או!

Nitzan122

New member
אני לא מבינה

איך אפשר להתלונן ש"לא מדברים" כשההודעה האחרונה בעמוד היא מלפני שבוע, בארה"ב הסדרה בחופשה וכאן היא התחילה לפני שבועיים לפורומים לוקח זמן להתפתח... אתה לא רוצה אף אחד לא מכריח אותך להישאר...

קאטי22

New member
../images/Emo26.gif

"להתלונן ש"לא מדברים" כשההודעה האחרונה בעמוד היא מלפני שבוע" וזה משהו שלא צריך ממש להתגאות בו!! ובקשר לבריא מצטערת להגיד לך...אבל לפעמים יש לאנשים דברים אחרים לעשות חוץ מלהכנס לפורום!! אתה חושב שהפורום מת?! תחייה אותו!!....זה לא פיתרון לעזוב! עזבת...שתהיה בריא

Nitzan122

New member
התכוונתי

לשרשור לא להודעה... וזה דווקא ממש לא רע לפורום של סדרה כל כך חדשה בישראל שנמצאת בהפסקה בארה"ב...

Shiri from the block

Active member
לא מסכימה../images/Emo113.gif המנהלת ממש משקיעה פה ואנשים פשוט לא ממש מגיבים.. אני בכלל לא ראיתי שום פרק לכן אני גם לא יכולה להגיב לרוב השירשורים, אבל כשיש על מה להגיב אני מגיבה../images/Emo13.gif וגם שהסדרה עוד חדשה פה בישראל וגם הפורום חדש, צריך לתת לזה קצת זמן..

Charmed Or

New member
לא מעדכנים?../images/Emo112.gif

סליחה?! מזה כל השרשורים של מירה פה?! אתה רוצה שיהיה פעיל? תהיה אתה פעיל! ואל תבוא בטענות.

למעלה