תהייה

watcher

New member
תהייה

מאחר ואין פה הרבה תנועה, אפשר לקשקש.... אז התהייה היא כזאת: האם מארוול היו צריכים להרוס את ההמשכיות שלהם? הרבה מהחוברות שלהם הותחלו מחדש, הרבה מהדמויות והרעיונות איבדו סימני היכר, שלא לדבר על קו ה-Ultimate שלהם שמשכתב את כל ההיסטוריה שלהם. והאם DC נגררים לאותו כיוון, עכשיו שהם עושים דברים כמו שינוי עברו של סופרמן.

The Crusader

New member
לדעתי

הם לא צריכים לעשות את זה כלומר קודם כל ברוב האולטימייט שראיתי האומנות לא יפה למשל ספיידרמן נראה כמו נקבה שם בכל אופן זה גם ככה נורא מלבל כשלכל אחד יש 8 חוברות שונות ומקבילות בשבילו(שוב פעם ספידמן) והשינוי הוא גם קצת מרגיז מה שכן היה יכול להיות נחמד זה להוצא סדרת קומיקסים על פי הקומיקסים הראושנים לרענון ולצעירים שלא נולדו בתחילת הסדרה

ויאגרה

New member
תגובה

את החוברות התחילו מחדש בשביל שיתאימו לקהל קוראים חדש...אני לא הייתי מתחיל לקרוא חלק מהדברים שאני קורא אלולא זה. הדמויות איבדו סימני הכר? לא בהכרח...שינוי הוא לא תמיד דבר רע - לפי דעתי, הדמויות לא איבדו כלום, הן בסך הכל התקדמו, התפתחו.

גיל גיל

New member
אהבתי את המשפט האחרון... וברצינות:

קו האולטימייטס, נתן להרבה קוראים חדשים הזדמנות להכיר את הדמויות שחלקנו גדל עליהן מתחילת דרכן (אני כמעט מתחילת דרכן... לפחות של מרבלים מסויימים אם לא די סי...). העדכון של העלילה והשינויים הקלים ברוח התקופה הם למען אותו קהל שקשה יהיה לו להזדהות עם הסיפורים המקוריים, זה כמו גירסת הMTV של רומיאו ויוליה שהיתה יפהפיה לדעתי (למרות שבה נצמדו לעלילה ממש). מעבר לזה, מרבל היא חברה מסחרית. מה לעשות... מרבל צריכה למשוך את הקהל שאליו היא מכוונת ולא קומץ של מעריצים פאנאטים (כמוני... מודה) שבודקים כל חור בעלילה וממציאים לו פירושים רבי תוכן ומסתורין רק כדי שלא להרוס לעצמינו את האשליה... קו האולטימייטס הוא נחמד ברובו, אם כי הקטע שכל האוונג´רס נוצרו מאותו מקרה למעשה (הניסיון להמציא מחדש את קפטיין אמריקה) הוא קצת מופרך מעיקרו לדעתי, אף על פי שכנראה שאין ברירה כשדוחפים התחלה של כל כך הרבה דמויות לתוך טייטל אחד. ה"השחרה" של ניק ממש מתאימה. בקיצור, אהבתי!

watcher

New member
השאלה היא...

מה זה עושה לגורם האספנות של קומיקס?! חלק מהכיף שבקומיקס זה החיפוש אחר ההיסטוריה. ברגע שהדמות נוצרת מחדש, כל ההיסטוריה העניפה שלה הופכת לחסרת ערך ולא רלוונטית. אני מחשיב את עצמי לאספן (לא פאנאטי, אבל בכל זאת...) ובשבילי חלק מהדברים שמארוול עשו בעשור האחרון הם לא פחות מסטירה לפנים.

ויאגרה

New member
אבל...

במיקרה של החוברות הרגילות (לא הליין של האולטימייטס וכל זה) מיתייחסים הרבה להיסטוריה של הדמויות, וגם אם יש שינויים, הם בגדר היתפתחות של הדמות ושל הסידרה (כמו מוות של דמות משנה מסויימת וכו´). סטירה לפנים? אתה יכול לכתוב למה אתה מתכוון - אילו מעשים גרמו לך להרגיש ככה?

The Crusader

New member
שמע גם אני חושב כך

זה הורס כשמוציאים קו חדש שונה לחלוטין בעלילה ובהיסטוריה מהליין הרגיל זה גם מבלבל גם מעצבן כי באמת זה סתם נותן הרגשה של זיוף אגב הסרט ספיידרמן מבוסס על האולטימייט לפי מה שהבנתי בכל אופן אני מבין אותו זה באמת כמו יריקה בפנים אתה עומל לאסוף ולהתעדכן ואז הם מוציאים משהו חדש שלגמרי לא קשור למקור סתםפ מרגיז ואני חוזר ואומר ספיידרמן באולטימייט נראה כמו סיסי גירל

ויאגרה

New member
או שאולי...

הוא ניראה כמו שנער בגילו אמור להיראות - קצת רזה, קצת קטן...לא כל גיבור חייב להיות הר של שרירים.

illustrator

New member
ברור שלא...

הוא בסך הכל יכול לשחק מסירות עם מכוניות, אין סיבה שייראה שרירי...

ויאגרה

New member
אני חושב...

אם כבר משהו הופך גיבור לשרירי, זו הפעילות הגופנית שהוא מבצע בזמן שהוא נילחם בכל מי שגיבורים נילחמים...שרירים לא מעידים על כוח, רק על העובדה שהגוף ביצע מאמץ.

למעלה