תהייה קלה.....

מיטל 29

New member
תהייה קלה......./images/Emo163.gif

איני בטוחה שפה המקום לשאלה, אבל בכל זאת: מהם הקריטריונים לקבלת חונך\ פר"ח או מכל מסגרת שהיא לילד בן 9?? למי צריך לפנות בבקשה זו? אודה לכם אם תוכלו להשיב לי.

Diana M

New member
חונכות

הקריטריונים בכל גוף שונים. לגבי פר"ח, קודם כל צריך שיתקיים פרוייקט פר"ח בבית הספר. עד כמה שידוע לי לא ניתן לקבל חונך פרח לילד מסויים אם אין הפרוייקט פועל בבית הספר. בתי הספר בהם פועל הפרוייקט הם הדרך כלל בתי ספר עם מדד רווחה גבוה, כלומר הממוצע הסוציואקונומי של אוכלוסיית המשפחות נמוך. אם הפרוייקט פועל בבית הספר, בדרך כלל יופנו אליו תלמידים הזקוקים לטיפוח מבחינה חברתית, אישית ולימודית. דיאנה

חונך- אפשרות

במידה והמשפחה מוכרת לרווחה, ויש הבנה שהילד יכול להתרם מכך אפשר לקבל שעות חונך. עלייך לפנות לרווחה במקום המגורים ולברר את ההליך. נדמה לי שצריך ועדת החלטה......

מיטל 29

New member
עוד לא מוכרים לרווחה....../images/Emo3.gif

כך שלא מגיע לנו, ובכלל..אולי עדיף שכן נוכר ברווחה, עם כל המשתמע, כי דרכם הכל נראה לי קל יותר. גם תמיכה ביעוץ נישואים\ סוציאלי וכאלה. ישנה סטיגמה מסויימת בעניין של "משפחה מוכרת ברווחה" ועדיין איננו בקטגוריה הזו, כי הכל בסדר, אבל חיפשתי איזו דרך להעניק לבני מן אח בוגר ותומך, ולאו דווקא בעזרה בלימודים, אלא יותר בבילויים ובידידות גברית{אבא ממש ממש לא מתאים לזה!!} להוציא אותו יותר החוצה , רחוק מהסינר החם והדביק של אמא. תודה על התגובה בכל אופן. יום טוב!!!

למעלה