תהייה שאולי תוכלו לסייע בה

תהייה שאולי תוכלו לסייע בה

הבגד הזה - אני מבינה משם הבגד שזו אמורה להיות חולצה ולא שמלה, היות שאין תמונה של דוגמנית שלובשת את זה אני מנסה להבין אם מבחינת האורך זה יותר לכיוון של טוניקה ויכול לתפוס כמשהו שלובשים "ללא מכנסיים", או עם חצאית בייסיק מתחת. בנוסף, איך אפשר להבין את נושא המידות בלי המחשה על דוגמנית?

בכללי - לא הזמנתי מעולם מהאתר הזה, מישהי מכירה וממליצה?

Happy Goth

New member
אני הסתכלתי בתחתית הדף

ויש טבלת מידות, העברתי לסנטימטרים.
ואני רואה שמידה M לדוגמא זה אורך של 76 ס"מ.
מדדתי עכשיו בעבודה עם סרגל את השמלה שאני לובשת, היא בערך 70 ס"מ אורך.
אז נראה לי שאפשר ללבוש את זה כשמלה.
אני לא מכירה את האתר....סורי
&nbsp

עזרת מאוד!

עכשיו אני תוהה איך יסתדר מבחינת החלק העליון, אבל מניחה שיש מצב שטבלת המידות תעזור גם כאן.
&nbsp
תודה

iritki

New member
היא נראית מיוחדת ויפה

במחיר הזה הייתי פשוט מזמינה ואם לא יסתדר כשמלה לובשת בכיף כחולצה.

אני שוקלת להזמין אפילו שתיים, בצבעים שונים

אבל אני לא בטוחה לגבי המידה בכללי - מצד אחד אני קטנה פיזית, מהצד השני התברכתי בחזה מכובד. אשמח לעצות ממבינות עניין איך להבין את נושא המידות כאן...
&nbsp
עוד "בעיה" היא שאני לא לובשת מכנסיים, ככה שבתור חולצה זה יהיה אפשרי רק עם חצאית, מה שאפשרי בתכלס אבל אני אחת שקשה לה לדמיין איך דברים נראים בתיאוריה.
&nbsp
שמתן לב גם שיש שני עיצובים? אחד מתרחב למטה והשני ישר. אם רק הייתה תמונה להמחשה עם דוגמנית...

אשמח לסיוע בפענוח המידות שם

לפי הטבלה הנוספת שמופיעה למטה שמשווה בין מידות אירופאיות, אמריקאיות ובריטיות, המידות האירופאיות שלהן נעות בין 30 ל-40, מה שמאוד מוזר בעיניי (מניחה גם שזו טעות - מתחת ל-34 זה מידה של ילדות).
&nbsp
&nbsp

דווקא יש שם פירוט מדוייק של המידות

בטבלה שלמטה - כתוב שלמידה M - היקף החזה הוא 98 ס"מ, האורך 76 ס"מ ואורך השרוולים 64 ס"מ
מידה L - היקף החזה הוא 102 ס"מ,והאורכים גדלים בס"מ 1 ממידה M
מידה XL - היקף החזה הוא 106ס"מ, והאורכים גדלים ב 2 ס"מ ממידה M

כמו ש irit יעצה לך - תיקני קודם כל חולצה אחת. המחיר שווה בהחלט את הנסיון. אם החולצה תתאים - תקני עוד...

ומנגד, יש טבלה אחרת שסותרת את המידות האלו

לפי הטבלה ליד, מידה M זו מידה 32 אירופאית, מה שלא נשמע הגיוני האמת, אבל מעורר תהיות (אלא אם הם מתכוונים למשהו אחרת בEU ולא לאירופאית ויצאתי אהבלה?)

אוקיי, עכשיו ראיתי

לא ראיתי קודם את הטבלה הנוספת.
אז ככה...
מידה 6 של UK היא מידה 34 שלנו
מידה 8 של UK היא מידה 36 שלנו
מידה 10 של UK היא מידה 38 שלנו
אני לא יודעת למה בדיוק הם התכוונו ב EU, אבל מצאתי ברשת טבלה, שלפיה בכל מדינה באירופה יש מידה אחרת לחלוטין.
לפי הטבלה הזאת, אנחנו בישראל מודדים כמו המידות בצרפת:
http://www.sizeguide.net/womens-clothing-sizes-international-conversion-chart.html
אם את בספק - אז תעזבי את טבלת ההמרה הנוספת ותמדדי אם האורך, אורך השרוולים והיקף החזה מתאימים.
בהצלחה

אין עלייך! תודה רבה

אם הבנתי נכון, המשמעות היא שמידה 38 זה XL באתר הזה, מה שנשמע תמוה, אבל בשביל זה אני גם אבצע מדידות ליתר ביטחון.

למעלה