תהייה בקשר להנגשה האם ישום (תוכנה) שיש לה גם מישק webי מחוייבת בהנגשה? ואם כן - לאיזור רמת הנגשה?
ע עוץליגוץלי New member 11/5/17 #1 תהייה בקשר להנגשה האם ישום (תוכנה) שיש לה גם מישק webי מחוייבת בהנגשה? ואם כן - לאיזור רמת הנגשה?
F FreeSoft New member 11/5/17 #2 אני חושב שכן בכפוך לכך שהיא ב web ולא תוכנה לשימוש פנימי. וההנגשה כמובן צריכה להיות רק ב web. אני חושב שרמת ההנגשה נדרשת על פי סוג השירות (האתר). אשמח לעזור לך בהנגשה. אל תפחד מזה.
אני חושב שכן בכפוך לכך שהיא ב web ולא תוכנה לשימוש פנימי. וההנגשה כמובן צריכה להיות רק ב web. אני חושב שרמת ההנגשה נדרשת על פי סוג השירות (האתר). אשמח לעזור לך בהנגשה. אל תפחד מזה.
ע עוץליגוץלי New member 11/5/17 #3 זה כן לשמוש "פנימי". אם כי חלק מהלקוחות עלולים\עשויים להחליט לחשוף את המישק החוצה. היום הם משתמשים בכלים דוגמת team viewer כדי לבצע את זה.
זה כן לשמוש "פנימי". אם כי חלק מהלקוחות עלולים\עשויים להחליט לחשוף את המישק החוצה. היום הם משתמשים בכלים דוגמת team viewer כדי לבצע את זה.
F FreeSoft New member 12/5/17 #4 לא נראה לי שיש צורךבהנגשה אבל אתה יודע המציג אינו רופא ואין לראות ביעוץ תרופה