תהיו עדינים בביקורת

Teardrop2

New member
תהיו עדינים בביקורת

מה קרה לגבר שלי שאהב אותי כפי שאני?
הכל התחבר לי בראש עכשיו. הפחדים שלי, הפרנויות שלי, ההפרעות אכילה שלי, הפרפקטציוניסטיות שלי. אין בי שום דבר שלי. הכל שלו והכל בשבילו.
עכשיו הבנתי דבר חשוב. אני מרגישה שהאהבה שלו כלפי תלויה בהרבה מאוד דברים. האהבה שלו כלפי תלויה במראה שלי, בנחמדות שלי, במצליחנות שלי.
הוא טיפוס פרפקטציוניסט, ומעריך טיפוסים כאלה. אני, לא בנאדם כזה.
עכשיו אני מבינה שהשאיפה להיות יפה ומושכת, זה בשבילו, ולא בשבילי.
עכשיו אני מבינה שהסקס שלנו, זה בשבילו, לא בשבילי. אני לא אוהבת לעשות סקס איתו. לפחות לא בזמן האחרון. הוא לא עדין כלפי ולא מפנק אותי. רק לדחוף אותו כמה פעמים ולגמור. למצות את הצורך.
עכשיו אני מבינה שהשאיפה להיות מוצלחת, בעלת השכלה, זה בשבילו, לא בשבילי.
עכשיו אני מבינה שהמקום שאני לומדת בו, זה כדי להיות קרובה אליו, ולא כי באמת רציתי את המקום הזה.
עכשיו אני מבינה שויתרתי על הרבה דברים למען עצמי, בשבילו, כדי שיעריך אותי יותר. כדי שיאהב אותי יותר.
וקשה לי להוציא את המילים האלה ממנו... "אני אוהב אותך"...
עכשיו אני מבינה שתירצתי לעצמי שהוא לא בחור רגשן, ושהוא לא אומר דברים כאלה.
עכשיו אני מבינה שהייתי זקוקה לקרבה שלו, לתמיכה שלו, ובמקום זה הוא התרחק.
עכשיו אני מבינה שאולי, בלב, עמוק בפנים, הוא כבר לא מתגעגע אליי
ואולי אפילו הוא לא מודה בפני עצמו
שהוא כבר לא אוהב אותי.

עכשיו אני מבינה שאני צריכה לתת לו ספייס להבין עם עצמו מה הוא רוצה ומה הוא לא רוצה.
עכשיו אני מבינה שאני צריכה עוד פעם לשחק במשחקים של כיתה א', קשה-להשגה/לא-קשה, למרות שאני מרגישה שאני בוגרת כבר, ושהשטויות האלה אמורות להיות מאחורנו.
עכשיו אני מבינה שהוא צריך להבין לבד, ושברגע שהוא יבין הוא יחזור אליי.
עכשיו אני מבינה שאם כל זה הולך לחזור על עצמו
אולי אני לא כל כך צריכה
לקבל אותו
בפעם הבאה.

האם זוגיות של 10 שנים, שמבוססת על תמיכה, הכלה, הדדיות ואהבה... יכולה להתפוגג לה סתם כך?

supersonic777

New member
כן!ואת לא הראשונה שקורה לה ולא האחרונה.זוגיות...

נשואה עם ילדים או חבר...?

supersonic777

New member
מזה,"חיה בשבילו"?קומי,קחי ת'דורגלים שלך ועופי...

את צריכה לחיות שבשביל עצמך,קודם כל!
אין לך דעה משל עצמך?!שיגעון!

שלום

רגשות של אנשים הם דבר עדין ומשתנה. כשפחות אוהבים, פחות משקיעים. בכל-זאת אם הקשר חשוב, כדאי להשתדל לשמור עליו. תני לו את אהבה אבל אל תוותרי על הדברים החשובים לך, ועבדו ביחד על שיקום היחסים. אולי הוא במצב נפשי קשה.
&nbsp

חצי הכוס המלאה

זה הזמן שלך להתחיל ללמוד על עצמך והרצונות שלך, לגדול ולעשות בזכות ולמען עצמך, בעיניי זה נהדר.
"עכשיו אני מבינה שאני צריכה לתת לו ספייס להבין עם עצמו מה הוא רוצה ומה הוא לא רוצה." רק הפוך.

כשאת תרגישי יותר טוב עם עצמך ועם דימוי עצמי גבוהה יותר ההחלטות שלך לגבי הקשר יהיו נכונות יותר עבורך.
בקיצור, במקום לחשוב על המקום הרע והמדכא של המצב של הקשר, הגעת לאחלה תובנה ואם תשקיעי בעצמך במקום בו ותרגישי הרבה יותר טוב.

Shamy

New member
כמה דברים

1.אם את מאוד לא מאושרת בזוגיות מותר תמיד לצאת ממנה, גם אחרי 50 שנה.
2. הבנת שרע לך ואת רוצה לשפר לעצמך את החיים ? אז תעשי את זה בלי קשר לחבר , רק תחשבי מה את רוצה לעצמך.מה המטרות שישמחו אותך? ולכי עליהם.
3.חצי הכוס המלאה שלך , זה לפי מה שתיארת למדת תחום מסוים,אז הנה את אקדמית זה פלוס לא רע. שנית אמרת שהיית מתאמנת כדי להראות טוב עבורו, קיבלת כנראה גוף יפה(מניחה) פלוס שני.
4.אם יש לך הפרעת אכילה, לא אכילה מופרעת כמו ל99% מבנות ישראל בערך , אלא באמת הפרעת אכילה אני ממליצה בחום לטפל בנושא כי זה יכול להיות גהנום להיות בתוך זה ( אמרו לי פעם שזה כמו סרטן נפשי,אבל ניתן להתאושש ממנו בטיפול הנכון) אגב בדכ הפרעת אכילה מלווה לעוד בעיה נפשית והיא מהווה סימפטום אז כדאי באמת לבדוק מה קורה
כך או כך מקווה שהבעיה תפתר וברוך הבא לבינו לבינה

anesthesi

New member
זוגיות טובה

יש כמה עקרונות שחייבים לשמור עליהם בכדי שזוגיות תצליח, זה קשה לכתוב הכל ככה בקצרה.
אבל אם יש נכונות אצל שני הצדדים - אפשר לשקם זוגיות.
צריך לדעת לתקשר אח עם השני, לקחת אחריות כל אחד עם מעשיו, כמה שפחות להאשים ולהיות ביקורתיים..
שכל צד יראה ויתוודה על מה שהוא עשה שפגע במערכת היחסים.
אני חושב שהכי חשוב זה לבוא לא מעמדה של "אכלו לי שתו לי", אלא מכיוון של "מה אני עשיתי שפגע במערכת היחסים". ושוב, כמובן שלקיחת אחריות כזו לא צריכה להיות חד כיוונית. גם הצד השני.

למעלה