תהיו כנים לשנייה

תהיו כנים לשנייה

איך ההופעות שלהם? אני מאוד אוהבת את השירים שלהם וכאלה, אבל מצד שני אמרו לי שהם נותנים הופעות לא משו... מה דעתכם? תודה!! ובאמת תגידו לי מה אתם חושבים, במיוחד כאלה שהיו בהופעות

Lovley bla bla

New member
ברור שיש להם הופעות טובות!!!

מי שאמר לך את זה לא מבין בגרוש.... יש להם תהופעות בין הטובות!!

PuRple winter

New member
ההופעות מצויינות..כמו הדיסק..

גם אני שמעתי אנשים שאמרו שההופעה חלשה יותר מהדיסק...אבל לדעתי זה ממש לא ככה...הם נותנים הופעות לא מתנשאות כמו הרבה הרכבים אחרים..משתפים המון את הכל והמון אנרגיות חיוביות...הנאה צרופה..מומלץ! ותאמיני לי שעם את אוהבת אותם ככה בסטראו...את תאהבי אותם פי כמה בהופעה..

לא יודע מה אומרים אבל..

אני לא מסוגל לשמוע את הדיסק יותר... אני מגיע להופעות ופשוט נכנס לעולם אחר.. כלכך הרבה התרגשות ונכנסים לאיזה משהו שאי אפשר להסביר!! פשוט מדהים!!! ביצועים משגעים, מרגשים ואני מרגיש כלכך מחובר למוסיקה, ללהקה ולכל הקהל שם.. הרגשה אלוהית.. אני זוכר הייתה הופעה בקיבוץ מצובה, הופעה מדהימהה ואני וחבר טוב יצאנו מההופעה נכנסנו לאוטו ופשוט אמרנו שנינו: איזה הופעה מדהימההה , איזה יופי!! אחרכך שמענו את הדיסק וכמובן שרנו בפול ווליום כולל קולות שניים ועכשיו אני שומע את הדיסק וכבר מת לשמוע את זה בלייב , זה הרבה יותר מרגש.. זה בשבילי אבל.. כל אחד והחוויה שלו מהופעות אני הייתי עד עכשיו במשהו כמו 7 הופעות וזה בגלל לא נמאס אבל יש אנשים שאחרי הופעה אחת זה מספיק להם.. אותי כל עוד זה מרגש כל פעם מחדש אני אלך :)

tolaaa

New member
רק את אהמת

הייתי בהופעה של בית הבובות(סיטיהול- חיפה) .. אני יכולה לומר לך בלב שלם שזו באמת אחת ההופעות שיותר נהניתי בחיי .. והייתי בהופעות , אנרגייה מטורפת , הקהל היה חלק מההופעה , היה מדהים וחוץ מזה .. אין הופעה ולא משנה של מי שהיא לא ממלאת אותנו באנרגיה חיובית לפחות לשבוע שלם .. אז לכי על זה ועזבי אותך מהזיוני שכל של אנשים ... שבת של אור חן

eladi88

New member
וההופעה בסיטי הול היתה רק פריצה...

לא הופעה שלמה.... אז תארי לך מזה הופעה שלמה!

הייתה שלמה רק אקוסטית.. הם עשו

כמעט את כל השירים .. נראה לי רק את החדשים לא עשו.. וואי כמה זמן עבר.... זה היה ביוני.. באותו יום של הבגרות שלי בספרות (על המחזה בית הבובות בין היתר חח )

eladi88

New member
אההה אז התבלבלתי בין הופעה אחרת

שהיתה בחיפה לא מזמן...והיא היתה פריצה.... טעות שלי

tolaaa

New member
נכון היא היתה אקוסטית

והיא היתה באמתתתתתתתתתתתתתתת מעולה ...

תודה לכולם

הלכתי, ואני לא מתחרטת אפילו לרגע! הופעה מעולהההההההההההההההההההה תודה=]

Mosh28

New member
הם התפרסמו מרבית הדרך

דרך ההופעות שלהם שאגב אלופות ביותר! מי שאמר לך את השטות הזאת לא מבין בשיט

eladi88

New member
מה?????

מי אמר שהם נותנים הופעות לא משהו????? ההופעות שלהם זה הופעות סוףףףףףףףףףףףףףףף!! אין מצב שלא תהני...! וגם אח"כ תוכלי ללכת לדבר עם כווווולם...הם לא בורחים לחדרי הלבשה....!

למעלה