תהייה לגבי החומרים בלקים

תהייה לגבי החומרים בלקים

וסליחה מראש אם זה כבר נשאל פה בעבר... האם יש חברות של לקים שלא עורכות ניסויים בבעלי חיים ולא משתמשות במרכיבים שנוסו על בעלי חיים? בקצרה, חברת לקים שיש על הבקבוקים שלה את סמל השפן? חשבתי שהלקים של קרליין הם כאלה, אבל אין עליהם שפן. מאוד חשוב לי לא להשתמש במוצרים קוסמטיים שנוסו על בע"ח, אבל אני לא מצליחה למצוא שום לק "מאושר".

Ultra marine

New member
על הלקים פשוט אין מקום...

אבל חברה שמוגדרת כלא עושה ניסויים לא עושה על כל מוצריה. ואם היא עושה על חלקם היא מוגדרת גם ככה כ"עושה ניסויים". רוב החברות לא עושות, חוץ מלוריאל שכמובן ידועה, ויש גם את סאלי הנסן שלדעתי מוגדרת באילו שעושים. שיק אין לי מושג. אבל קרליין וג'ייד לא עושים.

תודה רבה!

שרשור חשוב מאין כמוהו. אגב, נראה לי שהוא מאוד נחוץ בפורום טיפוח, כי כל הזמן ממליצים שם עם מוצרים של חברות שעושות ניסויים בבע"ח כמו קלרינס, אסתי לאודר, לנקום, רבלון ועוד.

Ultra marine

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי

ונראה לי שהוא לא
ההודעה פורסמה גם שם... (באותה הלשון) אבל בסופו של דבר זה עניין אישי. יש אנשים שזה חשוב להם ויש כאלה שלא. אני בעד להעלות את המודעות. אבל אני עושה את זה אחד על אחד בצורה אישית... אגב, מכל החברות שכרגע ציינת, רק לנקום עושים ניסויים קלרינס שייכת לאסתי לאודר שכל הקונצרן שלה לא עושה ניסויים. וכנ"ל רבלון.

angell4

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo229.gif

אנחנו גם לא קונים שום מוצר של חברה שעושה ניסויים בחיות!!!!

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת לעצמי מה נעשה כשהחוק של האיחוד האירופאי יאסור ניסויים עבור כל החברות, וכל החברות לא יוכלו ולא יעשו ניסויים בבע"ח. מה, אני אוכל לקנות מוצרים של כל החברות? רגע, וזה אומר שיהיה לי יותר מבחר של חברות להוציא כסף על מוצרי קוסמטיקה. dear god!

if i fell

New member
../images/Emo203.gifהסמל של השפן לא אומר הרבה בארץ

פשוט כי הוא לא מעוגן בחוק. יש חברות רבות שלא מנסות ולא שמות את הסמל, כמו שהיו חברות ששמו ועשו (אני יודעת על הוואי).

lola0

New member
גם לי יש שאלה לגבי רעלים...

אני זוכרת שקראתי כאן על הנושא, אבל רק כדי להיות בטוחה... לקים של לייף, מכילים רעלים או לא?

צונית

New member
מנצל"שת לשאלה - חברה חדשה בשוק הישראלי?

ראיתי היום כבר בשני מקומות סטנד חדש עם לקים של חברה שנקראת GK PROFESSIONAL מזכירים מאוד את שיק בצורת הבקבוק וגם בגוונים, למרות שהיו שם כמה מאוד מיוחדים כמו ירוק ניאון, כסף, גווני לבן ופנינה במרקמים מיוחדים. המחיר - 9 שקלים ליחידה! אינם נטולי רעלים. מישהי מכירה? התנסתה? יכולה לחוות דעה....? התלבטתי הרבה אם לקנות אחד כדי להתנסות והחלטתי לוותר, כדי קודם כל ליהנות מהשלושה האחרים שקניתי היום. אבל שמתי אותם לעצמי כמטרה לפעם הבאה. מישהי עוד ראתה אותם איפשהו?

Harlot

New member
אני ראיתי באיזו פרפומריה לקים שהבקבוק שלהם

נראה בול כמו של שיק. והם עולים כמו שאמרת + כל שלושת הרעלים. לא זוכרת את השם שלהם, אבל יש מצב שזה זה. לא ניסיתי.

למעלה