תהיו חיוביים יותר

tomer1976

New member
תהיו חיוביים יותר

אתם שמתם לב שלכל הודעה בפורום יש תגובה שמלווה בעצבים וזלזול? ובעיקר קללות והעלבות. זה אומר משהו על אופי התושבים בעיר? כי אני לא מכיר הרבה אריאלים והמעטים שאני מכיר הרבה יותר סימפטים ממה שנראה לי שהאנשים בפורום הזה. אני אוהב את אריאל אבל אל תתנו לאחרים סיבות לשנוא אתכם. שלכם תומר

כן האלימות המילולית עוברת כל גבול

יש פה אנשים בורים וחסרי כל חינוך והשכלה כמו רונן המעופף והכריש השחור שבמקום להתבטא בשפה נקייה חייבים בכל הודעה שלהם להבריח אנשים המבקרים בפורום,תוך שימוש במילות גסות,קללות ועלבונות.אני מבין שאמא שלהם הייתה עסוקה במשהו אחר במקום בחינוך שלהם ואני מבין שיש להם הפרעות נפשיות קשות על גבול פיגור שיכלי-אבל עדיין!למה להתנהג ככה?!?טוב,נו כנראה ש-I.Q שלהם שואף למינוס אינסוף!רק חבל שאנשים כמוהם מוציאים שם רע לאריאלים!כנראה שהם כ"כ ממורמרים על החיים ועל העובדה שאין להם חברים שהם שמו להם למטרה לעצבן אנשים באינטרנט בכלל ובפורום הזה בפרט! אם הייתי המנהל של הפורום הייתי חוסם אותם לאלתר!אבל מאידך,הייתי אולי משאיר אותם מתוך חסד ורחמים כי הם נראים לי באמת מסכנים ונראה לי שהפורום הזה זה המקום היחיד שמתייחסים עליהם!

Black Shark

New member
חחחחחחחח........

לפחות אני לא משגע פה את כולם עם השאלות האלה: לבוא לאריאל? למה אין אור? ראיתי מכונית של ערבים זה נורמלי? אני מפחד,כדאי לבוא? אני מכיר אנשים מאריאל,אז לבוא? למה בנו כביש,לדעתכם אני צריך לבוא לאריאל? השאלות שלי מעצבנות,אז כדאי לי לבוא לאריאל? אז לפני שאתה מדבר עליי תסתכל שנייה על השאלות שלך פה! ותשובה לשאלות שלך: לא,אל תבוא לאריאל כי אתה רק תשגע אותנו!

למעלה