אוקי, קצת סדר
יש בניינים מסוימים בטליה שיש בהם תשתית אינטרנט. המשמעות המעשית של זה היא שיש אפשרות לעשות אינטרנט מוזל באמצעות תשתית של האוניברסיטה. מעבר לזה, אתה כמובן כן משלם, וזה לא חינם. מי שלא גר בבניינים הספציפים האלו (700 800) יכול בהחלט להתחבר לאינטרנט כרגיל כמו בכל מקום בארץ. אני למשל (גרה בטליה אבל לא בבניינים הנ"ל) מחוברת דרך בזק ו-012 על פי המבצעים הספציפים שהשגתי בזמנו. - בשנה א' (של התואר השני, שנה שעברה) לא עשיתי אינטרנט, והסתדרתי לא רע עם המחשבים בחדרי מחשבים. יש זמנים שעמוס קצת, אבל לא זכור לי אי פעם שהייתי צריכה מחשב ולא היה לי. מדפסות זה סיפור קצת אחר, כי הן מאוד מיושנות ונוטות להתקלל כולן ביחד מה שעלול לגרום למשבר נפשי קטן כשיש עבודה להגיש, ולכן לזכור שזה סכנה להשאיר לרגע האחרון, ושלפעמים גם יכולים להיות בעיות עם הדיסק-און-קי וכאלה (המדפסות הן באמת הבעיה הכי גדולה, למרות שלרוב גם אפשר להסתדר) חשוב גם לזכור שחדרי המעונות נסגרים באחת בלילה, ורובים סגורים במשך היום ובשבת. - משנה שעברה נוספו די הרבה איזורים שיש בהם רשת אלחוטית, שעובדת מעולה, אפשר להגיע עם הלאפ-טופ לכל המועדון, ללובי של פדרמן , ולכל אורך הטיילת (אולי יש אפילו עוד איזורים) ולגלוש בכיף.