תהייה שעברה לי היום בראש

B R A Y E R

New member
מנהל
תהייה שעברה לי היום בראש

במהלך צפייה חוזרת בסוף עונה 3 (הגעתי למסקנה שאני כבר לא זוכר ממנה הרבה והיה לי חשק לראות שוב)
בפרק 12 בעונה 3 סקסון גורם לדוקטור טננט להזדקן ב100 שנה. זה משפיע על הדוקטור בכך שהוא נראה כמו סבאל'ה מקריח מלא בקמטים.
איך זה שבעונה 6 דוקטור מאט מכייף לו 200 שנה ונראה זהה לחלוטין לעצמו מלפני 200 שנה?

פאק בעלילה או שיש לזה באמת הסבר כלשהו?

AvivZ41

New member
כי המבנה הביולוגי של הדוקטור

מונע ממנו להזדקן, "I dont age" (אני מצטער על האיכות זה מה שיכלתי למצוא
), כלומר, הוא לא צריך את כל המוצרי anti-aging שיש בפרסומות בערוץ 2. אבל כשאתה משנה לו את המבנה הביולוגי וגורם לגוף שלו להירקב ולהזדקן (עם הדבר הזה שהמאסטר החזיק ביד שכחתי איך הוא קרא לזה), הגוף שלו נרקב ומזדקן.

B R A Y E R

New member
מנהל
עכשיו זה מובן יותר

אבל זה מוביל אותי לתהייה נוספת -
אני מניח שהדוקטור לא נולד סבאל'ה כמו שנראה הדוקטור הראשון, אלא תינוק (כמו שריבר נולדה תינוקת)
יכול להיות שהספירה שגוייה ויש הקדמה לפני הדוקטור הראשון?

AvivZ41

New member
לדעתי

אינלי מושג אם זה צוין בסדרה הישנה, לא ראיתי את כולה וגם מה שראיתי זה הכל מהדוקטור השלישי ועד היום, אז אם יש משהו שאמרו בסדרה הראשונה שסותר אותי - אני אשמח אם יתקנו אותי
. אבל לדעתי הצורה הראשונה, המקורית של הגוף הגליפרייני היא כמו של בני אדם, נולד תינוק ומזדקן עד המוות, ושם הוא מתחדש לגוף אחר שבו הוא מפסיק להזדקן.
" Time Lords have this little trick, it's sort of a way of cheating death" - זה ציטוט מההתחדשות של הדוקטור התשיעי לעשירי, הוא אמר את זה לרוז. מפה אני מניח את ההשערה שלי, שכאילו אתה נולד, חי את החיים, מזדקן, אבל שלא כמו בני אדם - שמתים וזה הכל, טיים לורדס מצאו שיטה לרמות את המוות, להשתנות. זה לא אומר להיוולד מחדש, אבל זה סוג של שמירה על המוח והתודעה בגוף חדש.

BloodyRose

New member
או שטיים לורדס לא מזדקנים

או שהם מזדקנים *מ*א*ו*ד* לאט.
הדוקטור הראשון אומר שהוא בן 700 לערך. מאוד יכול להיות שזה הגוף הראשון שלו (הם כן נולדים כתינוקות. ראינו את העריסה שלו וראינו גם את המאסטר בתור ילד מסתכל לתוך מערבולת הזמן). או שהזמן מבחינתם עובר בצורה שונה (מי אמר תנ"ך?
) או שהם באמת מזדקנים נורא לאט. אז הוא נולד כתינוק, היה ילד, נער, בחור, גבר, ואחרי 700 שנה הפך לדוקטור הראשון כמו שאנחנו מכירים אותו.

KiShKooSh

New member
אתה יודע, זה הTime war

מלחמות, הוא מזקנות לך את הנפש והתודעה.

אני מסכימה עם אביב ופלוס לזה שזו הדרך הכי גאונית שראיתי להחליף שחקן.
הפגמים של הסידרה(מפאת יושנה) הזו הפכו לסימני ההיכר שלה, והיכולות שלהם להסביר אותן מופלאות

MonicaF

New member
הוא לא נראה כמו סבאלה אלא כמו טוויטי בכלוב

ראה תמונה שהעליתי בזמנו כאן

ואני אנסה לשכוח את הספוילר שעשית לי לעונה 6.

למעלה