תהייה...

STIVENZ 426

New member
תהייה...

מי שמביט בי מהחור-לא יודע מי אני... (מנהל הפורום ברגע של מחווה אנאלית ליהונתן גפן..) אם קיבלתי את זה במסר ממנהל הפורום, מה זה אומר? 1. שהוא רוצה שאני אביט בו מהחור? 2. מאיזה חור? 3. האם הוא חושב שאני בן 9 אבל מזדיין כמו בן 3? 4. האם הוא בכלל לא התכוון אלי, אלא לנשיא? 5. כמו סעיף 4- אלא למאסטר? 6. כמו סעיף 5- אלא לג'יקסר? 7. כמו סעיף 6- אלא לאנאבל? למי הפתרונים? ס. תוהה..

Gixxer600®

New member
עזוב סתם טעות

כשהכרנו אותו בהתחלה ועבדנו על הפרויקט "הפיכת MZ לשיפחה אנאלית" שכנענו אותו שהכלי שלנו זה קיקלופ חד-עין שרק יתבונן לו בחור... עכשיו הוא מנסה את אותו משפט פתיחה עליך, סתם קוקסינל מזדקן ופתטי

STIVENZ 426

New member
../images/Emo93.gif

נגמרו אצלנו הערבים הג'נג'ים. אם אני אזרוק לו את יאנק, מהדרגש מעלי, זה יעבוד?

M.Z

New member
תיקון קטן...

אם לחצת על הנקודה הזו, לא נותר לי אלא להבהיר לכל הפורום את מה שניסיתי לרמוז לך במסר אישי כדי שתבין את התמונה המלאה: זוכר שנפגשנו לבירה ביחד ואמרת שאתה רוצה לדבר איתי על משהו רציני? וזוכר שנהיו לך פנים רציניות כאלה? וזוכר שסיפרת לי שהגעת לחברה שלך ושמעת מעבר לדלת גניחות ואנחות שאינן משתמעות לשתי פנים? וזוכר שסיפרת שהצצת מהחור של המנעול וראית את חברה שלך בתנוחה שאיתך בחיים היא לא הסכימה להיות ושראית מישהו חודר אליה אנאלית? ועוד סיפרת שבגלל החור הקטן של המנעול לא הצלחת לראות את הפנים שלו ורק את הגוף? אחרי הבירה הלכתי הביתה ואמרתי לעצמי: "ככה אתה MZ? כזה זבל? אתה מרים את החברה של חבר שלך, הוא מספר לך את זה בכאב ואתה לא מתוודה?" ואיך שהגעתי הביתה, ישבתי ושלחתי לך מסר שחשבתי שתבין את המשמעות שלו "מי שמביט בי מהחור לא יודע מי אני", הייתי בטוח שתקשר בין הדברים.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo6.gif גדול..

איך לא חשבתי על זה.. איך לא קישרתי.. טוב, אחרי הכל, היא היתה בת 8. חשבתי שהיא מבוגרת מדי בשבילך.. איזה תמים הייתי. יא אללה. ועד הזמנתי אותך לבירה. אני שילמתי. אני~!~!!!!!! אותך לרפי גינה.

M.Z

New member
../images/Emo6.gif נדוש אבל מתאים בדיוק עכשיו:

"בת 8 אבל מזדיינת כמו בת 3 ".

עכשיו השאלה הנשאלת היא...

איזה פורום הוא מנהל!!!
ואל תסתכלו לכיוון של נוAה

למעלה