תהייה בנוגע למופע האביב והמעפילים

פִּירֶה

New member
תהייה בנוגע למופע האביב והמעפילים

אם טיול פסח בפסח, ומופע האביב בסוף טיול פסח, ופולין בפסח, ופולין יקר, והטיול יקר, ואין לי איבר בגוף שפולט מטבעות או שטרות בקצב, ואין סיכוי שההורים (אפילו אם יש להם הרבה כסף), יסכימו לבזבז על הבן/בת המתבגרת שלהם 1095$ על המסע לפולין, ובשבוע לפני לבזבז עוד כמה מאות שקלים על טיול. כמובן זה לא פיר ולא מתחשב כלפי המעפילים, שכרגיל נדפקו... ולא יפקדו בהמוניהם את מופע האביב. אפשר להתייחס לטיול שדיברתי עליו כעל סמינר הגשמה, אל תהיו קטנוניים ותגידו שהוא בשבועות, כי זה בדיוק חודש אחרי... אז אני תוהה אם בכלל כל הדיונים פה על האומן במופע והלבוא למופע נוגעים לי, או לבני שכבתי. כולי תקווה שיש לי טעות רצינית/בסיסית (אל תהיו קטנוניים), אבל אני בספק...

לירן..

אני לא יודעת אם הבנת את זה או לא אבל בכל זאת - לכל המעפילים שתוהים, אין לנו טיול פסח השנה . אבל נוכל לבוא למופע האביב בהסעות (ככה המעפילים של שנה שעברה באו). זה עלה אז 120 ש"ח. ככה שהדיונים על האומן נוגעים גם לנו.

פירה

בתור מעפילה (י"א לא?) אני יודעת שאין לנו טיול פסח אף פעם לא היה לשכבת י"א בגלל פולין וסמינר הגשמה (נראה לי). תמיד שיכבת י"א באה למופע האביב וללונה גל שלפי בדר"כ יש הסעות מהקינים. ופולין יוצא שבוע אחרי אז בכלל אין מצב

למעלה