תהייה לגבי החלום הצלול מאתמול

תהייה לגבי החלום הצלול מאתמול

אהלן,

אני עורך מדי פעם טכניקת וידוא מציאות של הבטה בשעון כף היד. אתמול חלמתי שאני מגיע לבית רוה"מ, ואז קלטתי שהוא נראה ב-ד-י-ו-ק כמו בית של חבר שלי. זה היה נראה לי מוזר וביצעתי בדיקת מציאות. נכנסתי לחלום צלול והיה לי ברור שאני חולם. ניסיתי להיזכר איך הגעתי למקום ומשלא הצלחתי התחזקה הבנתי עוד יותר. אבל...

(1) ניסיתי לשכנע את 2 החברים שהיו איתי שאנחנו בחלום. אם אני בחלום צלול הייתי מצפה מעצמי להבין שהם גם יציר החלום. למה ניסיתי להסביר להם את זה? ולמה הם לא התלהבו כמוני?
(2) ניסיתי לעוף. אני זוכר שאמרתי לעצמי "אני שולט בחלום ומה שקורה עכשיו זה בהתאם לרצון שלי". אבל לא הצלחתי לעוף. קפצתי ודמיינתי שאני מרחף ו...כלום. אני אפילו זוכר שהלכתי שם למחשב וחיפשתי בגוגל "איך להפעיל חלום צלול". כמה מוזר.

מכל מקום - אשמח לעזרה בנוגע ל-2 תהיות, במיוחד בנוגע לאחרונה - כי זה היה מאוד מבאס לא להצליח לעשות מה שרציתי.
תודה.

shadow568

New member
סבבה

אז ככ ה
1 הם מהתת מודע הם יכולים להיות אדישים גם סתם ככה וגם יכול להיות שבשבילם זה ברור שזה בחלום זה כמו שתגיד למישהו שעכשיו יש שמש בחוץ
2 אתה צריך באמת באמת להמאין שבחלום אתה מסגול לעוף וחלום זה לא כמו במציאות מקסימום תנסה לעבוד על המוח שלך בהתחלה (תעוף עם אביזר מסויים או אולי אבקת פיות או לא יודע מה תהיה יצירתי)

אל על2

New member
היי

נראה לי שshadow כבר ענה לך אבל אני אוסיף כמה דברים
1.זה שלא הבנת שאתה בחלום צלול זה בסדר, יש רמות שונות של צלילות בחלום וכנראה שאתה לא היית מספיק צלול להבין שהחברים שלך היו בעצם חלק מהחלום אבל מה שכן עשית היה לבצע בדיקות מציאות ולהבין שאתה בחלום ועל זה אני אומר לך כל הכבוד!

2.הוא צודק, אתה באמת צריך להאמין שאתה מסוגל לעוף, תזכיר לעצמך שזה חלום ושאתה יכול לעשות בו הכל או למשל לשים מנועי סילון על הרגליים ולקוות שאתה תעוף הכל אולי זה יצליח

וולפהרט

New member
יפה!

נשמע שאתה בדרך הנכונה!
כמו שהסבירו לפני יש רמות שונות של צלילויות, ואם תתמיד תגיע לרמה שתדע שאתה יכול לעשות הכל בלי שום השלכה על המציאות, כולל להתעלם מהחברים וללכת לדרכך. אני לעומת זאת דווקא מבחירה יוצרת קשר עם החברה בחלום. זה לא נעים לי להיות לבד, ואפילו שהם חלק מהתת מודע שלי, אני מייחסת להם משמעות וממש מנסה לפעמים לחקור תגובות שלהם וקוראת להם לבו איתי ולבלות ביחד.

לגבי תעופה, גם לי היתה אותה בעיה. היו לי סדרה ארוכה של חצלולים שבהם ניסיתי להגיע למצב של תעופה ולא הצלחתי. חוק הכבידה עבד אצלי קשה בחלום.... אז החלטתי שאני יוצאת מהחלון בחדר שלי קופצת וככה עפה, ואז הפריעו לי הסורג שהיה נעול והרשת והחלון עצמו. לקח לי הרבה זמן להתגבר על הכל אבל הצלחתי. היתה גם פעם בחצלול שפגשתי מומחה לתעופה שלימד אותי שמעבר אצבע על הגב באופן כלשהו ודמיון כנפיים גורם לעוף. וניסיתי את זה בחלם אחר וזה עבד!
תמצא את השיטה שהכי מתאימה להגיון החלומי שלך! וכשאתה עושה בדיקות מציאות תחשוב גם על השיטה ותדמיין שאתה מפעיל אותה, ככה בחלום תזכור לנסות אותה.

jagurax

New member
תעופה

אני בחלומות הצלולים שלי שאני רוצה לעוף אני תמיד לוקח כמו תנופה כזאת שאני רץ ואז קופץ לאוויר וזה תמיד עובד:)

BALEDIN

New member
תקפוץ מבניין

ברצינות לי זה עבד בהתחלה יופי

למעלה