תהייה על רגשות....

night_wish

New member
תהייה על רגשות....

האים אפשר לפתח רגשות כלפיי אדם שאף פעם לא ראיתם? (אני מתכוונת מישהו שהכרתם באי סי..)? מה דעתכם על זה? מחבקת את כולם, משאלת לילה.

ברור.כי הרגש לא בא בגלל המראה אלא

בגלל האישיות.היחס.המילים.זה מה שיוצר אהבה.ממני...איש האהבה בקצה.

peace and love

New member
אני אישית

לא ממש אוהבת את הקטע של לדבר עם מישהו דרך מחשב, בלי לראות אותו ולהחליט שיש לי רגש כלפיו. איך בן אדם יכול להכיר מישהו דרך מחשב, בלי להסתכל לו בעיניים כשמדברים. אנשים ממש לא עצמם באיי סי קיו. אז איך את יכולה לאהוב מישהו בלי לדעת מי הוא באמת? רוני (מה שאני עושה עכשיו זה לדבר עם מישהו שאני לא רואה אבל אני מסתכלת על זה כמשהו שונה)

night_wish

New member
אני לא מדברת על המיסתורין אלא...

על ההבנה, על להרגיש קשורה למישהו שאף פעם לא פגשת, ועל זה שבעצם את מספרת ושומעת דברים אישיים על אדם שאת לא מכירה ואין לך מושג מה אמת ומה לא.... Good night from, the night wish

כנראה לא הבנת אותי...

גם אני הייתי תקועה בשאלה הזו והגעתי למסקנה (שלגבי לפחות עובדת) שהמסתורין, וזה שאת לא מכירה אותו ממש(=מסתורין) עוזר לך להפתח. מקווה שעזרתי רובין

911

New member
כן אפשר ולי אישית זה כבר קרה

פעם. חוץ מזה האיי סי קיו בדיוק חוגג עכשיו 100 זוגות שהכירו דרכו והתחתנו..... אז אני מניחה שזאת התשובה שלך לא?

לא אוהב את הגישה שלך

דיי להסתכל כל הזמן על חצי הכוס הריקה !!!!!!!! DJ made in israel

wildflower!

New member
ועוד איך אפשר ../images/Emo70.gif

ויש לי אפילו דוגמה...... יש לי חברה מאוד מאוד טובה שהייתה לה הסטוריה בלהתאהב באנשים מהאיי סי קיו. האהבה הראשונה שלה הייתה מהאינטרנט... אהבה חד צדדית. ועכשיו יש לה חבר מתוק מהאיי סי קיו....הם דיברו יותר מחצי שנה והתאהבו אחד בשני.. אחר כך הם נגשו והעניינים התגלגלו להם:) הם זוג מתוק ומקסים וכל כך מאוהב שזה פשוט נהדר לראות כזאת אהבה! ואני,אישית,חושבת שזהוי האהבה האמיתית. להתאהב באופי של משהו ולא במראה החיצוני.... אוהבת בר

יעל48

New member
אפשר... אבל כדאי להיות קצת זהירים

שלום, השאלה לדעתי מצויינת ובטח הרבה צעירים שואלים אותה....לדעתי אפשר, וזה קורה כי הצ´טים והאיי סי קיו הם מקומות שמאפשרים לדמיון לעבוד וזה טוב... יחד עם זה כדאי להיות זהירים... כי תראו מה שקרה לאותו נער שהלך בעקבות רגשותיו ובסופו של דבר זה הסתיים ברציחתו. לכן, כאשר הרגשות צפים, וזה כשלעצמו יופי, אולי כדאי לשתף איזה חבר טוב, או חברה טובה, או הורים אם התקשורת טובה.... - לפני שמחליטים להפגש עם אדם זר. שנה טובה, של אהבות והתאהבויות, יעל

למעלה