תהייה לגבי משימת הגמר

תהייה לגבי משימת הגמר

היום הקרינו שוב את הגמר
ובצפייה שנייה (ושלישית ורביעית ושמינית...) שמנו לב שללא שום ספק - היו במשימת הגמר רק 2 מנופים עם הרמפות המתנודדות.
לא 3.
2.
והשאלה היא - למה? למה לא הביאו מס' מנופים כמספר המתמודדים? משהו בזה לא מובן לנו.
הרי אם, ברמה התיאורטית, היו 3 זוגות שהיו מוכנים נפשית להתמודד בו-זמנית - זה לא היה מתאפשר!
ובאמת ראו בבירור שהיו רגעים שבהם כל ה 3 היו באיצטדיון באותו הזמן (אמנם ההפקה שוב יצרה פה "מתח מבויים" כי שי ושני סיימו בבירור הרבה לפני שתום ואוריאל עלו שוב, אבל בכ"ז היו רגעים שכל השלושה היו שם בו-זמנית), ומה אז?
מישהו יכול אולי לחשוב על סיבה והגיון בזה שהביאו רק 2 עמדות למשימת הגמר?!

JAMES DEAN

New member
מרבית המשימות לא מושלמות מבחינת הכמות

לדוגמא הכלובים עם המפתחות. ברגע שזוג מסיים או נכנע אז נכנס זוג אחר.
או יש את משימת הרופא שיניים שכל זוג נכנס בתורו.
&nbsp
למה עושים את זה? ליצור אווירת מתח ולחץ.
הרי אתה באמת חושב שיתנו לשלושת הזוגות לעשות את זה? חה. הצחקת אותי ואת ההפקה.
זה הרי ידוע שצוחקים על הקהל ומזלזלים בו. העיקר שיהיה רייטינג והכנסות.

גם לי יש תהייה אחת

המתמודדים גילו רק אחרי כמה חודשים טובים מי מביניהם זכה (בארץ, על גג עזריאלי)
&nbsp
עם זאת, אני תוהה-אם אני הייתי שי ושני, הייתי פונה לטום ואוריאל מיד בסיום הצילומים בארגנטינה ושואלת אותם כמה זמן אחרינו הם סיימו את המשימה...ולפי זה להסיק באיזה מקום הגעתי במידה והפער היה די גדול...
הריב שהיה בסוף בין שי לשני גרם לי לחשוד שאולי שי ושני ידעו שהם בפער די גדול מטום ואוריאל, וככה הם יכלו "להרשות לעצמם" לריב. אני מאמינה שאם זה היה ממש צמוד לזוג נוסף הם לא היו רבים ככה או לפחות לא מבזבזים את הזמן וממשיכים את הריב במונית.
&nbsp
בכל אופן, מצד אחד אני משערת שהזוגות דיברו ביניהם וכבר ידעו בטיסה חזרה לארץ מי הזוכה, לא? (רק לא באופן רשמי)
ומצד שני, אני חייבת לציין שברגע שרון שחר אמר לשי ושני שהם במקום הראשון, ההתלהבות והשמחה שלהם הייתה נראית אותנטית לחלוטין, כאילו הם באמת לא ידעו שהם במקום הראשון...

כמו שכתבת... הם ידעו, אבל בלי אישור "רשמי"

כששי ושני יצאו מאצטדיון-כבר החשיך, אבל לא היתה חשכה מוחלטת.
כשתום ואוריאל עלו סוף סוף על המתקן - היה כבר חשוך לחלוטין.

אגב, הסיום לא צולם בעזריאלי, אלא על מגדל "שער העיר" שנקרא גם "משה אביב" ברמת גן.

מנו 7

New member
נראה לי שהסיבה שהם לא פנו

לתום ואוריאל היא המתח שביעבע מתחת לפני השטח בין שני הזוגות. שני סיפרה בראיון בישראל היום שתום לא היה מסוגל לחבק ולברך אותה על הניצחון.

לי אין ספק שהם לא ידעו שהם ניצחו. לא רק השמחה היתה אותנטית לאחר ההכרזה, גם המתח וחוסר הודאות שהם הקרינו לפני ובמעמד ההכרזה העידו על כך.

עם זאת יותר מסביר שהם העריכו שהסיכויים שלהם גבוהים מ-50%, משמע, סיכויים טובים מאוד, אבל לא 100%, בטח לא בפורמט בו ההפקה עושה הכל כדי לשמור את הקלפים קרוב לחזה.

אם לפי הפרסומים, שו"ש סיימו את משימת הגובה ורק אז התחילו תום

ואוריאל , ולא עמדה משימה נוספת (כי אמרו "סעו לנקודת הסיום") להערכתי הם העריכו במעל 90%

אלא אם הם התברברו קשות

AnnGore

New member
נדמה לי שזה גם 'שיקולי הפקה'
כלומר מבחינת העלות כנראה שלא השתלם להם להביא/לבנות 3 מנופים אלא רק שתיים - ואז אני מניחה שההפקה עושה איזה חישוב של כמה זמן לקחת לכל זוג לבצע את המשימה וע"י זה היא קובעת מי סיים ראשון את המשימה.
&nbsp
בזמנו קובי כתב פה שיש טבלה ליד המקום בו מבצעים את המשימה ומסומן שם את סדר הזוגות שמבצעים את המשימה (במשימות הראשונות הרי היו בכלל יותר צוותים שצריכים היו להכנס לרופא/לאכול ח'צטורי וכד'...) מאד יכול להיות שהם גם לא עשו את המשימה במקביל ולכן, יכול להיות ששי ושני לא ידעו שהם הזוג שסיים ראשון את המשימה...

Gn434

New member
בישראל היום כתבו שהיו עוד 2 משימות שלא שודרו

בהנחה והן היו אחרי המשימה עם המנוף, אז אי אפשר היה לדעת בוודאות...

מנו 7

New member
הסיבה - ככל הנראה קיבלו בהפקה שכל והבינו

שהקיצור דרך לא הוגן ודוחף קדימה זוגות שלא מגיע להם. וגם אם לא זו הסיבה, טוב שלא היו העונה קיצורי דרך ואני מקווה שלא יהיו גם במירוצים הבאים.

למעלה