תהייה

תהייה

עד כמה זה קריטי להשרות מש לפני הבישול? חושבת על זה עכשיו כי תכננתי להכין תבשיל בורגול עם מש אבל שכחתי להשרות אותו אתמול. כנראה כבר אכין אותו עם קטנית אחרת, אבל סתם שאדע לפעם הבאה
 

Ofericko

New member
מניסיון שלי, קיטניות קטנות לא חייבות השרייה

והבישול יעשה את שלו. אם את רוצה, את יכולה להרשות לשעתיים. לא צריך יותר.
כמובן שקיטניות גדולות מומלץ מאד להשרות לילה.
 
תודה, אז אני אדע לפעם הבאה

בינתיים השריתי את המש ויצאתי לעבודה, כך שהוא יהיה בהשריה כמה שעות אבל גם זה טוב
 
הבעיה עם מאש

שיכולות להיות בו הפתעות
ואם אני רוצה להשתמש בסלט אני חייבת להרות למנוע ארועים דמויי אבנים קטנות
 
למעלה